ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/09/2019 13:10

Kosovarët që kanë punuar në Zvicër nga kjo datë do t’i marrin pensionet

Kosovarët që kanë punuar në Zvicër nga kjo datë do t’i marrin pensionet
Këshilli Kombëtar i Zvicrës ka vendosur që pensionet e sigurimit të pleqërisë dhe trashëgimtarëve dhe të sigurimit të invaliditetit t’iu kthehen kosovarëve që kanë punuar në Zvicër. Ky vendim u mor pas dhjetë vjetëve ...
IliriaNews | 12-Jun-2019 10:20
Këshilli Kombëtar i Zvicrës ka vendosur që pensionet e sigurimit të pleqërisë dhe trashëgimtarëve dhe të sigurimit të invaliditetit t’iu kthehen kosovarëve që kanë punuar në Zvicër. Ky vendim u mor pas dhjetë vjetëve ...

Nga kjo datë do t’i marrin pensionet kosovarët që kanë punuar në Zvicër
Këshilli Kombëtar i Zvicrës ka vendosur që pensionet e sigurimit të pleqërisë dhe trashëgimtarëve dhe të sigurimit të invaliditetit t’iu kthehen kosovarëve që kanë punuar në Zvicër. Ky vendim u mor pas dhjetë vjetëve ...
Arbresh | 12-Jun-2019 09:21
Këshilli Kombëtar i Zvicrës ka vendosur që pensionet e sigurimit të pleqërisë dhe trashëgimtarëve dhe të sigurimit të invaliditetit t’iu kthehen kosovarëve që kanë punuar në Zvicër. Ky vendim u mor pas dhjetë vjetëve ...

Kosovarët që kanë punuar në Zvicër nga kjo datë do t’i marrin pensionet
Këshilli Kombëtar i Zvicrës ka vendosur që pensionet e sigurimit të pleqërisë dhe trashëgimtarëve dhe të sigurimit të invaliditetit t’iu kthehen kosovarëve që kanë punuar në Zvicër.Ky vendim u mor pas dhjetë vjetëve ...
Gazeta Observer | 12-Jun-2019 08:59
Këshilli Kombëtar i Zvicrës ka vendosur që pensionet e sigurimit të pleqërisë dhe trashëgimtarëve dhe të sigurimit të invaliditetit t’iu kthehen kosovarëve që kanë punuar në Zvicër.Ky vendim u mor pas dhjetë vjetëve ...

Kosovarët që kanë punuar në Zvicër nga kjo datë do t’i marrin pensionet
Këshilli Kombëtar i Zvicrës ka vendosur që pensionet e sigurimit të pleqërisë dhe trashëgimtarëve dhe të sigurimit të invaliditetit t’iu kthehen kosovarëve që kanë punuar në Zvicër. Ky vendim u mor pas dhjetë vjetëve ...
Gazeta Express | 12-Jun-2019 08:21
Këshilli Kombëtar i Zvicrës ka vendosur që pensionet e sigurimit të pleqërisë dhe trashëgimtarëve dhe të sigurimit të invaliditetit t’iu kthehen kosovarëve që kanë punuar në Zvicër. Ky vendim u mor pas dhjetë vjetëve ...

Pensionet e Zvicrës mund të merren nga 1 shtatori
Kosovarët për vite të tëra kishin luftuar dhe më në fund marrëveshja shoqërore dhe Zvicrës dhe Kosovës është nënshkruar javën e kaluar. Tashmë nuk do të ketë referendum të dytë dhe ky është një lajm i mirë për ata që ...
Gazeta Express | 11-Jun-2019 19:55
Kosovarët për vite të tëra kishin luftuar dhe më në fund marrëveshja shoqërore dhe Zvicrës dhe Kosovës është nënshkruar javën e kaluar. Tashmë nuk do të ketë referendum të dytë dhe ky është një lajm i mirë për ata që ...

Pensionet e Zvicrës mund të merren nga 1 shtatori
Kosovarët për vite të tëra kishin luftuar dhe më në fund marrëveshja shoqërore dhe Zvicrës dhe Kosovës është nënshkruar javën e kaluar. Tashmë nuk do të ketë referendum të dytë dhe ky është një lajm i mirë për ata që ...
Lajminet | 11-Jun-2019 19:39
Kosovarët për vite të tëra kishin luftuar dhe më në fund marrëveshja shoqërore dhe Zvicrës dhe Kosovës është nënshkruar javën e kaluar. Tashmë nuk do të ketë referendum të dytë dhe ky është një lajm i mirë për ata që ...

Pensionet e Zvicrës mund të merren nga 1 shtatori
Kosovarët për vite të tëra kishin luftuar dhe më në fund marrëveshja shoqërore dhe Zvicrës dhe Kosovës është nënshkruar javën e kaluar. Tashmë nuk do të ketë referendum të dytë dhe ky është një lajm i mirë për ata që ...
AlbInfo | 11-Jun-2019 19:28
Kosovarët për vite të tëra kishin luftuar dhe më në fund marrëveshja shoqërore dhe Zvicrës dhe Kosovës është nënshkruar javën e kaluar. Tashmë nuk do të ketë referendum të dytë dhe ky është një lajm i mirë për ata që ...

Kosovarët e kthyer nga Zvicra, në shtator përsëri do t’i marrin pensionet
Për gati dhjetë vjet, nga 2010-a e deri sot, kosovarët që punuan në Zvicër por që më pas u kthyen në Kosovë nuk i kanë marrë pensionet e tyre, ndonëse i kishin të drejtat për t’i marrë. Por, një marrëveshje e re rreth ...
InFokusi | 11-Jun-2019 17:45
Për gati dhjetë vjet, nga 2010-a e deri sot, kosovarët që punuan në Zvicër por që më pas u kthyen në Kosovë nuk i kanë marrë pensionet e tyre, ndonëse i kishin të drejtat për t’i marrë. Por, një marrëveshje e re rreth ...

Mësohet kur do të nisin t’i marrin pensionet kosovarët e kthyer nga Zvicra
Për gati dhjetë vjet, nga 2010-a e deri sot, kosovarët që punuan në Zvicër por u kthyen në ardhe, nuk kanë marrë pensionet e tyre, ndonëse i kishin të drejtat për t’i marrë. Por, një marrëveshje e re rreth pensioneve ...
Gazeta Monitor | 11-Jun-2019 17:45
Për gati dhjetë vjet, nga 2010-a e deri sot, kosovarët që punuan në Zvicër por u kthyen në ardhe, nuk kanë marrë pensionet e tyre, ndonëse i kishin të drejtat për t’i marrë. Por, një marrëveshje e re rreth pensioneve ...

Kosovarët e kthyer nga Zvicra, në shtator përsëri do t’i marrin pensionet
Për gati dhjetë vjet, nga 2010-a e deri sot, kosovarët që punuan në Zvicër por që më pas u kthyen në Kosovë nuk i kanë marrë pensionet e tyre, ndonëse i kishin të drejtat për t’i marrë. Por, një marrëveshje e re rreth ...
Arbresh | 11-Jun-2019 17:45
Për gati dhjetë vjet, nga 2010-a e deri sot, kosovarët që punuan në Zvicër por që më pas u kthyen në Kosovë nuk i kanë marrë pensionet e tyre, ndonëse i kishin të drejtat për t’i marrë. Por, një marrëveshje e re rreth ...

Kosovarët e kthyer nga Zvicra, në shtator përsëri do t’i marrin pensionet
Për gati dhjetë vjet, nga 2010-a e deri sot, kosovarët që punuan në Zvicër por që më pas u kthyen në Kosovë nuk i kanë marrë pensionet e tyre, ndonëse i kishin të drejtat për t’i marrë. Por, një marrëveshje e re rreth ...
Zeri | 11-Jun-2019 17:45
Për gati dhjetë vjet, nga 2010-a e deri sot, kosovarët që punuan në Zvicër por që më pas u kthyen në Kosovë nuk i kanë marrë pensionet e tyre, ndonëse i kishin të drejtat për t’i marrë. Por, një marrëveshje e re rreth ...

Kosovarët e kthyer nga Zvicra, në shtator përsëri do t’i marrin pensionet
Për gati dhjetë vjet, nga 2010-a e deri sot, kosovarët që punuan në Zvicër por që më pas u kthyen në Kosovë nuk i kanë marrë pensionet e tyre, ndonëse i kishin të drejtat për t’i marrë. Por, një marrëveshje e re rreth ...
Gazeta Express | 11-Jun-2019 17:41
Për gati dhjetë vjet, nga 2010-a e deri sot, kosovarët që punuan në Zvicër por që më pas u kthyen në Kosovë nuk i kanë marrë pensionet e tyre, ndonëse i kishin të drejtat për t’i marrë. Por, një marrëveshje e re rreth ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved