ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/11/2019 16:14

Zgjedhjet: Pjesëmarrje e lartë në votimet për Parlamentin Evropian

Zgjedhjet: Pjesëmarrje e lartë në votimet për Parlamentin Evropian
Zgjedhjet në shumë vende kanë tejkaluar pjesëmarrjen para pesë vitesh. Në Gjermani dhe rreth 20 vende të tjerat vendvotimet mbyllen në mbrëmje. Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar përqindja e ...
GazetaTema | 26-May-2019 15:47
Zgjedhjet në shumë vende kanë tejkaluar pjesëmarrjen para pesë vitesh. Në Gjermani dhe rreth 20 vende të tjerat vendvotimet mbyllen në mbrëmje. Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar përqindja e ...

Pjesëmarrje e lartë në votimet për Parlamentin Evropian
Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar përqindja e pjesëmarrjes në votimet e para pesë vitesh. Në Francë sipas vlerësimeve të para, deri në mesditë kanë votuar 19.26 për qind e zgjedhësve, kumtoi Ministria ...
EkonomiaOnline | 26-May-2019 18:58
Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar përqindja e pjesëmarrjes në votimet e para pesë vitesh. Në Francë sipas vlerësimeve të para, deri në mesditë kanë votuar 19.26 për qind e zgjedhësve, kumtoi Ministria ...

Zgjedhjet evropiane, shënohet rritje e pjesëmarrjes së votuesve në Evropën Lindore
Të dhënat e para në lidhje me zgjedhjet europiane në Europën lindore tregojnë një rritje të pjesëmarrësve në votim në raport me zgjedhjet e mëparshme. Në Hungari, 17,2% kishin votuar deri në orën 10:00, në krahasim me ...
Gazeta Express | 26-May-2019 18:43
Të dhënat e para në lidhje me zgjedhjet europiane në Europën lindore tregojnë një rritje të pjesëmarrësve në votim në raport me zgjedhjet e mëparshme. Në Hungari, 17,2% kishin votuar deri në orën 10:00, në krahasim me ...

Zgjedhjet europiane, edhe pak orë nga përfundimi
Edhe për pak orë votohet në BE për Parlamentin e ri Europian. Në Gjermani, Francë, Itali, Bullgari, Rumani, Kroaci, Hungari, Greqi etj., u votua sot për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre në Parlamentin e vetëm ...
Arbresh | 26-May-2019 18:43
Edhe për pak orë votohet në BE për Parlamentin e ri Europian. Në Gjermani, Francë, Itali, Bullgari, Rumani, Kroaci, Hungari, Greqi etj., u votua sot për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre në Parlamentin e vetëm ...

Pjesëmarrje e lartë në votimet për Parlamentin Evropian
Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar përqindja e pjesëmarrjes në votimet e para pesë vitesh. Në Francë sipas vlerësimeve të para, deri në mesditë kanë votuar 19.26 për qind e zgjedhësve, kumtoi Ministria ...
Klan Kosova | 26-May-2019 18:13
Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar përqindja e pjesëmarrjes në votimet e para pesë vitesh. Në Francë sipas vlerësimeve të para, deri në mesditë kanë votuar 19.26 për qind e zgjedhësve, kumtoi Ministria ...

Zgjedhjet në PE/ Sondazhet e para nxjerrin një rritje të pjesëmarrjes së votuesve në Evropën Lindore
Në Hungari, 17,2% kishin votuar deri në orën 10:00, në krahasim me vetëm 11,5% pesë vite më parë. Edhe rumunët kishin rritur pjesëmarrjen këtë herë, ku 19,7% kishin votuar deri në orën 13:00 në krahasim me 12,4% që ...
Lajminet | 26-May-2019 17:52
Në Hungari, 17,2% kishin votuar deri në orën 10:00, në krahasim me vetëm 11,5% pesë vite më parë. Edhe rumunët kishin rritur pjesëmarrjen këtë herë, ku 19,7% kishin votuar deri në orën 13:00 në krahasim me 12,4% që ...

Dita e fundit e zgjedhjeve për Parlamentin Evropian, çfarë thonë sondazhet
Miliona votues në 21 shtete të Bashkimit Evropian votuan ditën e sotme, e cila shënon ditën e fundit të zgjedhjeve për Parlamentin Evropian. Gjermania, Franca, Italia, Bullgaria, Rumania, Kroacia dhe Hungaria, janë në ...
Gazeta Monitor | 26-May-2019 17:51
Miliona votues në 21 shtete të Bashkimit Evropian votuan ditën e sotme, e cila shënon ditën e fundit të zgjedhjeve për Parlamentin Evropian. Gjermania, Franca, Italia, Bullgaria, Rumania, Kroacia dhe Hungaria, janë në ...

Dita e fundit e zgjedhjeve për Parlamentin Europian
21 shtete anëtare të BE votojnë sot, në ditën e katërt të zgjedhjeve për Parlamentin Europian. Gjermania, Franca, Italia, Spanja dhe Polonia, 5 shtetet më të mëdha të unionit së bashku dërgojnë pothuajse gjysmën e të ...
VizionPlus | 26-May-2019 11:19
21 shtete anëtare të BE votojnë sot, në ditën e katërt të zgjedhjeve për Parlamentin Europian. Gjermania, Franca, Italia, Spanja dhe Polonia, 5 shtetet më të mëdha të unionit së bashku dërgojnë pothuajse gjysmën e të ...

Dita e fundit e zgjedhjeve për Parlamentin Evropian, çfarë thonë sondazhet
Miliona votues në 21 shtete të Bashkimit Evropian votuan ditën e sotme, e cila shënon ditën e fundit të zgjedhjeve për Parlamentin Evropian. Gjermania, Franca, Italia, Bullgaria, Rumania, Kroacia dhe Hungaria, janë në ...
Gazeta Express | 26-May-2019 17:35
Miliona votues në 21 shtete të Bashkimit Evropian votuan ditën e sotme, e cila shënon ditën e fundit të zgjedhjeve për Parlamentin Evropian. Gjermania, Franca, Italia, Bullgaria, Rumania, Kroacia dhe Hungaria, janë në ...

ZGJEDHJE PE – Sondazhet e para nxjerrin një rritje të pjesëmarrjes së votuesve në Europën lindore
BRUKSEL, 26 maj /MEDIAL-DPA/ – Të dhënat e para në lidhje me zgjedhjet europiane në Europën lindore tregojnë një rritje të pjesëmarrësve në votim në raport me zgjedhjet e mëparshme. Në Hungari, 17,2% kishin votuar deri ...
Medial | 26-May-2019 17:35
BRUKSEL, 26 maj /MEDIAL-DPA/ – Të dhënat e para në lidhje me zgjedhjet europiane në Europën lindore tregojnë një rritje të pjesëmarrësve në votim në raport me zgjedhjet e mëparshme. Në Hungari, 17,2% kishin votuar deri ...

Pjesëmarrje e lartë në votimet për Parlamentin Evropian
Zgjedhjet në shumë vende kanë tejkaluar pjesëmarrjen para pesë vitesh. Në Gjermani dhe rreth 20 vende të tjerat vendvotimet mbyllen në mbrëmje, transmeton Dojçe Vele. Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar ...
Arbresh | 26-May-2019 16:41
Zgjedhjet në shumë vende kanë tejkaluar pjesëmarrjen para pesë vitesh. Në Gjermani dhe rreth 20 vende të tjerat vendvotimet mbyllen në mbrëmje, transmeton Dojçe Vele. Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar ...

Pjesëmarrje e lartë në votimet për Parlamentin Evropian
Zgjedhjet në shumë vende kanë tejkaluar pjesëmarrjen para pesë vitesh. Në Gjermani dhe rreth 20 vende të tjerat vendvotimet mbyllen në mbrëmje, transmeton Dojçe Vele. Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar ...
Portalb | 26-May-2019 16:06
Zgjedhjet në shumë vende kanë tejkaluar pjesëmarrjen para pesë vitesh. Në Gjermani dhe rreth 20 vende të tjerat vendvotimet mbyllen në mbrëmje, transmeton Dojçe Vele. Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar ...

Pjesëmarrje e madhe në votimet për Parlamentin Evropian
Zgjedhjet në shumë vende kanë tejkaluar pjesëmarrjen para pesë vitesh. Në Gjermani dhe rreth 20 vende të tjera, vendvotimet mbyllen në mbrëmje. Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar përqindja e ...
Albportali | 26-May-2019 15:30
Zgjedhjet në shumë vende kanë tejkaluar pjesëmarrjen para pesë vitesh. Në Gjermani dhe rreth 20 vende të tjera, vendvotimet mbyllen në mbrëmje. Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar përqindja e ...

Pjesëmarrje e madhe në votimet për Parlamentin Evropian
Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar përqindja e pjesëmarrjes në votimet e para pesë vjetësh. Në Francë, sipas vlerësimeve të para, deri në mesditë kanë votuar 19,26 % e zgjedhësve, kumtoi Ministria e ...
Indeks Online | 26-May-2019 15:24
Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar përqindja e pjesëmarrjes në votimet e para pesë vjetësh. Në Francë, sipas vlerësimeve të para, deri në mesditë kanë votuar 19,26 % e zgjedhësve, kumtoi Ministria e ...

Pjesëmarrje e madhe në votimet për Parlamentin Evropian
Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar përqindja e pjesëmarrjes në votimet e para pesë vjetësh. Në Francë, sipas vlerësimeve të para, deri në mesditë kanë votuar 19,26 % e zgjedhësve, kumtoi Ministria e ...
AlbInfo | 26-May-2019 15:10
Në shumë vende të Bashkimit Evropian është tejkaluar përqindja e pjesëmarrjes në votimet e para pesë vjetësh. Në Francë, sipas vlerësimeve të para, deri në mesditë kanë votuar 19,26 % e zgjedhësve, kumtoi Ministria e ...

Sot është dita e fundit e zgjedhjeve për Parlamentin Europian
Në mes të rritjes së nacionalizmit që po sfidon partitë që janë në mbështetje të Bashkimit Europian, sot është dita e fundit që mund të votohet për Parlamentin Europian. Në total, 400 milionë njerëz kanë të drejtë të ...
Klan Kosova | 26-May-2019 14:02
Në mes të rritjes së nacionalizmit që po sfidon partitë që janë në mbështetje të Bashkimit Europian, sot është dita e fundit që mund të votohet për Parlamentin Europian. Në total, 400 milionë njerëz kanë të drejtë të ...

Zgjedhjet për Parlamentin Europian, votohet në 21 shtete
Votuesit europianë filluan sot votimet në 21 shtete të BE-së për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre në Parlamentin Europian, ku partitë euroskeptike pritet të arrijnë një tjetër rritje sipas sondazheve. Gjashtë vende në ...
TetovaSot | 26-May-2019 12:29
Votuesit europianë filluan sot votimet në 21 shtete të BE-së për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre në Parlamentin Europian, ku partitë euroskeptike pritet të arrijnë një tjetër rritje sipas sondazheve. Gjashtë vende në ...

Dita e fundit e zgjedhjeve evropiane
Në këtë ditë të katërt të zgjedhjeve evropiane, shkojnë te kutitë e votimeve shumica e zgjedhësve në BE. Qendrat e votimit sot janë të hapura në 21 shtete anëtare, duke përfshirë vendet më të mëdha të BE-së: Gjermani, ...
AlbInfo | 26-May-2019 12:28
Në këtë ditë të katërt të zgjedhjeve evropiane, shkojnë te kutitë e votimeve shumica e zgjedhësve në BE. Qendrat e votimit sot janë të hapura në 21 shtete anëtare, duke përfshirë vendet më të mëdha të BE-së: Gjermani, ...

Sot dita e fundi e zgjedhjeve për Parlamentin Europian
Në këtë ditë të katërt të zgjedhjeve evropiane, shkojnë në kutitë e votimeve shumica e zgjedhësve në BE. Qendrat e votimit sot janë të hapura në 21 shtete anëtare, duke përfshirë vendet më të mëdha të BE-së: Gjermani, ...
RTSH | 26-May-2019 12:13
Në këtë ditë të katërt të zgjedhjeve evropiane, shkojnë në kutitë e votimeve shumica e zgjedhësve në BE. Qendrat e votimit sot janë të hapura në 21 shtete anëtare, duke përfshirë vendet më të mëdha të BE-së: Gjermani, ...

Sot dita e fundit e zgjedhjeve evropiane, rezultatet dalin në mbrëmje
E diela është dita e fundit e zgjedhjeve për Parlamentin Evropian. Në këto zgjedhje, partitë pro-evropiane pritet të sfidohen seriozisht nga nacionalistët. Rreth 400 milionë njerëz kanë të drejtë vote, ndërsa votimi ...
Gazeta Express | 26-May-2019 12:03
E diela është dita e fundit e zgjedhjeve për Parlamentin Evropian. Në këto zgjedhje, partitë pro-evropiane pritet të sfidohen seriozisht nga nacionalistët. Rreth 400 milionë njerëz kanë të drejtë vote, ndërsa votimi ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved