ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/07/2019 08:45

Kosova dhe Konferenca e Pestë Botërore për Popullsi dhe Zhvillim – 25 vjet pas

Kosova dhe Konferenca e Pestë Botërore për Popullsi dhe Zhvillim – 25 vjet pas
Sot (11 korrik) është Dita Botërore e Popullsisë e cila shënohet për çdo vit që nga viti 1989. Këtë datë Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim, e shpalli si Ditën Botërore të Popullsisë i inspiruar nga ...
Medial | 11-Jul-2019 14:18
Sot (11 korrik) është Dita Botërore e Popullsisë e cila shënohet për çdo vit që nga viti 1989. Këtë datë Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim, e shpalli si Ditën Botërore të Popullsisë i inspiruar nga ...

Kosova dhe Konferenca e Pestë Botërore për Popullsi dhe Zhvillim – 25 vjet pas
Sot (11 korrik) është Dita Botërore e Popullsisë e cila shënohet për çdo vit që nga viti 1989. Këtë datë Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim, e shpalli si Ditën Botërore të Popullsisë i inspiruar nga interesimi ...
EkonomiaOnline | 11-Jul-2019 13:02
Sot (11 korrik) është Dita Botërore e Popullsisë e cila shënohet për çdo vit që nga viti 1989. Këtë datë Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim, e shpalli si Ditën Botërore të Popullsisë i inspiruar nga interesimi ...

UNFPA e shënon Ditën botërore të popullatës me theks në dhunën e bazuar gjinore
Shkup, 10 korrik 2019 (MEDIAL) – Zyra e Fondit për popullatë të Kombeve të Bashkuara (UNFPA) në Shkup do ta shënojë Ditën botërore të popullatës, me diskutim për progresin rreth dhunës së bazuar gjinore dhe të drejtat ...
Medial | 10-Jul-2019 10:17
Shkup, 10 korrik 2019 (MEDIAL) – Zyra e Fondit për popullatë të Kombeve të Bashkuara (UNFPA) në Shkup do ta shënojë Ditën botërore të popullatës, me diskutim për progresin rreth dhunës së bazuar gjinore dhe të drejtat ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved