ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/05/2019 08:12

(VIDEO) VMRO kërkon dorëheqjen e Bogoevskit, Xhaferi: thotë se s’ka bazë

(VIDEO) VMRO kërkon dorëheqjen e Bogoevskit, Xhaferi: thotë se s’ka bazë
VMRO-DPMNE ka kërkuar dorëheqjen e deputetit Pavle Bogoevski, pas rastit të mbrëmshëm kur u publikua një audio material në të cilin pretendohet se Bogoevski porosit drogë përmes telefonit. Pas deklaratës së vetë ...
Shenja | 16-May-2019 16:31
VMRO-DPMNE ka kërkuar dorëheqjen e deputetit Pavle Bogoevski, pas rastit të mbrëmshëm kur u publikua një audio material në të cilin pretendohet se Bogoevski porosit drogë përmes telefonit. Pas deklaratës së vetë ...

(VIDEO) Qeveria: Të zbardhet rasti i Pavle Bogoevskit
Për përgjegjësinë e Pavle Bogoevskit do të vendos Kuvendi, duke pasur parasysh se ai është deputet. Kështu thotë zëdhënësi i Qeverisë Mile Boshnjakovski, i cili më tej shprehet se edhe institucionet kompetente do të ...
Shenja | 16-May-2019 16:31
Për përgjegjësinë e Pavle Bogoevskit do të vendos Kuvendi, duke pasur parasysh se ai është deputet. Kështu thotë zëdhënësi i Qeverisë Mile Boshnjakovski, i cili më tej shprehet se edhe institucionet kompetente do të ...

“FSHESA” e Zaevit në derë të Kuvendit (VIDEO)
Një fshesë e lënë në derë të godinës ligjvënëse, ka qenë simbolika e deputetes së VMRO DPMNE-së Dafina Stojanovska, duke kërkuar nga Kryeministri Zaev që shkarkimet të fillojnë nga deputeti i LSDM-së Pavle Bogoevski. Ky ...
TetovaSot | 16-May-2019 16:30
Një fshesë e lënë në derë të godinës ligjvënëse, ka qenë simbolika e deputetes së VMRO DPMNE-së Dafina Stojanovska, duke kërkuar nga Kryeministri Zaev që shkarkimet të fillojnë nga deputeti i LSDM-së Pavle Bogoevski. Ky ...

Xhaferi: Nuk ka bazë kuvendi të veprojë për Bogoevskin
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi konsideron se nuk ka bazë kushtetuese apo afariste të ngritë procedurë në rastin me deputetin Pavle Bogoevski dhe pret veprim efikas të institucioneve kompetente për zbardhjen e plotë ...
Arbresh | 16-May-2019 15:58
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi konsideron se nuk ka bazë kushtetuese apo afariste të ngritë procedurë në rastin me deputetin Pavle Bogoevski dhe pret veprim efikas të institucioneve kompetente për zbardhjen e plotë ...

Xhaferi: Nuk ka bazë që Kuvendi të veprojë për Bogoevskin, kompetente janë institucionet tjera
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi konsideron se nuk ka bazë kushtetuese apo afariste të ngritë procedurë në rastin me deputetin Pavle Bogoevski dhe pret veprim efikas të institucioneve kompetente për zbardhjen e plotë ...
TetovaSot | 16-May-2019 15:52
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi konsideron se nuk ka bazë kushtetuese apo afariste të ngritë procedurë në rastin me deputetin Pavle Bogoevski dhe pret veprim efikas të institucioneve kompetente për zbardhjen e plotë ...

“Institucionet do ta hetojnë edhe incizimin dhe publikimin e audio-incizimit të Pavle Bogoevskit”
Zëdhënësi i Qeverisë, Mile Boshnjakovski nëpërmjet një konference për shtyp tha se “të gjitha institucionet do të veprojnë pas padisë së deputetit Pavle Bogoevski ndërsa ne si Qeveri nuk do të deklarohemi për sjelljen e ...
Republika | 16-May-2019 15:46
Zëdhënësi i Qeverisë, Mile Boshnjakovski nëpërmjet një konference për shtyp tha se “të gjitha institucionet do të veprojnë pas padisë së deputetit Pavle Bogoevski ndërsa ne si Qeveri nuk do të deklarohemi për sjelljen e ...

“Institucionet do ta hetojnë edhe incizimin dhe publikimin e audio-incizimit të Pavle Bogoevskit”
Zëdhënësi i Qeverisë, Mile Boshnjakovski nëpërmjet një konference për shtyp tha se “të gjitha institucionet do të veprojnë pas padisë së deputetit Pavle Bogoevski ndërsa ne si Qeveri nuk do të deklarohemi për sjelljen e ...
Telegrafi | 16-May-2019 14:43
Zëdhënësi i Qeverisë, Mile Boshnjakovski nëpërmjet një konference për shtyp tha se “të gjitha institucionet do të veprojnë pas padisë së deputetit Pavle Bogoevski ndërsa ne si Qeveri nuk do të deklarohemi për sjelljen e ...

“Institucionet do ta hetojnë edhe incizimin dhe publikimin e audio-incizimit të Pavle Bogoevskit”
Zëdhënësi i Qeverisë, Mile Boshnjakovski nëpërmjet një konference për shtyp tha se “të gjitha institucionet do të veprojnë pas padisë së deputetit Pavle Bogoevski ndërsa ne si Qeveri nuk do të deklarohemi për sjelljen e ...
Albportali | 16-May-2019 15:46
Zëdhënësi i Qeverisë, Mile Boshnjakovski nëpërmjet një konference për shtyp tha se “të gjitha institucionet do të veprojnë pas padisë së deputetit Pavle Bogoevski ndërsa ne si Qeveri nuk do të deklarohemi për sjelljen e ...

Xhaferi: Nuk ka bazë për procedurë ndaj deputetit Pavle Bogoevski
Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, konsideron se nuk ka bazë për procedurë kundër deputetit Pavle Bogoevski, e cila është nën kompetencë të Kuvendit. “Kryetari i Kuvendit çdo herë kur duhet të ...
Telegrafi | 16-May-2019 14:20
Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, konsideron se nuk ka bazë për procedurë kundër deputetit Pavle Bogoevski, e cila është nën kompetencë të Kuvendit. “Kryetari i Kuvendit çdo herë kur duhet të ...

Kërkohet shkarkimi i deputetit që porositi substanca narkotike përmes celularit
Një fshesë e lënë në derë të godinës ligjvënëse, ka qenë simbolika e deputetes së VMRO DPMNE-së Dafina Stojanovska, duke kërkuar nga Kryeministri Zaev që shkarkimet të fillojnë nga deputeti i LSDM-së Pavle Bogoevski. Ky ...
Gazeta Express | 16-May-2019 15:33
Një fshesë e lënë në derë të godinës ligjvënëse, ka qenë simbolika e deputetes së VMRO DPMNE-së Dafina Stojanovska, duke kërkuar nga Kryeministri Zaev që shkarkimet të fillojnë nga deputeti i LSDM-së Pavle Bogoevski. Ky ...

Xhaferi: Nuk ka bazë që Kuvendi të veprojë për Bogoevskin, kompetente janë institucionet tjera
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi konsideron se nuk ka bazë kushtetuese apo afariste të ngritë procedurë në rastin me deputetin Pavle Bogoevski dhe pret veprim efikas të institucioneve kompetente për zbardhjen e plotë ...
Shenja | 16-May-2019 15:29
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi konsideron se nuk ka bazë kushtetuese apo afariste të ngritë procedurë në rastin me deputetin Pavle Bogoevski dhe pret veprim efikas të institucioneve kompetente për zbardhjen e plotë ...

Xhaferi: Nuk ka bazë që Kuvendi të veprojë për Bogoevskin
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi konsideron se nuk ka bazë kushtetuese apo afariste të ngritë procedurë në rastin me deputetin Pavle Bogoevski dhe pret veprim efikas të institucioneve kompetente për zbardhjen e plotë ...
Gazeta Express | 16-May-2019 15:26
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi konsideron se nuk ka bazë kushtetuese apo afariste të ngritë procedurë në rastin me deputetin Pavle Bogoevski dhe pret veprim efikas të institucioneve kompetente për zbardhjen e plotë ...

“Fshesa” e Zaevit në Parlament, ja kush rrezikohet?!
Një fshesë e lënë në derë të godinës ligjvënëse, ka qenë simbolika e deputetes së VMRO DPMNE-së Dafina Stojanovska, duke kërkuar nga Kryeministri Zaev që shkarkimet të fillojnë nga deputeti i LSDM-së Pavle Bogoevski. Ky ...
Ina-Online | 16-May-2019 15:20
Një fshesë e lënë në derë të godinës ligjvënëse, ka qenë simbolika e deputetes së VMRO DPMNE-së Dafina Stojanovska, duke kërkuar nga Kryeministri Zaev që shkarkimet të fillojnë nga deputeti i LSDM-së Pavle Bogoevski. Ky ...

Xhaferi: Nuk ka bazë që Kuvendi të veprojë për Bogoevskin
Shkup, 16 maj – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi konsideron se nuk ka bazë kushtetuese apo afariste të ngritë procedurë në rastin me deputetin Pavle Bogoevski dhe pret veprim efikas të institucioneve kompetente për ...
Koha.mk | 16-May-2019 15:20
Shkup, 16 maj – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi konsideron se nuk ka bazë kushtetuese apo afariste të ngritë procedurë në rastin me deputetin Pavle Bogoevski dhe pret veprim efikas të institucioneve kompetente për ...

“Fshesa e Zaevit” në derë të Kuvendit
Një fshesë e lënë në derë të godinës ligjvënëse, ka qenë simbolika e deputetes së VMRO DPMNE-së Dafina Stojanovska, duke kërkuar nga Kryeministri Zaev që shkarkimet të fillojnë nga deputeti i LSDM-së Pavle Bogoevski. Ky ...
Alsat-M | 16-May-2019 14:53
Një fshesë e lënë në derë të godinës ligjvënëse, ka qenë simbolika e deputetes së VMRO DPMNE-së Dafina Stojanovska, duke kërkuar nga Kryeministri Zaev që shkarkimet të fillojnë nga deputeti i LSDM-së Pavle Bogoevski. Ky ...

Deputetja Nikollovska thotë se si grup kuvendar do të nisin Ligj për legalizimin e marihuanës
Deputetja e shumicës kuvendare në pushtet, Julijana Nikollovska nga LSDM deklaroi se si grup kuvendar do të nisin Ligj për legalizimin e marihuanës, jo vetëm për përdorim mjekësor siç ishte deri tani, por edhe për ...
Telegrafi | 16-May-2019 13:21
Deputetja e shumicës kuvendare në pushtet, Julijana Nikollovska nga LSDM deklaroi se si grup kuvendar do të nisin Ligj për legalizimin e marihuanës, jo vetëm për përdorim mjekësor siç ishte deri tani, por edhe për ...

Talat Xhaferri: Kuvendi nuk ka bazë për të ngritur procedurë kundër Bogoevskit
Krye parlamentari Talat Xhaferi, vlerëson se nuk ka bazë për procedurë kundër deputetit Pavle Bogoevski, që është në kompetenca të Kuvendit, informojnë nga kabineti i krye parlamentarit Xhaferi. “Kryetari i Kuvendit të ...
Alsat-M | 16-May-2019 14:08
Krye parlamentari Talat Xhaferi, vlerëson se nuk ka bazë për procedurë kundër deputetit Pavle Bogoevski, që është në kompetenca të Kuvendit, informojnë nga kabineti i krye parlamentarit Xhaferi. “Kryetari i Kuvendit të ...

Najçevska: Deputetët dhe funksionarët duhet të kontrollohen nëse përdorin substanca psikotropike
Profesoresha Mirjana Najçevska thotë se të gjithë deputetët dhe funksionarët duhet të kontrollohen nëse përdorin drogë narkotike. Qëndrimi i Najçevskës vjen pas publikimit të bisedës private nga deputeti Pavle ...
Telegrafi | 16-May-2019 09:31
Profesoresha Mirjana Najçevska thotë se të gjithë deputetët dhe funksionarët duhet të kontrollohen nëse përdorin drogë narkotike. Qëndrimi i Najçevskës vjen pas publikimit të bisedës private nga deputeti Pavle ...

LSDM me iniciativë për legalizimin e marihuanës, partia mohon se ka të bëjë me deputetin Bogoevski
Deputetja e Kuvendit në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Julija Nikolovska nga radhët e LSDM-së, sot ka paralajmëruar se një grup deputetësh do të iniciojnë ligj për legalizimin e marihuanës, jo vetëm për përdorim ...
Albportali | 16-May-2019 14:02
Deputetja e Kuvendit në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Julija Nikolovska nga radhët e LSDM-së, sot ka paralajmëruar se një grup deputetësh do të iniciojnë ligj për legalizimin e marihuanës, jo vetëm për përdorim ...

Deputetja Nikollovska thotë se si grup kuvendar do të nisin Ligj për legalizimin e marihuanës
Deputetja e shumicës kuvendare në pushtet, Julijana Nikollovska nga LSDM deklaroi se si grup kuvendar do të nisin Ligj për legalizimin e marihuanës, jo vetëm për përdorim mjekësor siç ishte deri tani, por edhe për ...
Albportali | 16-May-2019 13:31
Deputetja e shumicës kuvendare në pushtet, Julijana Nikollovska nga LSDM deklaroi se si grup kuvendar do të nisin Ligj për legalizimin e marihuanës, jo vetëm për përdorim mjekësor siç ishte deri tani, por edhe për ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved