ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/06/2019 02:42

AKP shpalli rezultatet e shitjeve përmes likuidimit nr. 47

AKP shpalli rezultatet e shitjeve përmes likuidimit nr. 47
Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) sot në ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve nr. 47 përmes metodës së likuidimit shpalli çmimet më të larta të ofruara për asetet e ndërmarrjeve shoqërore që ishin në ...
Indeks Online | 12-Jun-2019 16:22
Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) sot në ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve nr. 47 përmes metodës së likuidimit shpalli çmimet më të larta të ofruara për asetet e ndërmarrjeve shoqërore që ishin në ...

AKP-ja shpall rezultatet e shitjes përmes likuidimit, këto janë ofertat
Agjencia Kosovare e Privatizimit sot në ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve nr. 47 përmes metodës së likuidimit shpalli çmimet më të larta të ofruara për asetet e ndërmarrjeve shoqërore që ishin në dispozicion ...
Arbresh | 12-Jun-2019 16:15
Agjencia Kosovare e Privatizimit sot në ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve nr. 47 përmes metodës së likuidimit shpalli çmimet më të larta të ofruara për asetet e ndërmarrjeve shoqërore që ishin në dispozicion ...

AKP shpalli rezultatet e shitjeve përmes likuidimit nr. 47
Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) sot në ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve nr. 47 përmes metodës së likuidimit shpalli çmimet më të larta të ofruara për asetet e ndërmarrjeve shoqërore që ishin në ...
Kosova Press | 12-Jun-2019 16:15
Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) sot në ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve nr. 47 përmes metodës së likuidimit shpalli çmimet më të larta të ofruara për asetet e ndërmarrjeve shoqërore që ishin në ...

AKP-ja shpall rezultatet e shitjes përmes likuidimit, këto janë ofertat
Për 119 asete sa ishin në shitje konkurruan 108 ofertues, ndërsa vlera e tërësishme e ofertave më të larta ishte 2,785,409 euro. Dorëzimi i ofertave nga investitorët, hapja e ofertave dhe publikimi i rezultateve u bënë ...
Lajminet | 12-Jun-2019 16:11
Për 119 asete sa ishin në shitje konkurruan 108 ofertues, ndërsa vlera e tërësishme e ofertave më të larta ishte 2,785,409 euro. Dorëzimi i ofertave nga investitorët, hapja e ofertave dhe publikimi i rezultateve u bënë ...

AKP mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjes përmes likuidimit
Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes likuidimit numër 47. Pranimi i ofertave do të bëhet duke filluar nga ora 10:00 deri në orën 12:00. Kurse hapja e ofertave do ...
Indeks Online | 12-Jun-2019 07:25
Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes likuidimit numër 47. Pranimi i ofertave do të bëhet duke filluar nga ora 10:00 deri në orën 12:00. Kurse hapja e ofertave do ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved