ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/06/2019 02:52

Prokurorët italianë paralajmërojnë hetime të reja për funksionarët në Maqedoni

Prokurorët italianë paralajmërojnë hetime të reja për funksionarët në Maqedoni
Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion. Për shkak se janë të hapura ...
Telegrafi | 12-Jun-2019 16:15
Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion. Për shkak se janë të hapura ...

Prokurorët italianë paralajmërojnë hetime të reja për funksionarët në Maqedoni
Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion. Për shkak se janë të hapura ...
Arbresh | 12-Jun-2019 16:30
Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion. Për shkak se janë të hapura ...

Ruskoska: Në bastisjet në Itali dëshmi të reja për rastin me IPA-fondet
Shkup, 12 qershor – Në bastisjet që janë zbatuar në Itali lidhur me rastin për keqpërdorimin e IPA – fondeve, për çka dyshohen sekretari shtetëror në Ministrinë e Shoqërinë Informatike dhe Administratë dhe një ish i ...
Koha.mk | 12-Jun-2019 15:46
Shkup, 12 qershor – Në bastisjet që janë zbatuar në Itali lidhur me rastin për keqpërdorimin e IPA – fondeve, për çka dyshohen sekretari shtetëror në Ministrinë e Shoqërinë Informatike dhe Administratë dhe një ish i ...

Prokurori italian për “Shkupi 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!
Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas për rastin ...
TetovaSot | 12-Jun-2019 15:22
Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas për rastin ...

Prokurori italian për “Shkupi 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!
Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas për rastin ...
Ina-Online | 12-Jun-2019 15:08
Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas për rastin ...

Prokurorët italianë paralajmërojnë hetime të reja
Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion. Për shkak se janë të hapura ...
Alsat-M | 12-Jun-2019 15:07
Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion. Për shkak se janë të hapura ...

Ruskovska: Ka procedura hetimore ndaj disa funksionarëve aktual
Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore dhe parahetimore ...
Telegrafi | 12-Jun-2019 13:40
Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore dhe parahetimore ...

Prokurori italian: Duhet të shkëmbejmë informata dhe përvoja për luftimin e krimit dhe terrorizmit
Federiko Kafiero de Raho, prokuror kombëtar për luftimin e mafias dhe terrorizmit, u dërgoi porosi pjesëtarëve të sistemit gjyqësor në Maqedoni se asnjëherë nuk mund ta luftojnë krimin e organizuar pa ndihmën e shteteve ...
Shenja | 12-Jun-2019 15:01
Federiko Kafiero de Raho, prokuror kombëtar për luftimin e mafias dhe terrorizmit, u dërgoi porosi pjesëtarëve të sistemit gjyqësor në Maqedoni se asnjëherë nuk mund ta luftojnë krimin e organizuar pa ndihmën e shteteve ...

Ruskovska: Ka procedura hetimore ndaj disa funksionarëve aktual
Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore dhe parahetimore ...
Gazeta Observer | 12-Jun-2019 14:24
Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore dhe parahetimore ...

Ruskovska: Ka procedura hetimore ndaj disa funksionarëve aktual
Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore dhe parahetimore ...
Republika | 12-Jun-2019 14:02
Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore dhe parahetimore ...

Ruskovska: Ka procedura hetimore ndaj disa funksionarëve aktual
Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore dhe parahetimore ...
Albportali | 12-Jun-2019 14:02
Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore dhe parahetimore ...

Ruskovska: Ka procedura hetimore ndaj disa funksionarëve aktual
Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore dhe parahetimore ...
TetovaSot | 12-Jun-2019 13:50
Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore dhe parahetimore ...

Prokurori italian për “Shkupi 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!
Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas për rastin ...
Alsat-M | 12-Jun-2019 13:12
Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas për rastin ...

Prokurorja Ruskovska: Po zhvillohen hetime paralele për funksionarë aktual
Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korupsionit, Vilma Ruskovska ka shpalosur sekrete se për momentin po zhvillohen paralelisht hetime për disa funksionarë aktual. Po zhvillohen disa hetime dhe ...
Ina-Online | 12-Jun-2019 13:11
Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korupsionit, Vilma Ruskovska ka shpalosur sekrete se për momentin po zhvillohen paralelisht hetime për disa funksionarë aktual. Po zhvillohen disa hetime dhe ...

Ruskovska: Po zhvillohen hetime paralele për funksionarë aktual
Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korupsionit, Vilma Ruskovska ka shpalosur sekrete se për momentin po zhvillohen paralelisht hetime për disa funksionarë aktual. Po zhvillohen disa hetime dhe ...
Alsat-M | 12-Jun-2019 12:47
Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korupsionit, Vilma Ruskovska ka shpalosur sekrete se për momentin po zhvillohen paralelisht hetime për disa funksionarë aktual. Po zhvillohen disa hetime dhe ...

DE RAHO: Duhet të shkëmbejmë informata dhe përvoja për luftimin e krimit dhe terrorizmit
Federiko Kafiero de Raho, prokuror kombëtar për luftimin e mafias dhe terrorizmit, u dërgoi porosi pjesëtarëve të sistemit gjyqësor në Maqedoni se asnjëherë nuk mund ta luftojnë krimin e organizuar pa ndihmën e shteteve ...
Medial | 12-Jun-2019 12:32
Federiko Kafiero de Raho, prokuror kombëtar për luftimin e mafias dhe terrorizmit, u dërgoi porosi pjesëtarëve të sistemit gjyqësor në Maqedoni se asnjëherë nuk mund ta luftojnë krimin e organizuar pa ndihmën e shteteve ...

Joveski: Shtetet janë të detyruara të bashkohen kundër krimit ndërkombëtar
Kryeprokurori i Maqedonisë së Veriut Lubomir Joveski inkurajon shtetet fqinje që të bashkëpunojnë më Maqedoninë kundër krimit të organizuar dhe terrorizmit pasi siguron se asnjë shtet nuk është imun ndaj këtyre ...
Shenja | 12-Jun-2019 11:34
Kryeprokurori i Maqedonisë së Veriut Lubomir Joveski inkurajon shtetet fqinje që të bashkëpunojnë më Maqedoninë kundër krimit të organizuar dhe terrorizmit pasi siguron se asnjë shtet nuk është imun ndaj këtyre ...

Prokurori italian për vizitë zyrtare në Maqedoni (video)
Drejtpërdrejt: Konferencë për media e kryeprokurorit Joveski dhe homologut të tij italian, Federiko Kafiero De Raho Drejtpërdrejt: Konferencë për media e kryeprokurorit Joveski dhe homologut të tij italian, Federiko ...
Alsat-M | 12-Jun-2019 10:50
Drejtpërdrejt: Konferencë për media e kryeprokurorit Joveski dhe homologut të tij italian, Federiko Kafiero De Raho Drejtpërdrejt: Konferencë për media e kryeprokurorit Joveski dhe homologut të tij italian, Federiko ...

Prokurori italian për ndjekje të mafies dhe terrorizmit viziton Maqedoninë e Veriut
Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor i përgjithshëm për ...
Telegrafi | 12-Jun-2019 09:14
Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor i përgjithshëm për ...

Vjen në Shkup prokurori Italian për ndjekje të mafies dhe terrorizmit, Federiko Kafiero De Raho
Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor i përgjithshëm për ...
Ina-Online | 12-Jun-2019 10:36
Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor i përgjithshëm për ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved