ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/07/2019 08:45

Kryesia shqiptare e OSBE, Cakaj shpalos 3 objektivat

Kryesia shqiptare e OSBE, Cakaj shpalos 3 objektivat
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj prezantoi në Vjenë në një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin 2020. Cakaj shpalosi ...
VizionPlus | 11-Jul-2019 20:17
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj prezantoi në Vjenë në një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin 2020. Cakaj shpalosi ...

Cakaj prezanton kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë shqiptare të OSBE
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj prezantoi në Vjenë në një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin 2020.
Top Channel | 11-Jul-2019 19:36
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj prezantoi në Vjenë në një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin 2020.

Shqipëria shpall prioritetet e kryesimit të OSBE-së gjatë 2020-s
Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të marrë kryesimin e ...
BalkanWeb | 11-Jul-2019 18:24
Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të marrë kryesimin e ...

Shqipëria shpall prioritetet e kryesimit të OSBE-së vitin e ardhshëm
Tiranë, 11 korrik 2019 – Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të ...
Illyriapress | 11-Jul-2019 22:59
Tiranë, 11 korrik 2019 – Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të ...

?Cakaj prezanton prioritetet e Kryesisë shqiptare të OSBE-së
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj prezantoi në një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vjenë, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë shqiptare për vitin 2020.
Kosova Press | 11-Jul-2019 20:03
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj prezantoi në një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vjenë, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë shqiptare për vitin 2020.

Shqipëria shpall prioritetet e kryesimit të OSBE-së gjatë 2020-s
Komentet, Cakaj i bëri gjatë një adresimi në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, ku prezentoi përparësitë e kryesuesit të rradhës së organizatës. Shqipëria, ndër përparësitë e kryesimit të saj ka veçuar çështjen e ...
Lajminet | 11-Jul-2019 19:55
Komentet, Cakaj i bëri gjatë një adresimi në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, ku prezentoi përparësitë e kryesuesit të rradhës së organizatës. Shqipëria, ndër përparësitë e kryesimit të saj ka veçuar çështjen e ...

Ministri i Jashtëm në detyrë Cakaj, prezanton 3 prioritetet e Kryesisë shqiptare të OSBE-së në vitin 2020
Ministri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj, i pranishëm në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vjenë, ka thënë në fjalën e tij se “Kryesia Shqiptare e OSBE-së do të përqendrohet në prioritete përgjatë të tre dimensioneve ...
RTSH | 11-Jul-2019 19:55
Ministri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj, i pranishëm në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vjenë, ka thënë në fjalën e tij se “Kryesia Shqiptare e OSBE-së do të përqendrohet në prioritete përgjatë të tre dimensioneve ...

Shqipëria merr kryesinë e OSBE-së për vitin 2020
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj prezantoi në Vjenë gjatë një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin 2020. Cakaj ...
Gazeta Dita | 11-Jul-2019 19:48
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj prezantoi në Vjenë gjatë një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin 2020. Cakaj ...

Shqipëria shpall prioritetet e kryesimit të OSBE-së gjatë 2020-s
Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të marrë kryesimin e ...
Alsat-M | 11-Jul-2019 19:36
Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të marrë kryesimin e ...

Cakaj prezanton kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë shqiptare të OSBE
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj prezantoi në Vjenë në një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin 2020. Cakaj shpalosi ...
Indeks Online | 11-Jul-2019 19:27
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj prezantoi në Vjenë në një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, kuadrin paraprak të prioriteteve të Kryesisë Shqiptare për vitin 2020. Cakaj shpalosi ...

Cakaj tregon se kur Shqipëria do ta merr kryesimin e OSBE-së
Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj ka treguar se kur do ta merr Shqipëria kryesimin e OSBE-së. “Shqipëria do ta marrë kryesimin e OSBE-së në vitin 2020 duke qenë e frymëzuar nga ndjenja e ...
Gazeta Observer | 11-Jul-2019 18:22
Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj ka treguar se kur do ta merr Shqipëria kryesimin e OSBE-së. “Shqipëria do ta marrë kryesimin e OSBE-së në vitin 2020 duke qenë e frymëzuar nga ndjenja e ...

Shqipëria shpall prioritetet e kryesimit të OSBE-së gjatë 2020-s
Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të marrë kryesimin e ...
Zeri | 11-Jul-2019 18:09
Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të marrë kryesimin e ...

Shqipëria shpall prioritetet e kryesimit të OSBE-së gjatë 2020-s
Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të marrë kryesimin e ...
Radio Evropa e Lire | 11-Jul-2019 18:01
Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, tha se vendi i tij është i vendosur të kontribojë në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit evropian, përderisa Shqipëria po përgatitet të marrë kryesimin e ...

Gent Cakaj tregon ku do të fokusohet Shqipëria si kryesuese e OSBE-së
“Shqipëria do ta marrë kryesimin e OSBE-së në vitin 2020 e frymëzuar nga ndjenja e përgjegjësisë dhe e nxitur nga vendosmëria për të kontribuar në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit tonë dhe në prosperitetin e ...
EkonomiaOnline | 11-Jul-2019 17:47
“Shqipëria do ta marrë kryesimin e OSBE-së në vitin 2020 e frymëzuar nga ndjenja e përgjegjësisë dhe e nxitur nga vendosmëria për të kontribuar në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit tonë dhe në prosperitetin e ...

Gent Cakaj tregon ku do të fokusohet Shqipëria si kryesuese e OSBE-së
“Shqipëria do ta marrë kryesimin e OSBE-së në vitin 2020 duke qenë e frymëzuar nga ndjenja e përgjegjësisë dhe e nxitur nga vendosmëria për të kontribuar në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit tonë dhe në ...
Klan Kosova | 11-Jul-2019 17:43
“Shqipëria do ta marrë kryesimin e OSBE-së në vitin 2020 duke qenë e frymëzuar nga ndjenja e përgjegjësisë dhe e nxitur nga vendosmëria për të kontribuar në sigurinë dhe stabilitetin e kontinentit tonë dhe në ...

Gent Cakaj: Shqipëria po përgatitet për kryesimin e OSBE-së
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër të Kryesisë sllovake. ...
Ina-Online | 11-Jul-2019 01:31
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër të Kryesisë sllovake. ...

Cakaj: Shqipëria po përgatitet për kryesimin e organizatës 57 anëtarëshe
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër të Kryesisë sllovake. ...
Flaka | 10-Jul-2019 21:03
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër të Kryesisë sllovake. ...

Cakaj: Shqipëria, e gatshme për ta marrë kryesinë e OSBE-së
Ministri në detyrë për Europën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, ka marrë pjesë në takimin e ministrave të Jashtëm të OSBE-së, që u mbajt në Sllovaki, përcjell albinfo.ch. Përmes një postimi në Facebook, ...
AlbInfo | 10-Jul-2019 19:22
Ministri në detyrë për Europën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Gent Cakaj, ka marrë pjesë në takimin e ministrave të Jashtëm të OSBE-së, që u mbajt në Sllovaki, përcjell albinfo.ch. Përmes një postimi në Facebook, ...

?Cakaj: Shqipëria po përgatitet për kryesimin e organizatës 57 anëtarëshe në 2020
Në një postim në Facebook, Cakaj shkruan se ministrat pjesëmarrës diskutuan mbi të ardhmen e punës së OSBE-së. Ministri në Detyrë u fokusua tek Kryesia e 2020, ku evidentoi faktin se, si pjesë e trojkës dhe Kryesuese e ...
Lajminet | 10-Jul-2019 19:14
Në një postim në Facebook, Cakaj shkruan se ministrat pjesëmarrës diskutuan mbi të ardhmen e punës së OSBE-së. Ministri në Detyrë u fokusua tek Kryesia e 2020, ku evidentoi faktin se, si pjesë e trojkës dhe Kryesuese e ...

Cakaj: Shqipëria po përgatitet për kryesimin e organizatës 57 anëtarëshe në 2020
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër të Kryesisë sllovake.
Kosova Press | 10-Jul-2019 19:00
Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të OSBE-së që u zhvillua në Malet e Tatras, në kuadër të Kryesisë sllovake.

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved