ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 06/12/2019 17:43

Hamza i fton bizneset turke që të investojnë në Kosovë

Hamza i fton bizneset turke që të investojnë në Kosovë
Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka ftuar bizneset turke që të investojnë në Kosovë. Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuesve të bizneseve nga Turqia, ku diskutuan për ...
Arbresh | 11-Jul-2019 19:22
Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka ftuar bizneset turke që të investojnë në Kosovë. Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuesve të bizneseve nga Turqia, ku diskutuan për ...

Hamza i fton bizneset turke që të investojnë në Kosovë
Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka ftuar bizneset turke që të investojnë në Kosovë. Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuesve të bizneseve nga Turqia, ku diskutuan për ...
Gazeta Observer | 11-Jul-2019 19:15
Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka ftuar bizneset turke që të investojnë në Kosovë. Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuesve të bizneseve nga Turqia, ku diskutuan për ...

Hamza: Nuk do të ketë rritje të tatimeve ekzistuese
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuesve të bizneseve nga Turqia, ku diskutuan për rritjen e bashkëpunimit ekonomik mes të dyja vendeve si dhe për mundësitë e rritjes së ...
Indeks Online | 11-Jul-2019 16:33
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuesve të bizneseve nga Turqia, ku diskutuan për rritjen e bashkëpunimit ekonomik mes të dyja vendeve si dhe për mundësitë e rritjes së ...

Hamza: Nuk do të ketë rritje të tatimeve ekzistuese
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuesve të bizneseve nga Turqia, ku diskutuan për rritjen e bashkëpunimit ekonomik mes të dyja vendeve si dhe për mundësitë e rritjes së ...
Kosova Press | 11-Jul-2019 16:25
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuesve të bizneseve nga Turqia, ku diskutuan për rritjen e bashkëpunimit ekonomik mes të dyja vendeve si dhe për mundësitë e rritjes së ...

Oda Ekonomike Amerikane: ATK dhe Dogana e Kosovës të vazhdojnë lehtësirat tatimore dhe doganore për bizneset
Politikat fiskale lehtësojnë operimet e sektorit privat në vend, gjithsesi bizneset vazhdojnë të hasin probleme në fusha të ndryshme të legjislacionit tatimor dhe procedurave doganore. Kështu u tha në forumin e ...
Telegrafi | 11-Jul-2019 11:50
Politikat fiskale lehtësojnë operimet e sektorit privat në vend, gjithsesi bizneset vazhdojnë të hasin probleme në fusha të ndryshme të legjislacionit tatimor dhe procedurave doganore. Kështu u tha në forumin e ...

Ministri Bedri Hamza takoi përfaqësuesit e bizneseve nga Turqia
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuesve të bizneseve nga Turqia, kudiskutuan për rritjen e bashkëpunimit ekonomik mes të dyja vendeve si dhe për mundësitë e rritjes së ...
InFokusi | 11-Jul-2019 16:21
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuesve të bizneseve nga Turqia, kudiskutuan për rritjen e bashkëpunimit ekonomik mes të dyja vendeve si dhe për mundësitë e rritjes së ...

Hamza i fton bizneset turke që të investojnë në Kosovë
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuesve të bizneseve nga Turqia, ku diskutuan për rritjen e bashkëpunimit ekonomik mes të dyja vendeve si dhe për mundësitë e rritjes së ...
Lajminet | 11-Jul-2019 16:15
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim një delegacion të përfaqësuesve të bizneseve nga Turqia, ku diskutuan për rritjen e bashkëpunimit ekonomik mes të dyja vendeve si dhe për mundësitë e rritjes së ...

Oda Ekonomike Amerikane: Administrata Tatimore dhe Dogana e Kosovës të vazhdojnë lehtësirat tatimore dhe doganore për bizneset
Politikat fiskale lehtësojnë operimet e sektorit privat në vend, gjithsesi bizneset vazhdojnë të hasin probleme në fusha të ndryshme të legjislacionit tatimor dhe procedurave doganore. Kështu u tha në forumin e ...
Gazeta Ekonomia | 11-Jul-2019 11:53
Politikat fiskale lehtësojnë operimet e sektorit privat në vend, gjithsesi bizneset vazhdojnë të hasin probleme në fusha të ndryshme të legjislacionit tatimor dhe procedurave doganore. Kështu u tha në forumin e ...

OEA: ATK dhe Dogana të vazhdojnë lehtësirat tatimore dhe doganore për bizneset
Politikat fiskale lehtësojnë operimet e sektorit privat në vend, gjithsesi bizneset vazhdojnë të hasin probleme në fusha të ndryshme të legjislacionit tatimor dhe procedurave doganore. Kështu u tha në forumin e ...
Arbresh | 11-Jul-2019 11:50
Politikat fiskale lehtësojnë operimet e sektorit privat në vend, gjithsesi bizneset vazhdojnë të hasin probleme në fusha të ndryshme të legjislacionit tatimor dhe procedurave doganore. Kështu u tha në forumin e ...

Kosova dhe Britania e Madhe këtë vit finalizojnë marrëveshjen për tregti të lirë
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, tha se Kosova dhe Mbretëria e Bashkuar është shumë afër finalizimit të Marrëveshjes për Tregti të Lirë pas BREXIT-it. Shala përmes një njoftimi në Facebook , ka treguar ...
Monitor | 11-Jul-2019 10:41
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, tha se Kosova dhe Mbretëria e Bashkuar është shumë afër finalizimit të Marrëveshjes për Tregti të Lirë pas BREXIT-it. Shala përmes një njoftimi në Facebook , ka treguar ...

Kosova dhe Britania e Madhe afër finalizimit të Marrëveshjes për Tregti të Lirë
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, tha se Kosova dhe Mbretëria e Bashkuar është shumë afër finalizimit të Marrëveshjes për Tregti të Lirë pas BREXIT-it. Shala përmes një njoftimi në Facebook , tha se kjo ...
Telegrafi | 11-Jul-2019 09:22
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, tha se Kosova dhe Mbretëria e Bashkuar është shumë afër finalizimit të Marrëveshjes për Tregti të Lirë pas BREXIT-it. Shala përmes një njoftimi në Facebook , tha se kjo ...

OEA: ATK dhe Dogana të vazhdojnë lehtësirat tatimore dhe doganore për bizneset
Drejtori Ekzekutiv i Odës Amerikane, Arian Zeka, tha se Oda Amerikane mbetet e përkushtuar të rrisë partneritetin me këto institucione në ofrimin e rekomandimeve të bizneseve rreth çështjeve të cilat janë sfiduese për ...
Lajminet | 11-Jul-2019 11:33
Drejtori Ekzekutiv i Odës Amerikane, Arian Zeka, tha se Oda Amerikane mbetet e përkushtuar të rrisë partneritetin me këto institucione në ofrimin e rekomandimeve të bizneseve rreth çështjeve të cilat janë sfiduese për ...

Kosova dhe Turqia prej 1 shtatorit me tregti të lirë
Marrëveshja për tregti të lirë në mes Kosovës dhe Turqisë pritet të nis së zbatuari nga muaji shtator i këtij viti. Kjo marrëveshje nënkupton lehtësim të madh për bizneset e të dy shteteve dhe njëkohësisht nxitjen e ...
Monitor | 10-Jul-2019 14:50
Marrëveshja për tregti të lirë në mes Kosovës dhe Turqisë pritet të nis së zbatuari nga muaji shtator i këtij viti. Kjo marrëveshje nënkupton lehtësim të madh për bizneset e të dy shteteve dhe njëkohësisht nxitjen e ...

Diskutohet për investimet turke në Kosovë
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës, Endrit Shala, ka pritur sot në takim anëtarë të Këshillit Botëror Turk të Biznesit pranë Bordit të Marrëdhënieve të Jashtme Ekonomike (DEIK) nga Turqia për të diskutuar ...
Shenja | 10-Jul-2019 21:24
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës, Endrit Shala, ka pritur sot në takim anëtarë të Këshillit Botëror Turk të Biznesit pranë Bordit të Marrëdhënieve të Jashtme Ekonomike (DEIK) nga Turqia për të diskutuar ...

Shala: Marrëveshja për tregti të lirë Kosovë-Turqi hyn në fuqi më 1 shtator
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala i ka ftuar investitorët turq që të investojnë në Kosovë duke ju thënë se janë partnerë të rëndësishëm. Shala ka pritur në takim Këshillin Botëror Turk të Biznesit pranë ...
Zeri | 10-Jul-2019 13:18
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala i ka ftuar investitorët turq që të investojnë në Kosovë duke ju thënë se janë partnerë të rëndësishëm. Shala ka pritur në takim Këshillin Botëror Turk të Biznesit pranë ...

Marrëveshja për Tregti të Lirë ndërmjet Kosovës dhe Turqisë hyn në fuqi më 1 shtator
Ministri i Tregtisë dhe Industris, Endrit Shala i ka ftuar investitorët turq që të investojnë në Kosovë duke ju thënë se janë partnerë të rëndësishëm. Shala ka pritur në takim Këshillin Botëror Turk të Biznesit pranë ...
Gazeta Observer | 10-Jul-2019 13:01
Ministri i Tregtisë dhe Industris, Endrit Shala i ka ftuar investitorët turq që të investojnë në Kosovë duke ju thënë se janë partnerë të rëndësishëm. Shala ka pritur në takim Këshillin Botëror Turk të Biznesit pranë ...

Marrëveshja për Tregti të Lirë ndërmjet Kosovës dhe Turqisë hyn në fuqi më 1 shtator
Ministri i Tregtisë dhe Industris, Endrit Shala i ka ftuar investitorët turq që të investojnë në Kosovë duke ju thënë se janë partnerë të rëndësishëm. Shala ka pritur në takim Këshillin Botëror Turk të Biznesit pranë ...
Telegrafi | 10-Jul-2019 12:35
Ministri i Tregtisë dhe Industris, Endrit Shala i ka ftuar investitorët turq që të investojnë në Kosovë duke ju thënë se janë partnerë të rëndësishëm. Shala ka pritur në takim Këshillin Botëror Turk të Biznesit pranë ...

Kosovë – Turqi, marrëveshje për tregti të lirë
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala i ka ftuar investitorët turq që të investojnë në Kosovë duke ju thënë se janë partnerë të rëndësishëm. Shala ka pritur në takim Këshillin Botëror Turk të Biznesit pranë ...
RTSH | 10-Jul-2019 12:50
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala i ka ftuar investitorët turq që të investojnë në Kosovë duke ju thënë se janë partnerë të rëndësishëm. Shala ka pritur në takim Këshillin Botëror Turk të Biznesit pranë ...

Marrëveshja për tregti të lirë Kosovë-Turqi hyn në fuqi më 1 shtator
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala i ka ftuar investitorët turq që të investojnë në Kosovë duke ju thënë se janë partnerë të rëndësishëm. Shala ka pritur në takim Këshillin Botëror Turk të Biznesit pranë ...
Indeks Online | 10-Jul-2019 12:33
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala i ka ftuar investitorët turq që të investojnë në Kosovë duke ju thënë se janë partnerë të rëndësishëm. Shala ka pritur në takim Këshillin Botëror Turk të Biznesit pranë ...

Marrëveshja për tregti të lirë Kosovë -Turqi hyn në fuqi më 1 shtator
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala i ka ftuar investitorët turq që të investojnë në Kosovë duke ju thënë se janë partnerë të rëndësishëm.
Kosova Press | 10-Jul-2019 12:28
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala i ka ftuar investitorët turq që të investojnë në Kosovë duke ju thënë se janë partnerë të rëndësishëm.

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved