ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/10/2019 09:42

Pishinat nuk i kontrolloi askush për cilësinë e ujit

Pishinat nuk i kontrolloi askush për cilësinë e ujit
Pishinat në regjinonin e Prishtinës sivjet janë hapur pa pasur inspektim nga shteti. Agjensia e Ushqimit dhe Veterinarisë e ka për detyrë ta bëjë këtë për t`u siguruar nëse cilësia e ujit dhe siguria në pishina është në ...
Arbresh | 12-Jul-2019 18:09
Pishinat në regjinonin e Prishtinës sivjet janë hapur pa pasur inspektim nga shteti. Agjensia e Ushqimit dhe Veterinarisë e ka për detyrë ta bëjë këtë për t`u siguruar nëse cilësia e ujit dhe siguria në pishina është në ...

Pishinat nuk i kontrolloi askush për cilësinë e ujit
Pishinat në regjinonin e Prishtinës sivjet janë hapur pa pasur inspektim nga shteti. Agjensia e Ushqimit dhe Veterinarisë e ka për detyrë ta bëjë këtë për t`u siguruar nëse cilësia e ujit dhe siguria në pishina është në ...
InFokusi | 12-Jul-2019 17:54
Pishinat në regjinonin e Prishtinës sivjet janë hapur pa pasur inspektim nga shteti. Agjensia e Ushqimit dhe Veterinarisë e ka për detyrë ta bëjë këtë për t`u siguruar nëse cilësia e ujit dhe siguria në pishina është në ...

Pishinat nuk i kontrolloi askush për cilësinë e ujit
Pishinat në regjinonin e Prishtinës sivjet janë hapur pa pasur inspektim nga shteti. Agjensia e Ushqimit dhe Veterinarisë e ka për detyrë ta bëjë këtë për t`u siguruar nëse cilësia e ujit dhe siguria në pishina është në ...
Gazeta Express | 12-Jul-2019 17:47
Pishinat në regjinonin e Prishtinës sivjet janë hapur pa pasur inspektim nga shteti. Agjensia e Ushqimit dhe Veterinarisë e ka për detyrë ta bëjë këtë për t`u siguruar nëse cilësia e ujit dhe siguria në pishina është në ...

Skandali i madh veror në Prishtinë – pishinat nuk i kontrolloi askush për cilësinë e ujit
Pishinat në regjinonin e Prishtinës sivjet janë hapur pa pasur inspektim nga shteti. Agjensia e Ushqimit dhe Veterinarisë e ka për detyrë ta bëjë këtë për t`u siguruar nëse cilësia e ujit dhe siguria në pishina është në ...
Gazeta Monitor | 12-Jul-2019 17:08
Pishinat në regjinonin e Prishtinës sivjet janë hapur pa pasur inspektim nga shteti. Agjensia e Ushqimit dhe Veterinarisë e ka për detyrë ta bëjë këtë për t`u siguruar nëse cilësia e ujit dhe siguria në pishina është në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved