ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 12/11/2019 10:00

Raporti i KB-së: Maqedonia e Veriut me rritje më të madhe të investimeve në Ballkanin Perëndimor

Raporti i KB-së: Maqedonia e Veriut me rritje më të madhe të investimeve në Ballkanin Perëndimor
Maqedonia e Veriut ka shënuar rritje më të madhe në investime në Ballkanin Perëndimor, theksohet në “Raportin Botëror të Investimeve për 2019” në Konferencën e KB-së për tregti dhe zhvillim (UNCTAD’s World Investment ...
Flaka | 15-Jun-2019 20:43
Maqedonia e Veriut ka shënuar rritje më të madhe në investime në Ballkanin Perëndimor, theksohet në “Raportin Botëror të Investimeve për 2019” në Konferencën e KB-së për tregti dhe zhvillim (UNCTAD’s World Investment ...

Raporti i KB-së: Maqedonia e Veriut me rritje më të madhe të investimeve në Ballkanin Perëndimor
Maqedonia e Veriut ka shënuar rritje më të madhe në investime në Ballkanin Perëndimor, theksohet në “Raportin Botëror të Investimeve për 2019” në Konferencën e KB-së për tregti dhe zhvillim (UNCTAD’s World Investment ...
Telegrafi | 15-Jun-2019 17:05
Maqedonia e Veriut ka shënuar rritje më të madhe në investime në Ballkanin Perëndimor, theksohet në “Raportin Botëror të Investimeve për 2019” në Konferencën e KB-së për tregti dhe zhvillim (UNCTAD’s World Investment ...

Maqedonia e Veriut me rritje më të madhe të investimeve në Ballkanin Perëndimor
Maqedonia e Veriut ka shënuar rritje më të madhe në investime në Ballkanin Perëndimor, theksohet në “Raportin Botëror të Investimeve për 2019” në Konferencën e KB-së për tregti dhe zhvillim (UNCTAD’s World Investment ...
Gazeta Express | 15-Jun-2019 19:35
Maqedonia e Veriut ka shënuar rritje më të madhe në investime në Ballkanin Perëndimor, theksohet në “Raportin Botëror të Investimeve për 2019” në Konferencën e KB-së për tregti dhe zhvillim (UNCTAD’s World Investment ...

Investimet e huaja në Ballkan: Shqipëria, e dyta
Shqipëria renditet në vendin e dytë në Ballkan, për nivelin prej 1.3 miliardë dollarë investime të huaja direkte që ka realizuar gjatë vitit 2018. Raporti i publikuar së fundmi nga Organizata e Kombeve të Bashkuara ...
AlbInfo | 15-Jun-2019 19:06
Shqipëria renditet në vendin e dytë në Ballkan, për nivelin prej 1.3 miliardë dollarë investime të huaja direkte që ka realizuar gjatë vitit 2018. Raporti i publikuar së fundmi nga Organizata e Kombeve të Bashkuara ...

Investimet e huaja në Ballkan, Shqipëria renditet e dyta
hqipëria renditet në vendin e dytë në Ballkan, për nivelin prej 1.3 miliardë dollarë investime të huaja direkte që ka realizuar gjatë vitit 2018. Raporti i publikuar së fundmi nga Organizata e Kombeve të Bashkuara (OKB) ...
Telegrafi | 15-Jun-2019 15:49
hqipëria renditet në vendin e dytë në Ballkan, për nivelin prej 1.3 miliardë dollarë investime të huaja direkte që ka realizuar gjatë vitit 2018. Raporti i publikuar së fundmi nga Organizata e Kombeve të Bashkuara (OKB) ...

Investimet e huaja në rajon, Shqipëria e tejkalon Maqedoninë
Shkup, 15 qershor – Maqedonia me 737 milionë dollarë mban vendin e tretë sa i përket investimeve të huaja gjatë vitit 2018. Raporti më i ri i OKB-së e rendit Serbinë të parën në rajon më 4.1 miliardë dollarë, e pasuar ...
Koha.mk | 15-Jun-2019 17:01
Shkup, 15 qershor – Maqedonia me 737 milionë dollarë mban vendin e tretë sa i përket investimeve të huaja gjatë vitit 2018. Raporti më i ri i OKB-së e rendit Serbinë të parën në rajon më 4.1 miliardë dollarë, e pasuar ...

Investimet e huaja në Ballkan, Shqipëria renditet e dyta
Shqipëria renditet në vendin e dytë në Ballkan, për nivelin prej 1.3 miliardë dollarë investime të huaja direkte që ka realizuar gjatë vitit 2018. Raporti i publikuar së fundmi nga Organizata e Kombeve të Bashkuara ...
Indeks Online | 15-Jun-2019 15:42
Shqipëria renditet në vendin e dytë në Ballkan, për nivelin prej 1.3 miliardë dollarë investime të huaja direkte që ka realizuar gjatë vitit 2018. Raporti i publikuar së fundmi nga Organizata e Kombeve të Bashkuara ...

Investimet e huaja në Ballkan, Shqipëria renditet e dyta
Shqipëria renditet në vendin e dytë në Ballkan, për nivelin prej 1.3 miliardë dollarë investime të huaja direkte që ka realizuar gjatë vitit 2018.
Kosova Press | 15-Jun-2019 15:29
Shqipëria renditet në vendin e dytë në Ballkan, për nivelin prej 1.3 miliardë dollarë investime të huaja direkte që ka realizuar gjatë vitit 2018.

Investimet e huaja direkte në Ballkan, Shqipëria renditet e dyta
TIRANË, 14 qershor /MEDIAL/- Shqipëria renditet në vendin e dytë në Ballkan, për nivelin prej 1.3 miliardë dollarë investime të huaja direkte që ka realizuar gjatë vitit 2018. Raporti i publikuar së fundmi nga ...
Medial | 14-Jun-2019 21:35
TIRANË, 14 qershor /MEDIAL/- Shqipëria renditet në vendin e dytë në Ballkan, për nivelin prej 1.3 miliardë dollarë investime të huaja direkte që ka realizuar gjatë vitit 2018. Raporti i publikuar së fundmi nga ...

Raporti global i IHD-ve/ Shqipëria, e dyta në rajon (pas Serbisë) për investime të huaja
Shqipëria renditet e dyta në Ballkan, pas Serbisë, për nivelin e investimeve të huaja direkte (IHD në 2018, sipas raportit të fundit të OKB-së për Tregti dhe Zhvillim (UNCTAD). Shqipëria përllogaritet të ketë pasur në ...
Monitor | 13-Jun-2019 23:12
Shqipëria renditet e dyta në Ballkan, pas Serbisë, për nivelin e investimeve të huaja direkte (IHD në 2018, sipas raportit të fundit të OKB-së për Tregti dhe Zhvillim (UNCTAD). Shqipëria përllogaritet të ketë pasur në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved