ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/06/2019 01:59

Fermerët e komunave të Kosovës do të marrin derivate 6 cent më lirë nga HIB Petrol

Fermerët e komunave të Kosovës do të marrin derivate 6 cent më lirë nga HIB Petrol
Udhëheqësi i tregut të derivateve në Kosovë, HIB Petrol sot ka njoftuar se është në vazhdën e nënshkrimit të marrëveshjeve me të gjitha komunat në nivel vendi, ku aktualisht janë arritur marrëveshje me shtatë komuna të ...
InFokusi | 12-Jun-2019 17:35
Udhëheqësi i tregut të derivateve në Kosovë, HIB Petrol sot ka njoftuar se është në vazhdën e nënshkrimit të marrëveshjeve me të gjitha komunat në nivel vendi, ku aktualisht janë arritur marrëveshje me shtatë komuna të ...

Fermerët e komunave të Kosovës do të marrin derivate 6 cent më lirë nga HIB Petrol
Në fakt, me marrëveshjen e re, HIB Petrol do të ofrojë çdo litër të derivateve për 6 cent më lirë sesa çmimi ditor në pikë për fermerët dhe pajisjet e tyre bujqësore, në mënyrë që ta nxisë prodhimin vendor duke i ulur ...
Lajminet | 12-Jun-2019 17:06
Në fakt, me marrëveshjen e re, HIB Petrol do të ofrojë çdo litër të derivateve për 6 cent më lirë sesa çmimi ditor në pikë për fermerët dhe pajisjet e tyre bujqësore, në mënyrë që ta nxisë prodhimin vendor duke i ulur ...

Fermerët e komunave të Kosovës do të marrin derivate 6 cent më lirë nga HIB Petrol
Udhëheqësi i tregut të derivateve në Kosovë, HIB Petrol sot ka njoftuar se është në vazhdën e nënshkrimit të marrëveshjeve me të gjitha komunat në nivel vendi, ku aktualisht janë arritur marrëveshje me shtatë komuna të ...
EkonomiaOnline | 12-Jun-2019 17:01
Udhëheqësi i tregut të derivateve në Kosovë, HIB Petrol sot ka njoftuar se është në vazhdën e nënshkrimit të marrëveshjeve me të gjitha komunat në nivel vendi, ku aktualisht janë arritur marrëveshje me shtatë komuna të ...

Fermerët e komunave të Kosovës do të marrin derivate 6 cent më lirë nga HIB Petrol
Udhëheqësi i tregut të derivateve në Kosovë, HIB Petrol, sot ka njoftuar se është në vazhdën e nënshkrimit të marrëveshjeve me të gjitha komunat në nivel vendi, ku aktualisht janë arritur marrëveshje me shtatë komuna të ...
Telegrafi | 12-Jun-2019 16:53
Udhëheqësi i tregut të derivateve në Kosovë, HIB Petrol, sot ka njoftuar se është në vazhdën e nënshkrimit të marrëveshjeve me të gjitha komunat në nivel vendi, ku aktualisht janë arritur marrëveshje me shtatë komuna të ...

Fermerët e komunave të Kosovës do të marrin derivate 6 cent më lirë nga HIB Petrol
Udhëheqësi i tregut të derivateve në Kosovë, HIB Petrol sot ka njoftuar se është në vazhdën e nënshkrimit të marrëveshjeve me të gjitha komunat në nivel vendi, ku aktualisht janë arritur marrëveshje me shtatë komuna të ...
Zeri | 12-Jun-2019 16:46
Udhëheqësi i tregut të derivateve në Kosovë, HIB Petrol sot ka njoftuar se është në vazhdën e nënshkrimit të marrëveshjeve me të gjitha komunat në nivel vendi, ku aktualisht janë arritur marrëveshje me shtatë komuna të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved