ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 12/11/2019 08:43

Godet Buxhovi: LDK ka feude, të lidhura me struktura kriminale të PDK’së

Godet Buxhovi: LDK ka feude, të lidhura me struktura kriminale të PDK’së
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka akuzuar zyrtarë të partisë për lidhje kriminale. Buxhovi ka thënë në “Rubikon” të KTV’së se ekzistojnë “feude” brenda LDK’së, të cilat ...
Gazeta Monitor | 11-Jul-2019 23:01
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka akuzuar zyrtarë të partisë për lidhje kriminale. Buxhovi ka thënë në “Rubikon” të KTV’së se ekzistojnë “feude” brenda LDK’së, të cilat ...

Jusuf Buxhovi: Lufta e UÇK-së nuk ka qenë e pastër
Historiani Jusuf Buxhovi, në një intervistë të emisionit Rubikon, u ftua të flas rreth disa temavë shumë të ndishme në opinionin publik. Kryesisht u diskutua rreth vrasjes së 102 anëtarëve të LDK’së pas luftës dhe ...
TetovaSot | 11-Jul-2019 22:03
Historiani Jusuf Buxhovi, në një intervistë të emisionit Rubikon, u ftua të flas rreth disa temavë shumë të ndishme në opinionin publik. Kryesisht u diskutua rreth vrasjes së 102 anëtarëve të LDK’së pas luftës dhe ...

Buxhovi: SHIK-u ka qenë organizatë paramilitare
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka folur për Shërbimin Informativ të Kosovës. Veprimtarinë e këtij organizmi – të cilin e kishte udhëhequr kryetari aktual i Kuvendit të ...
Albportali | 11-Jul-2019 22:02
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka folur për Shërbimin Informativ të Kosovës. Veprimtarinë e këtij organizmi – të cilin e kishte udhëhequr kryetari aktual i Kuvendit të ...

Buxhovi e godet fort LDK’në: Prej 2006’s është marionetë e PDK’së
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka sulmuar ashpër partinë që aktualisht udhëhiqet nga Isa Mustafa. Buxhovi ka thënë se LDK’ja është prej vitesh marionetë e Partisë ...
Gazeta Monitor | 11-Jul-2019 21:41
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka sulmuar ashpër partinë që aktualisht udhëhiqet nga Isa Mustafa. Buxhovi ka thënë se LDK’ja është prej vitesh marionetë e Partisë ...

Buxhovi godet Albin Kurtin : Në LVV ka grupe kriminale
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka akuzuar liderët e partive të Kosovës për lidhje kriminale. Për këtë ai nuk i kursej as anëtarët e ish-partisë së tij, LDK-së. Por Buxhovi ...
InFokusi | 11-Jul-2019 21:23
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka akuzuar liderët e partive të Kosovës për lidhje kriminale. Për këtë ai nuk i kursej as anëtarët e ish-partisë së tij, LDK-së. Por Buxhovi ...

Godet Buxhovi: LDK ka feude, të lidhura me struktura kriminale të PDK’së
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka akuzuar zyrtarë të partisë për lidhje kriminale. Buxhovi ka thënë në “Rubikon” të KTV’së se ekzistojnë “feude” brenda LDK’së, të cilat ...
InFokusi | 11-Jul-2019 21:12
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka akuzuar zyrtarë të partisë për lidhje kriminale. Buxhovi ka thënë në “Rubikon” të KTV’së se ekzistojnë “feude” brenda LDK’së, të cilat ...

Godet Buxhovi: LDK ka feude, të lidhura me struktura kriminale të PDK’së
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka akuzuar zyrtarë të partisë për lidhje kriminale. Buxhovi ka thënë në “Rubikon” të KTV’së se ekzistojnë “feude” brenda LDK’së, të cilat ...
Gazeta Express | 11-Jul-2019 21:06
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka akuzuar zyrtarë të partisë për lidhje kriminale. Buxhovi ka thënë në “Rubikon” të KTV’së se ekzistojnë “feude” brenda LDK’së, të cilat ...

Buxhovi nia thotë LDK’së: Prej 2006’s është marionetë e PDK’së
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka sulmuar ashpër partinë që aktualisht udhëhiqet nga Isa Mustafa. Buxhovi ka thënë se LDK’ja është prej vitesh marionetë e Partisë ...
InFokusi | 11-Jul-2019 21:06
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka sulmuar ashpër partinë që aktualisht udhëhiqet nga Isa Mustafa. Buxhovi ka thënë se LDK’ja është prej vitesh marionetë e Partisë ...

Buxhovi: SHIK-u ka qenë organizatë paramilitare
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka folur për Shërbimin Informativ të Kosovës. Veprimtarinë e këtij organizmi – të cilin e kishte udhëhequr kryetari aktual i Kuvendit të ...
Gazeta Observer | 11-Jul-2019 20:58
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka folur për Shërbimin Informativ të Kosovës. Veprimtarinë e këtij organizmi – të cilin e kishte udhëhequr kryetari aktual i Kuvendit të ...

Buxhovi i mëshon fort LDK’së: Prej 2006’s është marionetë e PDK’së
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka sulmuar ashpër partinë që aktualisht udhëhiqet nga Isa Mustafa. Buxhovi ka thënë se LDK’ja është prej vitesh marionetë e Partisë ...
Gazeta Express | 11-Jul-2019 20:55
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka sulmuar ashpër partinë që aktualisht udhëhiqet nga Isa Mustafa. Buxhovi ka thënë se LDK’ja është prej vitesh marionetë e Partisë ...

Buxhovi thotë se ndërkombëtarët s’duhej t’i pranonin Qeverinë e Përkohshme dhe atë të Bukoshit
Sipas shkrimtarit Jusuf Buxhovi, faktori ndërkombëtar në bazë të Rezolutës 1244, nuk është dashur ta pranojnë as Qeverinë e Përkohshme dhe atë të Bukoshit. “Është dashur në një farë forme të përfundojnë menjëherë”, ka ...
InFokusi | 11-Jul-2019 20:38
Sipas shkrimtarit Jusuf Buxhovi, faktori ndërkombëtar në bazë të Rezolutës 1244, nuk është dashur ta pranojnë as Qeverinë e Përkohshme dhe atë të Bukoshit. “Është dashur në një farë forme të përfundojnë menjëherë”, ka ...

Jusuf Buxhovi: Lufta e UCK-së nuk ka qenë e paster
Historiani Jusuf Buxhovi, në një intervistë të emisionit Rubikon, u ftua të flas rreth disa temavë shumë të ndishme në opinionin publik. Kryesisht u diskutua rreth vrasjes së 102 anëtarëve të LDK’së pas luftës dhe ...
InFokusi | 11-Jul-2019 20:38
Historiani Jusuf Buxhovi, në një intervistë të emisionit Rubikon, u ftua të flas rreth disa temavë shumë të ndishme në opinionin publik. Kryesisht u diskutua rreth vrasjes së 102 anëtarëve të LDK’së pas luftës dhe ...

Buxhovi: SHIK’u ka qenë organizatë paramilitare
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka folur për Shërbimin Informativ të Kosovës. Veprimtarinë e këtij organizmi – të cilin e kishte udhëhequr kryetari aktual i Kuvendit të ...
Gazeta Express | 11-Jul-2019 20:35
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka folur për Shërbimin Informativ të Kosovës. Veprimtarinë e këtij organizmi – të cilin e kishte udhëhequr kryetari aktual i Kuvendit të ...

Jusuf Buxhovi: Lufta e UÇK-së nuk ka qenë e pastër
Historiani Jusuf Buxhovi, në një intervistë të emisionit Rubikon, u ftua të flas rreth disa temavë shumë të ndishme në opinionin publik. Kryesisht u diskutua rreth vrasjes së 102 anëtarëve të LDK’së pas luftës dhe ...
Arbresh | 11-Jul-2019 20:33
Historiani Jusuf Buxhovi, në një intervistë të emisionit Rubikon, u ftua të flas rreth disa temavë shumë të ndishme në opinionin publik. Kryesisht u diskutua rreth vrasjes së 102 anëtarëve të LDK’së pas luftës dhe ...

Buxhovi: SHIK’u ka qenë organizatë paramilitare
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka folur për Shërbimin Informativ të Kosovës. Veprimtarinë e këtij organizmi, Buxhovi e ka cilësuar paramilitare. “SHIK’u ka qenë organizatë ...
Gazeta Express | 11-Jul-2019 20:33
Njëri ndër bashkëthemeluesit e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Jusuf Buxhovi, ka folur për Shërbimin Informativ të Kosovës. Veprimtarinë e këtij organizmi, Buxhovi e ka cilësuar paramilitare. “SHIK’u ka qenë organizatë ...

Jusuf Buxhovi: Lufta e UÇK-së nuk ka qenë e pastër
Historiani Jusuf Buxhovi, i ftuar të flas rreth disa temave shumë të ndishme në opinionin publik. Kryesisht u diskutua rreth vrasjes së 102 anëtarëve të LDK’së pas luftës dhe marrja e pushtetit nga UÇK’së pas luftës ...
Gazeta Express | 11-Jul-2019 20:30
Historiani Jusuf Buxhovi, i ftuar të flas rreth disa temave shumë të ndishme në opinionin publik. Kryesisht u diskutua rreth vrasjes së 102 anëtarëve të LDK’së pas luftës dhe marrja e pushtetit nga UÇK’së pas luftës ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved