ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 12/11/2019 10:00

SHBA rrit buxhetin e ndihmës për zhvillimin e Kosovës

SHBA rrit buxhetin e ndihmës për zhvillimin e Kosovës
Shtetet e Bashkuara do të përkrahin Kosovën me 34 milionë dollarë shtesë, në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor. Amandamenti, në marrëveshjen e dy vendeve, është nënshkruar nga presidenti i ...
VizionPlus | 11-Jul-2019 20:33
Shtetet e Bashkuara do të përkrahin Kosovën me 34 milionë dollarë shtesë, në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor. Amandamenti, në marrëveshjen e dy vendeve, është nënshkruar nga presidenti i ...

SHBA “hap thesin”, Kosova përfiton 34 milionë dollarë
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe asaj të ...
BalkanWeb | 11-Jul-2019 19:00
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe asaj të ...

SHBA ndan 34 milionë dollarë shtesë për zhvillimin e Kosovës
Prishtinë, 11 korrik 2019 – Shtetet e Bashkuara do të përkrahin Kosovën me 34 milionë dollarë shtesë, në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor. Amandamenti, në marrëveshjen e dy vendeve, është ...
Illyriapress | 11-Jul-2019 22:39
Prishtinë, 11 korrik 2019 – Shtetet e Bashkuara do të përkrahin Kosovën me 34 milionë dollarë shtesë, në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor. Amandamenti, në marrëveshjen e dy vendeve, është ...

SHBA i jep Kosovës 34 milionë dollarë për projektet për zhvillimin
Shtetet e Bashkuara të Amerikës do t’i japin Kosovës 34 milionë dollarë shtesë, si pjesë e marrëveshjes dypalëshe për zhvillimin. Akordi u nënshkrua nga presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të ...
Politiko | 11-Jul-2019 20:58
Shtetet e Bashkuara të Amerikës do t’i japin Kosovës 34 milionë dollarë shtesë, si pjesë e marrëveshjes dypalëshe për zhvillimin. Akordi u nënshkrua nga presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të ...

SHBA-ja rrit buxhetin e ndihmës për zhvillimin e Kosovës
Shtetet e Bashkuara do të përkrahin Kosovën me 34 milionë dollarë shtesë, në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor. Amandamenti, në marrëveshjen e dy vendeve, është nënshkruar nga presidenti i ...
Alsat-M | 11-Jul-2019 19:57
Shtetet e Bashkuara do të përkrahin Kosovën me 34 milionë dollarë shtesë, në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor. Amandamenti, në marrëveshjen e dy vendeve, është nënshkruar nga presidenti i ...

SHBA “hap thesin”, Kosova përfiton 34 milionë dollarë
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe asaj të ...
Lexo | 11-Jul-2019 19:37
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe asaj të ...

SHBA vazhdon mbështetjen për rrugëtimin e Kosovës drejt vetëqëndrueshmërisë
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe asaj të ...
Alsat-M | 11-Jul-2019 19:26
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe asaj të ...

SHBA-ja rrit buxhetin e ndihmës për zhvillimin e Kosovës
Shtetet e Bashkuara do të përkrahin Kosovën me 34 milionë dollarë shtesë, në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor. Amandamenti, në marrëveshjen e dy vendeve, është nënshkruar nga presidenti i ...
Radio Evropa e Lire | 11-Jul-2019 19:26
Shtetet e Bashkuara do të përkrahin Kosovën me 34 milionë dollarë shtesë, në kuadër të marrëveshjes dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor. Amandamenti, në marrëveshjen e dy vendeve, është nënshkruar nga presidenti i ...

Kosova merr miliona dollarë si mbështetje financiare nga Amerika
USAID-i avancon si sigurinë kombëtare ashtu edhe prosperitetin ekonomik të ShBA’ve, tregon zemërgjerësinë amerikane dhe promovon rrugëtimin drejt vetëqëndrueshmërisë dhe adaptueshmërisë së përfituesit të ndihmës. Sot ...
InFokusi | 11-Jul-2019 18:28
USAID-i avancon si sigurinë kombëtare ashtu edhe prosperitetin ekonomik të ShBA’ve, tregon zemërgjerësinë amerikane dhe promovon rrugëtimin drejt vetëqëndrueshmërisë dhe adaptueshmërisë së përfituesit të ndihmës. Sot ...

Kosova merr mbështetje milionëshe nga Amerika
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe ...
Gazeta Observer | 11-Jul-2019 18:15
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe ...

SHBA-ja mbështet Kosovën edhe me 34 milionë dollarë
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe ...
Zeri | 11-Jul-2019 18:15
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe ...

Kosova merr mbështetje milionëshe nga Amerika
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe ...
Ina-Online | 11-Jul-2019 18:07
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe ...

Kosova merr miliona dollarë si mbështetje financiare nga Amerika
USAID-i avancon si sigurinë kombëtare ashtu edhe prosperitetin ekonomik të ShBA’ve, tregon zemërgjerësinë amerikane dhe promovon rrugëtimin drejt vetëqëndrueshmërisë dhe adaptueshmërisë së përfituesit të ndihmës. Sot ...
Arbresh | 11-Jul-2019 18:03
USAID-i avancon si sigurinë kombëtare ashtu edhe prosperitetin ekonomik të ShBA’ve, tregon zemërgjerësinë amerikane dhe promovon rrugëtimin drejt vetëqëndrueshmërisë dhe adaptueshmërisë së përfituesit të ndihmës. Sot ...

ShBA-ja mbështet Kosovën edhe me 34 milionë dollarë
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno, nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së ShBA-së dhe ...
Medial | 11-Jul-2019 17:53
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno, nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së ShBA-së dhe ...

Thaçi dhe Magno nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi mes ShBA-së dhe Kosovës
Presidenti Hashim Thaçi dhe Drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së Sh.B.A.-ve dhe Qeverisë së ...
Gazeta Monitor | 11-Jul-2019 17:53
Presidenti Hashim Thaçi dhe Drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së Sh.B.A.-ve dhe Qeverisë së ...

Kosova merr miliona dollarë si mbështetje financiare nga Amerika
USAID-i avancon si sigurinë kombëtare ashtu edhe prosperitetin ekonomik të ShBA’ve, tregon zemërgjerësinë amerikane dhe promovon rrugëtimin drejt vetëqëndrueshmërisë dhe adaptueshmërisë së përfituesit të ndihmës. Sot ...
Gazeta Express | 11-Jul-2019 17:49
USAID-i avancon si sigurinë kombëtare ashtu edhe prosperitetin ekonomik të ShBA’ve, tregon zemërgjerësinë amerikane dhe promovon rrugëtimin drejt vetëqëndrueshmërisë dhe adaptueshmërisë së përfituesit të ndihmës. Sot ...

SHBA mbështet Kosovën edhe me 34 milionë dollarë
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe ...
Indeks Online | 11-Jul-2019 17:46
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe ...

SHBA vazhdon mbështetjen ndaj Kosovës, ndahen qindra-miliona dollarë
Presidenti Hashim Thaçi dhe Drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-ve dhe Qeverisë së ...
Zeri | 11-Jul-2019 17:40
Presidenti Hashim Thaçi dhe Drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-ve dhe Qeverisë së ...

SHBA vazhdon mbështetjen për rrugëtimin e Kosovës drejt vetëqëndrueshmërisë
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe asaj të ...
Kosova Press | 11-Jul-2019 17:40
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe asaj të ...

SHBA vazhdon mbështetjen ndaj Kosovës, ndan 34 milionë dollarë
Presidentii vendit, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe Qeverisë ...
Telegrafi | 11-Jul-2019 17:40
Presidentii vendit, Hashim Thaçi dhe drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të Qeverisë së SHBA-së dhe Qeverisë ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved