ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/05/2019 07:21

“Të burgosurit nga sot më pak telefonata”, zbardhet urdhri i ri te Burgjet

“Të burgosurit nga sot më pak telefonata”, zbardhet urdhri i ri te Burgjet
Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, i zbuluar nga ‘News24’ e ‘BalkanWeb’, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të tretë. Bëhet fjalë ...
GazetaTema | 16-May-2019 16:46
Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, i zbuluar nga ‘News24’ e ‘BalkanWeb’, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të tretë. Bëhet fjalë ...

Ashpërsohen masat në burgje/ Nga sot të dënuarit më pak telefonata
Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, i zbuluar nga ‘News24’ e ‘BalkanWeb’, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të tretë. Bëhet fjalë ...
Lexo | 16-May-2019 16:46
Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, i zbuluar nga ‘News24’ e ‘BalkanWeb’, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të tretë. Bëhet fjalë ...

Urdhri i “Burgjeve”: Nga sot të burgosurit do të kenë më pak telefonata
Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të tretë. Bëhet fjalë për dokumentin me nr.42 18 protokolli, ...
Gazeta Dita | 16-May-2019 16:30
Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të tretë. Bëhet fjalë për dokumentin me nr.42 18 protokolli, ...

Urdhri i drejtorit të Burgjeve: Nga sot, të burgosurit më pak telefonata
Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, i zbuluar nga ‘News24’ e ‘BalkanWeb’, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të tretë. Bëhet fjalë ...
Dritare | 16-May-2019 16:24
Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, i zbuluar nga ‘News24’ e ‘BalkanWeb’, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të tretë. Bëhet fjalë ...

Urdhri i ‘Burgjeve’: Të burgosurit nga sot më pak telefonata
TIRANE Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, i zbuluar nga ‘News24’ e ‘BalkanWeb’, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të tretë. Bëhet ...
BalkanWeb | 16-May-2019 16:09
TIRANE Ashpërsohen masat në burgjet shqiptare. Urdhri më i fundit i drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, i zbuluar nga ‘News24’ e ‘BalkanWeb’, kufizon telefonatat e të dënuarve me familjarë dhe persona të tretë. Bëhet ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved