ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/06/2019 02:42

Në ethet e provimeve; Sot maturantët u testuan për gjuhën dhe letërsinë

Në ethet e provimeve; Sot maturantët u testuan për gjuhën dhe letërsinë
Rreth 36 mijë maturantë në gjithë Republikën e Shqipërisë dhanë sot provimin e Gjuhë-Letërsisë.
Top Channel | 12-Jun-2019 15:30
Rreth 36 mijë maturantë në gjithë Republikën e Shqipërisë dhanë sot provimin e Gjuhë-Letërsisë.

KShM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë mbajtjes së provimit të Maturës Shtetërore, përjashtohen nga testi 54 nxënës
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka ...
Telegrafi | 12-Jun-2019 16:56
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka ...

Maturantët japin provimin e Gjuhës dhe Letërsisë
36 mijë maturantë kanë përfunduar sot provimin e dytë të maturës, atë të gjuhës shqipe dhe letërsisë pas një procesi që zgjati 90 minuta. Njësoj si me testimin e parë çdo shkollë është monitoruar nga efektivët e ...
VizionPlus | 12-Jun-2019 14:25
36 mijë maturantë kanë përfunduar sot provimin e dytë të maturës, atë të gjuhës shqipe dhe letërsisë pas një procesi që zgjati 90 minuta. Njësoj si me testimin e parë çdo shkollë është monitoruar nga efektivët e ...

KSHM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë provimit të Maturës Shtetërore
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM) ka analizuar sot raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka konstatuar se, në ...
InFokusi | 12-Jun-2019 17:07
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM) ka analizuar sot raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka konstatuar se, në ...

KShM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë provimit të Maturës Shtetërore, përjashtohen nga testi 54 nxënës
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka ...
Zeri | 12-Jun-2019 17:02
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka ...

Testi i dytë i maturës, gjimnazistët: Provimi ishte i vështirë
Rreth 36 mijë maturantë në vend i janë nënshtruar testit të dytë të maturës shtetërore, atij të gjuhës shqipe dhe letërsisë. Maturantët në Tiranë thonë se teza ishte e vështirë ndërkohë që kishin pak kohë në ...
ABCNews | 12-Jun-2019 15:38
Rreth 36 mijë maturantë në vend i janë nënshtruar testit të dytë të maturës shtetërore, atij të gjuhës shqipe dhe letërsisë. Maturantët në Tiranë thonë se teza ishte e vështirë ndërkohë që kishin pak kohë në ...

KShM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë mbajtjes së provimit të Maturës Shtetërore
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka ...
EkonomiaOnline | 12-Jun-2019 17:01
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka ...

Testi i maturës, u përjashtuan nga procesi 54 nxënës, të cilët do ta humbin këtë afat të testimit
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka ...
Arbresh | 12-Jun-2019 16:53
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka ...

Kaq nxënës u përjashtuan nga provimi i Maturës
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka ...
InFokusi | 12-Jun-2019 16:46
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka ...

KSHM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë provimit të Maturës Shtetërore
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM) ka analizuar sot raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka konstatuar se, në ...
Gazeta Observer | 12-Jun-2019 16:42
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM) ka analizuar sot raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka konstatuar se, në ...

KSHM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë provimit të Maturës Shtetërore
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM) ka analizuar sot raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka konstatuar se, në ...
Indeks Online | 12-Jun-2019 16:41
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM) ka analizuar sot raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka konstatuar se, në ...

KSHM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë provimit të Maturës Shtetërore
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM) ka analizuar sot raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës.
Kosova Press | 12-Jun-2019 16:40
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM) ka analizuar sot raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shtetërore në regjionin e Prishtinës.

ShM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë mbajtjes së provimit të Maturës
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka ...
Gazeta Express | 12-Jun-2019 16:40
Komisioni Shtetëror i Maturës (KShM), ka mbajtur sot takim, ku ka analizuar raportet e ardhura nga terreni pas përfundimit të ditës së parë të provimit të Maturës Shetërore në regjionin e Prishtinës. Komisioni ka ...

Dështojnë zhurmuesit, nxënësit kopjojnë me të madhe
Edhe pse Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë kathënë se do të vendos zhurmues të valëve në shkollat ku do të mbahet testi i Maturës, duke penguar kështu kopjimin përmes rrjeteve sociale, një gjë e tillë po ...
Gazeta Observer | 12-Jun-2019 12:10
Edhe pse Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë kathënë se do të vendos zhurmues të valëve në shkollat ku do të mbahet testi i Maturës, duke penguar kështu kopjimin përmes rrjeteve sociale, një gjë e tillë po ...

4 mijë maturantë të Prishtinës i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës
4 mijë maturantë të Prishtinës në 29 qendra sot i janë nënshtruar pjesës së parë të Testit të Maturës, ku testit i janë nënshtruar në lëndën e gjuhës shqipe dhe angleze. Testimi i maturantëve të kryeqytetit ka filluar ...
Zeri | 12-Jun-2019 12:03
4 mijë maturantë të Prishtinës në 29 qendra sot i janë nënshtruar pjesës së parë të Testit të Maturës, ku testit i janë nënshtruar në lëndën e gjuhës shqipe dhe angleze. Testimi i maturantëve të kryeqytetit ka filluar ...

4 mijë maturantë të Prishtinës i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës
4 mijë maturantë të Prishtinës në 29 qendra sot i janë nënshtruar pjesës së parë të Testit të Maturës, ku testit i janë nënshtruar në lëndën e gjuhës shqipe dhe angleze.
Kosova Press | 12-Jun-2019 11:59
4 mijë maturantë të Prishtinës në 29 qendra sot i janë nënshtruar pjesës së parë të Testit të Maturës, ku testit i janë nënshtruar në lëndën e gjuhës shqipe dhe angleze.

4 mijë maturantë të Prishtinës i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës
4 mijë maturantë të Prishtinës në 29 qendra sot i janë nënshtruar pjesës së parë të Testit të Maturës, ku testit i janë nënshtruar në lëndën e gjuhës shqipe dhe angleze. Testimi i maturantëve të kryeqytetit ka filluar ...
Gazeta Express | 12-Jun-2019 11:59
4 mijë maturantë të Prishtinës në 29 qendra sot i janë nënshtruar pjesës së parë të Testit të Maturës, ku testit i janë nënshtruar në lëndën e gjuhës shqipe dhe angleze. Testimi i maturantëve të kryeqytetit ka filluar ...

Vetëm 6 maturantë shqiptarë përfundojnë shkollën e mesme në Medvegjë
Armend Sahiti, Rigon Mustafa, Leonit Dema, Ilire Murati, Rejonita Dalipi, Liridon Rama, janë gjashtë maturantët e vetëm shqiptarë që kanë përfunduar shkollën e mesme në Medvegjë. Këta nxënës shqiptarë, ditë më parë kanë ...
Zeri | 12-Jun-2019 11:44
Armend Sahiti, Rigon Mustafa, Leonit Dema, Ilire Murati, Rejonita Dalipi, Liridon Rama, janë gjashtë maturantët e vetëm shqiptarë që kanë përfunduar shkollën e mesme në Medvegjë. Këta nxënës shqiptarë, ditë më parë kanë ...

Ish-deputeti i PD denoncon skandalin me provimin e maturës: Ky është krim shtetëror, prindërit të mos heshtin
Luçiano Boçi nga radhët e Partisë Demokratike ka denoncuar publikimin e testit të provimit të letërsisë për nxënësit e maturës shtetërore. Sipas Boçit, ky është një krim shtetërorë dhe jo një provim mature. Denoncimi: ...
Politiko | 12-Jun-2019 11:40
Luçiano Boçi nga radhët e Partisë Demokratike ka denoncuar publikimin e testit të provimit të letërsisë për nxënësit e maturës shtetërore. Sipas Boçit, ky është një krim shtetërorë dhe jo një provim mature. Denoncimi: ...

29 shkolla të mesme i nënshtrohen Testit të Maturës
Në 29 shkolla të mesme të Komunës së Prishtinës po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës për gjithsej 4 mijë nxënës. Për të parë nga afër mbarëvajtjen e këtij procesi, ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, ...
Klan Kosova | 12-Jun-2019 11:33
Në 29 shkolla të mesme të Komunës së Prishtinës po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës për gjithsej 4 mijë nxënës. Për të parë nga afër mbarëvajtjen e këtij procesi, ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved