ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/01/2020 08:57

“Le Monde” përfshin Kadarenë në listën e 100 romanëve më të mirë

“Le Monde” përfshin Kadarenë në listën e 100 romanëve më të mirë
Shkrimtari i mirënjohur shqiptar Ismail Kadare dhe vepra e tij “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur” është përfshirë në listën e 100 romaneve më të mirë që kritikët e gazetës “Le Monde” kanë evidentuar që nga viti 1946. ...
Telegrafi | 11-Jul-2019 14:00
Shkrimtari i mirënjohur shqiptar Ismail Kadare dhe vepra e tij “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur” është përfshirë në listën e 100 romaneve më të mirë që kritikët e gazetës “Le Monde” kanë evidentuar që nga viti 1946. ...

“Le Monde” vlerëson Kadarenë mes 100 shkrimtarëve më të mirë
Shkrimtari shqiptar dhe vepra e tij “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur” përfshihet në listën e 100 romaneve më të mirë. Lexuesit spanjishtfolës duan Nobelin për shkrimtarin e madh shqiptar Gazeta franceze “Le Monde” ka ...
Albportali | 12-Jul-2019 01:27
Shkrimtari shqiptar dhe vepra e tij “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur” përfshihet në listën e 100 romaneve më të mirë. Lexuesit spanjishtfolës duan Nobelin për shkrimtarin e madh shqiptar Gazeta franceze “Le Monde” ka ...

“Le Monde” vlerëson Kadarenë mes 100 shkrimtarëve më të mirë
Shkrimtari shqiptar dhe vepra e tij “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur” përfshihet në listën e 100 romaneve më të mirë. Lexuesit spanjishtfolës duan Nobelin për shkrimtarin e madh shqiptar Gazeta franceze “Le Monde” ka ...
Koha.mk | 11-Jul-2019 19:02
Shkrimtari shqiptar dhe vepra e tij “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur” përfshihet në listën e 100 romaneve më të mirë. Lexuesit spanjishtfolës duan Nobelin për shkrimtarin e madh shqiptar Gazeta franceze “Le Monde” ka ...

'Le Monde' u sugjeron lexuesve: Ismail Kadare, ndër 100 shkrimtarët më të mirë
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjdhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur” Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për lexuesin, të një plejade ...
Gazeta55 | 11-Jul-2019 09:37
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjdhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur” Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për lexuesin, të një plejade ...

Ndër 100 shkrimtarët më të mirë, ‘Le Monde’ përzgjedh edhe Kadarenë me ‘Gjenerali i ushtrisë të vdekur’
Gazeta franceze “Le Monde” në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, ka përzgjedhur edhe shkrimtarin Ismail Kadare me romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur”. Kadare renditet mes shkrimtarëve të mëdhenj të këtij ...
Politiko | 11-Jul-2019 09:18
Gazeta franceze “Le Monde” në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, ka përzgjedhur edhe shkrimtarin Ismail Kadare me romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur”. Kadare renditet mes shkrimtarëve të mëdhenj të këtij ...

“Le Monde” vlerësoi Kadarenë mes 100 emrave të mëdhenj
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjedhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur” , transmeton OraNews . Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për ...
Portalb | 10-Jul-2019 19:41
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjedhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur” , transmeton OraNews . Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për ...

“Le Monde” vlerëson Kadarenë mes 100 emrave të mëdhenj të sugjeruar nga kritikët
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjedhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur”. Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për lexuesin, të një plejade ...
Gazeta Monitor | 10-Jul-2019 19:12
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjedhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur”. Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për lexuesin, të një plejade ...

'Le Monde' vlerëson Kadarenë mes 100 emrave të mëdhenj të sugjeruar nga kritikët
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjedhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur”. Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për lexuesin, të një plejade ...
Zeri | 10-Jul-2019 19:00
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjedhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur”. Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për lexuesin, të një plejade ...

“Le Monde” vlerëson Kadarenë mes 100 emrave të mëdhenj të sugjeruar nga kritikët
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjedhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur”. Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për lexuesin, të një plejade ...
Gazeta Express | 10-Jul-2019 19:00
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjedhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur”. Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për lexuesin, të një plejade ...

Lexuesit spanjishtfolës duan Nobel për shqiptarin Ismail Kadare
Nga Ruben Avxhiu Shkrimtari i ri, Rodrigo Blanco Calderón, që jeton në Malaga, të Spanjës, bëri një anketim spontan në rrjetin social Tuitër, ku i pyeste lexuesit se se nëse do të zgjidhnit dy shkrimtarë për Çmimin e ...
Illyriapress | 10-Jul-2019 18:00
Nga Ruben Avxhiu Shkrimtari i ri, Rodrigo Blanco Calderón, që jeton në Malaga, të Spanjës, bëri një anketim spontan në rrjetin social Tuitër, ku i pyeste lexuesit se se nëse do të zgjidhnit dy shkrimtarë për Çmimin e ...

“Le Monde” vlerëson Kadarenë mes 100 emrave të mëdhenj që duhen lexuar
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjedhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur”. Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për lexuesin, të një plejade ...
Gazeta Observer | 10-Jul-2019 16:32
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjedhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur”. Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për lexuesin, të një plejade ...

Artikulli i “Le Monde”: Kadare një ndër 100 shkrimtarët që duhen lexuar
Bashkë me të përditshmen e mbrëmjes le monde të së mërkurës është bashkëngjitur edhe një suplement i vecantë letrar që i këshillon lexuesve 100 romanet më të mirë që kritikët e kësaj gazete kanë evidentuar që prej ...
Gazeta Express | 10-Jul-2019 16:27
Bashkë me të përditshmen e mbrëmjes le monde të së mërkurës është bashkëngjitur edhe një suplement i vecantë letrar që i këshillon lexuesve 100 romanet më të mirë që kritikët e kësaj gazete kanë evidentuar që prej ...

“Le Monde”: Kadare, mes 100 emrave të mëdhenj të sugjeruar nga kritikët
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjdhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur” Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për lexuesin, të një plejade ...
Illyriapress | 10-Jul-2019 16:06
Gazeta franceze “Le Monde” ka përzgjdhur në listën e 100 shkrimtarëve më të mirë, edhe Ismail Kadarenë më romanin “Gjenerali i Ushtrisë së Vdekur” Ky suplement vjen në formën e sugjerimit për lexuesin, të një plejade ...

Le Monde: KADARE në 100 shkrimtarët që duhen lexuar
Bashkë me të përditshmen e mbrëmjes, Le monde-s të së mërkurës i është bashkëngjitur edhe një suplement i vecantë letrar që i këshillon lexuesve 100 romanet më të mirë që kritikët e kësaj gazete kanë evidentuar që prej ...
Medial | 10-Jul-2019 10:25
Bashkë me të përditshmen e mbrëmjes, Le monde-s të së mërkurës i është bashkëngjitur edhe një suplement i vecantë letrar që i këshillon lexuesve 100 romanet më të mirë që kritikët e kësaj gazete kanë evidentuar që prej ...

Le Monde këshillon Kadarenë në 100 shkrimtarët që duhen lexuar
Bashkë me të përditshmen e mbrëmjes le monde të së mërkurës është bashkëngjitur edhe një suplement i vecantë letrar që i këshillon lexuesve 100 romanet më të mirë që kritikët e kësaj gazete kanë evidentuar që prej ...
Ina-Online | 10-Jul-2019 01:11
Bashkë me të përditshmen e mbrëmjes le monde të së mërkurës është bashkëngjitur edhe një suplement i vecantë letrar që i këshillon lexuesve 100 romanet më të mirë që kritikët e kësaj gazete kanë evidentuar që prej ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved