ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/06/2019 01:59

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë forcat e sigurisë së Maqedonisë

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë forcat e sigurisë së Maqedonisë
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...
Gazeta Observer | 12-Jun-2019 14:45
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë forcat e sigurisë së Maqedonisë (VIDEO)
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...
InFokusi | 12-Jun-2019 13:23
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë forcat e sigurisë së Maqedonisë
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...
Gazeta Monitor | 12-Jun-2019 13:23
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë forcat e sigurisë së Maqedonisë
Kjo mund të shihet edhe në pamjet e siguruar se si bëhet transferimi i tyre në burgun e Idrizovës, Ministria e Punëve të Brendshme nën masa të rrepta të sigurisë, duke përfshirë disa njësite speciale, helikopterë dhe ...
Lajminet | 12-Jun-2019 13:14
Kjo mund të shihet edhe në pamjet e siguruar se si bëhet transferimi i tyre në burgun e Idrizovës, Ministria e Punëve të Brendshme nën masa të rrepta të sigurisë, duke përfshirë disa njësite speciale, helikopterë dhe ...

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë forcat e sigurisë së Maqedonisë
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...
EkonomiaOnline | 12-Jun-2019 13:07
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë forcat e sigurisë së Maqedonisë
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...
Gazeta Express | 12-Jun-2019 13:03
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut (Video)
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...
Albportali | 12-Jun-2019 12:51
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut (Video)
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...
Republika | 12-Jun-2019 12:47
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut (Video)
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...
Telegrafi | 12-Jun-2019 10:42
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...
Arbresh | 12-Jun-2019 11:40
Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015, paraqesin rrezik të lartë për shtetin e Maqedonisë së Veriut. Kjo mund të shihet edhe në pamjet e Klan Maqedoni, të ...

Vdes një punëtor në Skënderaj, e zë dheu i kanalit
Hapja e një kanalit në një fshat të Skenderajt ka qenë fatale për një burrë. Në fshatin Kopiliq i Epërm të Skenderajt në pasditen e djeshme dy burra, janë zënë nga shembja e dheut, derisa ishin duke punuar në një ...
Albportali | 11-Jun-2019 11:05
Hapja e një kanalit në një fshat të Skenderajt ka qenë fatale për një burrë. Në fshatin Kopiliq i Epërm të Skenderajt në pasditen e djeshme dy burra, janë zënë nga shembja e dheut, derisa ishin duke punuar në një ...

Vdes një punëtor në Skënderaj, e zë dheu i kanalit
Në fshatin Kopiliq i Epërm të Skenderajt në pasditen e djeshme dy burra, janë zënë nga shembja e dheut, derisa ishin duke punuar në një kompani private duke kryer një kanal të ujërave të zeza. Njëri prej tyre ka pësuar ...
Lajminet | 11-Jun-2019 11:03
Në fshatin Kopiliq i Epërm të Skenderajt në pasditen e djeshme dy burra, janë zënë nga shembja e dheut, derisa ishin duke punuar në një kompani private duke kryer një kanal të ujërave të zeza. Njëri prej tyre ka pësuar ...

Me maska e uniforma të policisë speciale, detajet e vjedhjes së bankës shqiptare
Një bankë e nivelit të dytë ka rënë pre e vjedhjes nga persona ende të paidentifikuar, të cilët kanë thyer vetratën kryesore dhe kanë mundur të futen në ambientet e brendshme të saj. Autorët kanë thyer bankomatin që ...
Gazeta55 | 10-Jun-2019 21:47
Një bankë e nivelit të dytë ka rënë pre e vjedhjes nga persona ende të paidentifikuar, të cilët kanë thyer vetratën kryesore dhe kanë mundur të futen në ambientet e brendshme të saj. Autorët kanë thyer bankomatin që ...

Me maska e uniforma të policisë speciale, detajet e vjedhjes së bankës shqiptare
Një bankë e nivelit të dytë ka rënë pre e vjedhjes nga persona ende të paidentifikuar, të cilët kanë thyer vetratën kryesore dhe kanë mundur të futen në ambientet e brendshme të saj. Autorët kanë thyer bankomatin që ...
Gazeta Express | 10-Jun-2019 18:28
Një bankë e nivelit të dytë ka rënë pre e vjedhjes nga persona ende të paidentifikuar, të cilët kanë thyer vetratën kryesore dhe kanë mundur të futen në ambientet e brendshme të saj. Autorët kanë thyer bankomatin që ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved