ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/06/2019 02:21

Lënda “Talir”shtyhet , Gruevski do të gjykohet në mungesë

Lënda “Talir”shtyhet , Gruevski do të gjykohet në mungesë
Shkup, 12 qershor – Debati publik kryesor për rastin “Talir” të PSP-së është shtyrë për më 28 qershor në orën 10 për shkak të vdekjes të një të afërmi të familjes së përfaqësuesit të personit juridik të VMRO-DPMNE-së. ...
Koha.mk | 12-Jun-2019 13:40
Shkup, 12 qershor – Debati publik kryesor për rastin “Talir” të PSP-së është shtyrë për më 28 qershor në orën 10 për shkak të vdekjes të një të afërmi të familjes së përfaqësuesit të personit juridik të VMRO-DPMNE-së. ...

Shefi i OSBE-së: Janë shqetësuese vonesat për statusin e PSP-së
Shefi i Misionit të OSBE-së në Shkup, Klemens Koja gjatë prezantimit të Raportit të dytë të OSBE-së për punën e Prokurorisë Speciale Publike, tha se ata janë të shqetësuar me vonesën që po bëhet sa i përket ligjit për ...
Shenja | 12-Jun-2019 13:17
Shefi i Misionit të OSBE-së në Shkup, Klemens Koja gjatë prezantimit të Raportit të dytë të OSBE-së për punën e Prokurorisë Speciale Publike, tha se ata janë të shqetësuar me vonesën që po bëhet sa i përket ligjit për ...

Ish kryeministri në arrati Gruevski do të dënohet në mungesë
Ish-kryeministri azilant, Nikolla Gruevski do të dënohet në mungesë për rastin e PSP-së, “Talir”, i cili rast ka të bëjë për financim të paligjshëm të VMRO-DPMNE-së. Gjykata ka sjell një vendim të tillë pasi ...
Gazeta Express | 12-Jun-2019 12:41
Ish-kryeministri azilant, Nikolla Gruevski do të dënohet në mungesë për rastin e PSP-së, “Talir”, i cili rast ka të bëjë për financim të paligjshëm të VMRO-DPMNE-së. Gjykata ka sjell një vendim të tillë pasi ...

Rasti “Talir”, Gruevski do të dënohet në mungesë
Ish-kryeministri azilant, Nikolla Gruevski do të dënohet në mungesë për rastin e PSP-së, “Talir”, i cili rast ka të bëjë për financim të paligjshëm të VMRO-DPMNE-së. Gjykata ka sjell një vendim të tillë pasi ...
Alsat-M | 12-Jun-2019 11:40
Ish-kryeministri azilant, Nikolla Gruevski do të dënohet në mungesë për rastin e PSP-së, “Talir”, i cili rast ka të bëjë për financim të paligjshëm të VMRO-DPMNE-së. Gjykata ka sjell një vendim të tillë pasi ...

Çfarë do të ndodhë sot me rastin “TALIR”?!
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën “Talir” të PSP-së që ka të bëjë me financimin joligjor të partisë VMRO-DPMNE. Seanca e kaluar ishte shtyrë për shkak të mungesës së të akuzuarit Leko ...
Medial | 12-Jun-2019 11:01
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën “Talir” të PSP-së që ka të bëjë me financimin joligjor të partisë VMRO-DPMNE. Seanca e kaluar ishte shtyrë për shkak të mungesës së të akuzuarit Leko ...

Çfarë do të ndodhë sot me rastin “TALIR”?!
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën “Talir” të PSP-së që ka të bëjë me financimin joligjor të partisë VMRO-DPMNE. Seanca e kaluar ishte shtyrë për shkak të mungesës së të akuzuarit Leko ...
Republika | 12-Jun-2019 10:50
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën “Talir” të PSP-së që ka të bëjë me financimin joligjor të partisë VMRO-DPMNE. Seanca e kaluar ishte shtyrë për shkak të mungesës së të akuzuarit Leko ...

Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë raportin e dytë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP). Raporti është rezultat i ndjekjes së procedurave gjyqësore në lëndët e PSP-së, nga ana e Misionit të OSB
Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë raportin e dytë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP). Raporti është rezultat i ndjekjes së procedurave gjyqësore në lëndët e ...
Republika | 12-Jun-2019 10:50
Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë raportin e dytë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP). Raporti është rezultat i ndjekjes së procedurave gjyqësore në lëndët e ...

Çfarë do të ndodhë sot me rastin “TALIR”?!
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën “Talir” të PSP-së që ka të bëjë me financimin joligjor të partisë VMRO-DPMNE. Seanca e kaluar ishte shtyrë për shkak të mungesës së të akuzuarit Leko ...
Albportali | 12-Jun-2019 10:50
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën “Talir” të PSP-së që ka të bëjë me financimin joligjor të partisë VMRO-DPMNE. Seanca e kaluar ishte shtyrë për shkak të mungesës së të akuzuarit Leko ...

Çfarë do të ndodhë sot me rastin “TALIR”?!
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën “Talir” të PSP-së që ka të bëjë me financimin joligjor të partisë VMRO-DPMNE. Seanca e kaluar ishte shtyrë për shkak të mungesës së të akuzuarit Leko ...
TetovaSot | 12-Jun-2019 10:43
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën “Talir” të PSP-së që ka të bëjë me financimin joligjor të partisë VMRO-DPMNE. Seanca e kaluar ishte shtyrë për shkak të mungesës së të akuzuarit Leko ...

OSBE sot prezanton raportin e dytë për punën e PSP-së
Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë raportin e dytë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP). Raporti është rezultat i ndjekjes së procedurave gjyqësore në lëndët e ...
TetovaSot | 12-Jun-2019 10:36
Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë raportin e dytë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP). Raporti është rezultat i ndjekjes së procedurave gjyqësore në lëndët e ...

Seancë e re për rastin “Talir”
Në Gjykatë Penale në Shkup sot duhet të zhvillohen seanca për rastet e PSP-së “Talir”. Seanca e kaluar u anulua me kërkesë të palës mbrojtëse, për shkak të kërkesës së paraqitur për interpretim autentik në Kuvend të ...
Telegrafi | 28-May-2019 09:20
Në Gjykatë Penale në Shkup sot duhet të zhvillohen seanca për rastet e PSP-së “Talir”. Seanca e kaluar u anulua me kërkesë të palës mbrojtëse, për shkak të kërkesës së paraqitur për interpretim autentik në Kuvend të ...

Seancë e re për rastin e Prokurorisë Speciale Publike “Talir”
Gjykimi për rastin “Talir” e PSP-së, që ka të bëjë për financimin e paligjshëm të partisë së VMRO-DPMNE-së duhet të vazhdojë sot në Gjykatën Penale në Shkup. Me kërkesë të palës mbrojtëse, seanca e kaluar ishte anuluar ...
Gazeta Express | 12-Jun-2019 10:04
Gjykimi për rastin “Talir” e PSP-së, që ka të bëjë për financimin e paligjshëm të partisë së VMRO-DPMNE-së duhet të vazhdojë sot në Gjykatën Penale në Shkup. Me kërkesë të palës mbrojtëse, seanca e kaluar ishte anuluar ...

Prezantim i Raportit të dytë për aktivitetet e PSP-së
Shkup, 12 qershor – Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë Raportin e dytë kalimtar për aktivitetet dhe lëndët në kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike. Raporti është rezultat i ndjekjeve të procedurave të ...
Koha.mk | 12-Jun-2019 09:26
Shkup, 12 qershor – Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë Raportin e dytë kalimtar për aktivitetet dhe lëndët në kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike. Raporti është rezultat i ndjekjeve të procedurave të ...

OSBE sot prezanton raportin e dytë për punën e PSP-së
Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë raportin e dytë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP). Raporti është rezultat i ndjekjes së procedurave gjyqësore në lëndët e ...
Telegrafi | 12-Jun-2019 08:29
Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë raportin e dytë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP). Raporti është rezultat i ndjekjes së procedurave gjyqësore në lëndët e ...

Rasti “Titanik”, dëshmitë materiale asesi të përfundojnë
Gjykimi për rastin Titanik që ka të bëjë me parregullsitë zgjedhore, ku janë të akuzuar ish funksionarë të VMRO-DPMNE-së ka vazhduar me shpalosjen e dëshmive materiale. Faza e dëshmive materiale për këtë rast po zgjatë ...
Flaka | 10-Jun-2019 19:15
Gjykimi për rastin Titanik që ka të bëjë me parregullsitë zgjedhore, ku janë të akuzuar ish funksionarë të VMRO-DPMNE-së ka vazhduar me shpalosjen e dëshmive materiale. Faza e dëshmive materiale për këtë rast po zgjatë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved