ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/09/2019 12:18

MASHT-i mohon që testi i maturës u shpërnda online, nuk arriti të vendosë zhurmuesin e valëve

MASHT-i mohon që testi i maturës u shpërnda online, nuk arriti të vendosë zhurmuesin e valëve
Maturantët e rajonit të Prishtinës janë mobilizuar që të kopjojnë për testin e Maturës, ku pjesa e parë e këtij testi do të mbahet sot, ata kanë krijuar grupe të ndryshme në rrjetet sociale si Facebook, Viber e të ...
Telegrafi | 12-Jun-2019 10:57
Maturantët e rajonit të Prishtinës janë mobilizuar që të kopjojnë për testin e Maturës, ku pjesa e parë e këtij testi do të mbahet sot, ata kanë krijuar grupe të ndryshme në rrjetet sociale si Facebook, Viber e të ...

Ish-deputeti i PD denoncon skandalin me provimin e maturës: Ky është krim shtetëror, prindërit të mos heshtin
Luçiano Boçi nga radhët e Partisë Demokratike ka denoncuar publikimin e testit të provimit të letërsisë për nxënësit e maturës shtetërore. Sipas Boçit, ky është një krim shtetërorë dhe jo një provim mature. Denoncimi: ...
Politiko | 12-Jun-2019 11:40
Luçiano Boçi nga radhët e Partisë Demokratike ka denoncuar publikimin e testit të provimit të letërsisë për nxënësit e maturës shtetërore. Sipas Boçit, ky është një krim shtetërorë dhe jo një provim mature. Denoncimi: ...

29 shkolla të mesme i nënshtrohen Testit të Maturës
Në 29 shkolla të mesme të Komunës së Prishtinës po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës për gjithsej 4 mijë nxënës. Për të parë nga afër mbarëvajtjen e këtij procesi, ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, ...
Klan Kosova | 12-Jun-2019 11:33
Në 29 shkolla të mesme të Komunës së Prishtinës po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës për gjithsej 4 mijë nxënës. Për të parë nga afër mbarëvajtjen e këtij procesi, ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, ...

Pak nga fillimi i provimit të letërsisë, teza e maturantëve pëfundon në rrjetet sociale
Është dashur vetëm minuta nga fillimi i provimit të maturës në lëndën e letërsisë, që teza të bëhet publike në rrjetet sociale. Ish-deputeti i PD-së, Luçiano Boçi ka publikuar disa foto, të tezës duke thënë se kjo ...
Gazeta55 | 12-Jun-2019 11:33
Është dashur vetëm minuta nga fillimi i provimit të maturës në lëndën e letërsisë, që teza të bëhet publike në rrjetet sociale. Ish-deputeti i PD-së, Luçiano Boçi ka publikuar disa foto, të tezës duke thënë se kjo ...

Testi i maturës shpërndahet online (FOTO)
Nxënësit e shkollave të mesme sot po i nënshtrohen pjesës së parë të testit të maturës. Ministria e Arsimit kishte marrë masa për të mos i lejuar këta nxënës të kopijojnë gjatë testit por sic duket inciativa e tyre ka ...
InFokusi | 12-Jun-2019 11:25
Nxënësit e shkollave të mesme sot po i nënshtrohen pjesës së parë të testit të maturës. Ministria e Arsimit kishte marrë masa për të mos i lejuar këta nxënës të kopijojnë gjatë testit por sic duket inciativa e tyre ka ...

Testi i Maturës del në rrjetet sociale
Testi i Maturës për shkollat e mesme ka filluar sot. Por edhe kësaj radhe testi me pyetjet e përpiluara ka rrjedhur në rrjetet sociale, dhe kështu zbeh edhe rëndësinë e tij, raporton EkonomiaOnline. Këtë e ka bërë ...
EkonomiaOnline | 12-Jun-2019 11:18
Testi i Maturës për shkollat e mesme ka filluar sot. Por edhe kësaj radhe testi me pyetjet e përpiluara ka rrjedhur në rrjetet sociale, dhe kështu zbeh edhe rëndësinë e tij, raporton EkonomiaOnline. Këtë e ka bërë ...

MASHT-i mohon që testi i maturës u shpërnda online, faktet thonë ndryshe
Maturantët e rajonit të Prishtinës janë mobilizuar që të kopjojnë për testin e Maturës, ku pjesa e parë e këtij testi do të mbahet sot, ata kanë krijuar grupe të ndryshme në rrjetet sociale si Facebook, Viber e të ...
InFokusi | 12-Jun-2019 11:05
Maturantët e rajonit të Prishtinës janë mobilizuar që të kopjojnë për testin e Maturës, ku pjesa e parë e këtij testi do të mbahet sot, ata kanë krijuar grupe të ndryshme në rrjetet sociale si Facebook, Viber e të ...

U tha se do t’i ndalin valët e telefonit, maturantët e kanë gati planin për të kopjuar
Nxënësit e rajonit të Prishtinës, sot do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Mirëpo edhe pse janë paraparë masa ndëshkuese për maturantët, të cilët nëse zihen duke kopjuar do të ndëshkohen, ata edhe ...
Telegrafi | 12-Jun-2019 09:06
Nxënësit e rajonit të Prishtinës, sot do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Mirëpo edhe pse janë paraparë masa ndëshkuese për maturantët, të cilët nëse zihen duke kopjuar do të ndëshkohen, ata edhe ...

Maturantët e Prishtinës i nënshtrohen testit, nuk ka zhurmues të valëve
Sot po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës në rajonin e Prishtinës ku 4 mijë maturantë po testojnë njohuritë e tyre në lëndët e gjuhës shqipe dhe angleze.
Kosova Press | 12-Jun-2019 10:57
Sot po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës në rajonin e Prishtinës ku 4 mijë maturantë po testojnë njohuritë e tyre në lëndët e gjuhës shqipe dhe angleze.

29 shkolla të mesme i nënshtrohen Testit të Maturës
Në 29 shkolla të mesme po mbahet Testi i Maturës për gjithsej 4 mijë nxënës, raporton EkonomiaOnline. Për të parë nga afër mbarëvajtjen e këtij procesi, ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka ...
EkonomiaOnline | 12-Jun-2019 10:50
Në 29 shkolla të mesme po mbahet Testi i Maturës për gjithsej 4 mijë nxënës, raporton EkonomiaOnline. Për të parë nga afër mbarëvajtjen e këtij procesi, ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka ...

Në shkollën “Xhevdet Doda” në kryeqytet mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës
Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës, raporton Ekonomia Online. Në shkollën e mesme “Xhevdet Doda” shihet numër i madh i nxënësve të cilët po presin për të hyrë në ...
EkonomiaOnline | 12-Jun-2019 09:45
Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës, raporton Ekonomia Online. Në shkollën e mesme “Xhevdet Doda” shihet numër i madh i nxënësve të cilët po presin për të hyrë në ...

Kështu planifikojnë maturantët të kopjojnë në Testin e Maturës
Nxënësit e rajonit të Prishtinës, sot do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Mirëpo edhe pse janë paraparë masa ndëshkuese për maturantët, të cilët nëse zihen duke kopjuar do të ndëshkohen, ata edhe ...
InFokusi | 12-Jun-2019 09:26
Nxënësit e rajonit të Prishtinës, sot do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Mirëpo edhe pse janë paraparë masa ndëshkuese për maturantët, të cilët nëse zihen duke kopjuar do të ndëshkohen, ata edhe ...

Maturantët krijojnë grup për të kopjuar gjatë testi
Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të telefonit do të vendosen ...
Gazeta Express | 12-Jun-2019 08:36
Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të telefonit do të vendosen ...

Maturantet krijojnë grup për të kopjuar gjatë testit
Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të telefonit do të vendosen ...
Arbresh | 12-Jun-2019 08:36
Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të telefonit do të vendosen ...

Sot në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës
Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze. Në të dy pjesët, testi do të ketë ...
EkonomiaOnline | 12-Jun-2019 08:29
Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze. Në të dy pjesët, testi do të ketë ...

Në kryeqytet mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës
Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i kalueshmërisë do të jetë me 40 përqind të përgjigjeve të sakta. Me ...
Medial | 12-Jun-2019 08:29
Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i kalueshmërisë do të jetë me 40 përqind të përgjigjeve të sakta. Me ...

Në kryeqytet mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës
Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i kalueshmërisë do të jetë me 40 përqind të përgjigjeve të sakta. Me ...
Klan Kosova | 12-Jun-2019 08:29
Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i kalueshmërisë do të jetë me 40 përqind të përgjigjeve të sakta. Me ...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës
Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze. Në të dy pjesët, testi do të ketë ...
Zeri | 12-Jun-2019 08:21
Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze. Në të dy pjesët, testi do të ketë ...

Maturantët krijojnë grup për të kopjuar gjatë testi
Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të telefonit do të vendosen ...
Gazeta Observer | 12-Jun-2019 08:21
Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të telefonit do të vendosen ...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës
Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze. Në të dy pjesët, testi do të ketë ...
Gazeta Observer | 12-Jun-2019 08:14
Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze. Në të dy pjesët, testi do të ketë ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved