ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/05/2019 07:21

Shërbimi TViM falas edhe për klientët e Super DUO Familjare HD!

Shërbimi TViM falas edhe për klientët e Super DUO Familjare HD!
Të gjithë klientët e pakove Super DUO Familjare, tashmë mund ta përdorin shërbimin TViM pa pagesë dhe kështu ta kenë televizorin me vete kudo që shkojnë. TViM mundëson televizorin e personalizuar në çfarëdo pajisje të ...
Gazeta Express | 16-May-2019 12:26
Të gjithë klientët e pakove Super DUO Familjare, tashmë mund ta përdorin shërbimin TViM pa pagesë dhe kështu ta kenë televizorin me vete kudo që shkojnë. TViM mundëson televizorin e personalizuar në çfarëdo pajisje të ...

Shërbimi TViM falas edhe për klientët e Super DUO Familjare HD!
Të gjithë klientët e pakove Super DUO Familjare, tashmë mund ta përdorin shërbimin TViM pa pagesë dhe kështu ta kenë televizorin me vete kudo që shkojnë. TViM mundëson televizorin e personalizuar në çfarëdo pajisje të ...
Indeks Online | 16-May-2019 12:18
Të gjithë klientët e pakove Super DUO Familjare, tashmë mund ta përdorin shërbimin TViM pa pagesë dhe kështu ta kenë televizorin me vete kudo që shkojnë. TViM mundëson televizorin e personalizuar në çfarëdo pajisje të ...

Shërbimi TViM falas edhe për klientët e Super DUO Familjare HD!
– Të gjithë klientët e pakove Super DUO Familjare, tashmë mund ta përdorin shërbimin TViM pa pagesë dhe kështu ta kenë televizorin me vete kudo që shkojnë. TViMmundëson televizorin e personalizuar në çfarëdo pajisje të ...
Zeri | 16-May-2019 12:14
– Të gjithë klientët e pakove Super DUO Familjare, tashmë mund ta përdorin shërbimin TViM pa pagesë dhe kështu ta kenë televizorin me vete kudo që shkojnë. TViMmundëson televizorin e personalizuar në çfarëdo pajisje të ...

Shërbimi TViM falas edhe për klientët e Super DUO Familjare HD!
Të gjithë klientët e pakove Super DUO Familjare, tashmë mund ta përdorin shërbimin TViM pa pagesë dhe kështu ta kenë televizorin me vete kudo që shkojnë. TViM mundëson televizorin e personalizuar në çfarëdo pajisje të ...
Telegrafi | 16-May-2019 12:02
Të gjithë klientët e pakove Super DUO Familjare, tashmë mund ta përdorin shërbimin TViM pa pagesë dhe kështu ta kenë televizorin me vete kudo që shkojnë. TViM mundëson televizorin e personalizuar në çfarëdo pajisje të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved