ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/09/2019 13:10

Ministri Ismaili mbledh Këshillin Ndërministror për të diskutuar për veprimet e ndërmarra kundër etheve hemorragjike

Ministri Ismaili mbledh Këshillin Ndërministror për të diskutuar për veprimet e ndërmarra kundër etheve hemorragjike
Nën udhëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Sipas njoftimit për media, ...
Telegrafi | 11-Jun-2019 15:44
Nën udhëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Sipas njoftimit për media, ...

Rreziku nga rriqrat: Diskutohen veprimet që do të merren
Nën udhëheqjen e ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ministri Ismaili tha se takimi i ...
Arbresh | 11-Jun-2019 16:52
Nën udhëheqjen e ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ministri Ismaili tha se takimi i ...

Rreziku nga rriqrat: Diskutohen veprimet që do të merren
Nën udhëheqjen e ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ministri Ismaili tha se takimi i ...
Gazeta Express | 11-Jun-2019 16:45
Nën udhëheqjen e ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ministri Ismaili tha se takimi i ...

Diskutohen veprimet kundër etheve hemorragjike
Nën udhëheqjen e ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC).
Kosova Press | 11-Jun-2019 16:15
Nën udhëheqjen e ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC).

Mbahet mbledhja i këshillit ndërministror për luftimin  etheve hemorragjike
Nën udhëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ministri Ismaili tha se takimi i ...
InFokusi | 11-Jun-2019 15:37
Nën udhëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ministri Ismaili tha se takimi i ...

Ismaili mbledh Këshillin, diskutojnë për veprimet e ndërmarra kundër Etheve hemorragjike
Ministri Ismaili tha se takimi i Këshillit po mbahet me qëllim të përcjelljes sa më të mirë të zbatimit të masave për kontrollin e etheve hemorragjike për të ndikuar në uljen e sëmundshmërisë nga kjo sëmundje që ...
Lajminet | 11-Jun-2019 15:35
Ministri Ismaili tha se takimi i Këshillit po mbahet me qëllim të përcjelljes sa më të mirë të zbatimit të masave për kontrollin e etheve hemorragjike për të ndikuar në uljen e sëmundshmërisë nga kjo sëmundje që ...

Ismaili mbledh Këshillin Ndërministror për të diskutuar për veprimet e kundër etheve hemorragjike
Nën udhëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ismaili tha se takimi i Këshillit ...
Klan Kosova | 11-Jun-2019 15:28
Nën udhëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ismaili tha se takimi i Këshillit ...

Ismaili mbledh Këshillin Ndërministror për të diskutuar për veprimet e ndërmarra kundër Etheve hemorragjike
Nën udhëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ministri Ismaili tha se takimi i ...
Zeri | 11-Jun-2019 15:28
Nën udhëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ministri Ismaili tha se takimi i ...

Ismaili mbledh Këshillin Ndërministror për të diskutuar për veprimet e ndërmarra kundër Etheve hemorragjike
Nën udhëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ministri Ismaili tha se takimi i ...
EkonomiaOnline | 11-Jun-2019 15:21
Nën udhëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ministri Ismaili tha se takimi i ...

Ministri Ismaili mbledh Këshillin Ndërministror për të diskutuar për veprimet e ndërmarra kundër Etheve hemorragjike
Nën udhëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ministri Ismaili tha se takimi i ...
Arbresh | 11-Jun-2019 15:21
Nën udhëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë, Uran Ismaili, është mbajtur takimi i radhës i Këshillit ndërministror për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHCC). Ministri Ismaili tha se takimi i ...

Ministria e Bujqësisë dhe Komuna e Prishtinës rrisin bashkëpunimin për mbështetjen e fermerëve
Zëvendësministri i Bujqësisë, PMevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në sektorin e bujqësisë, përfshirë ...
Klan Kosova | 11-Jun-2019 15:07
Zëvendësministri i Bujqësisë, PMevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në sektorin e bujqësisë, përfshirë ...

Ministria e Bujqësisë dhe Komuna e Prishtinës rrisin bashkëpunimin për mbështetjen e fermerëve
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...
InFokusi | 11-Jun-2019 15:02
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...

Ministria e Bujqësisë dhe Komuna e Prishtinës rrisin bashkëpunimin për mbështetjen e fermerëve
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...
Gazeta Ekonomia | 11-Jun-2019 15:02
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...

Ministria e Bujqësisë dhe Komuna e Prishtinës rrisin bashkëpunimin për mbështetjen e fermerëve
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...
Gazeta Express | 11-Jun-2019 15:02
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...

Ministria e Bujqësisë dhe Komuna e Prishtinës rrisin bashkëpunimin për mbështetjen e fermerëve
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...
Zeri | 11-Jun-2019 14:34
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...

Ministria e Bujqësisë dhe Komuna e Prishtinës rrisin bashkëpunimin për mbështetjen e fermerëve
Ai gjatë këtij takimi e ka njoftuar drejtorin në hollësi për Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2019 dhe për skemat e mbështetjes, përmes të cilave zëvendësministri theksoi se kanë zgjeruar mbështetjen ...
Lajminet | 11-Jun-2019 14:21
Ai gjatë këtij takimi e ka njoftuar drejtorin në hollësi për Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2019 dhe për skemat e mbështetjes, përmes të cilave zëvendësministri theksoi se kanë zgjeruar mbështetjen ...

Ministria e Bujqësisë dhe Komuna e Prishtinës premtojnë t’i mbështesin më shumë fermerët
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...
Arbresh | 11-Jun-2019 14:18
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...

Ministria e Bujqësisë dhe Komuna e Prishtinës rrisin bashkëpunimin për mbështetjen e fermerëve
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...
EkonomiaOnline | 11-Jun-2019 14:18
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...

MBPZHR dhe Komuna e Prishtinës rrisin bashkëpunimin për mbështetjen e fermerëve
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur sot në takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin bisedoi lidhur me zhvillimet në ...
Kosova Press | 11-Jun-2019 14:18
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur sot në takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin bisedoi lidhur me zhvillimet në ...

Ministria e Bujqësisë dhe Komuna e Prishtinës rrisin bashkëpunimin për mbështetjen e fermerëve
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...
Telegrafi | 11-Jun-2019 14:18
Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim drejtorin e Bujqësisë së Komunës së Prishtinës, Shkumbin Gashi, me të cilin kanë biseduar lidhur me zhvillimet në ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved