ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/05/2019 00:51

Jo vetëm Berishës e Vasilit/ SHBA iu heq vizat edhe politikanëve shqiptarë të Kosovës

Jo vetëm Berishës e Vasilit/ SHBA iu heq vizat edhe politikanëve shqiptarë të Kosovës
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovës ka njoftuar se nuk do t’iu lëshojë viza biznesi apo turizmi, individëve nga Kosova që janë të përfshirë në raste të mëdha të krimit dhe korrupsionit. “Qytetarët e Kosovës ...
GazetaTema | 16-May-2019 19:25
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovës ka njoftuar se nuk do t’iu lëshojë viza biznesi apo turizmi, individëve nga Kosova që janë të përfshirë në raste të mëdha të krimit dhe korrupsionit. “Qytetarët e Kosovës ...

Të përfshirë në krim e korrupsion në Kosovë, SHBA iu heqin vizat
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovës ka njoftuar se nuk do t’iu lëshojë viza biznesi apo turizmi, individëve nga Kosova që janë të përfshirë në raste të mëdha të krimit dhe korrupsionit.
Top Channel | 16-May-2019 18:14
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovës ka njoftuar se nuk do t’iu lëshojë viza biznesi apo turizmi, individëve nga Kosova që janë të përfshirë në raste të mëdha të krimit dhe korrupsionit.

SHBA u heq vizat personave të përfshirë në krim dhe korrupsion në Kosovë
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovës ka njoftuar se nuk do t’iu lëshojë viza biznesi apo turizmi, individëve nga Kosova që janë të përfshirë në raste të mëdha të krimit dhe korrupsionit. Ambasada në njoftimi ne ...
Dritare | 16-May-2019 20:21
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovës ka njoftuar se nuk do t’iu lëshojë viza biznesi apo turizmi, individëve nga Kosova që janë të përfshirë në raste të mëdha të krimit dhe korrupsionit. Ambasada në njoftimi ne ...

Amerika ua ka bërë bllok – këta janë politikanët shqiptarë që s’mund të marrin viza amerikane
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë filluar sanksionet kundër kosovarëve, atyre të dyshuar e që janë në procese gjyqësore për disa nga rastet më të mëdha të korrupsionit pas luftës. Këtu përfshihen fytyra të njohura të ...
Ina-Online | 16-May-2019 19:41
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë filluar sanksionet kundër kosovarëve, atyre të dyshuar e që janë në procese gjyqësore për disa nga rastet më të mëdha të korrupsionit pas luftës. Këtu përfshihen fytyra të njohura të ...

Jo vetëm Berishës e Vasilit/ SHBA iu heq vizat edhe politikanëve shqiptarë të Kosovës
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovës ka njoftuar se nuk do t’iu lëshojë viza biznesi apo turizmi, individëve nga Kosova që janë të përfshirë në raste të mëdha të krimit dhe korrupsionit. “Qytetarët e Kosovës ...
Lexo | 16-May-2019 19:40
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovës ka njoftuar se nuk do t’iu lëshojë viza biznesi apo turizmi, individëve nga Kosova që janë të përfshirë në raste të mëdha të krimit dhe korrupsionit. “Qytetarët e Kosovës ...

Ambasada amerikane në Kosovë me dorë të hekurt: Për personat e korruptuar nuk japim viza
Nëpërmjet një njoftimi për media ambasada e Shteteve të bashkuara të Amerikës ka bërë me dije se personat që janë të përfshirë në rastet e mëdha të korrupsionit nuk do të mund të marrin viza për të udhëtuar në Amerikë. ...
Lapsi | 16-May-2019 19:03
Nëpërmjet një njoftimi për media ambasada e Shteteve të bashkuara të Amerikës ka bërë me dije se personat që janë të përfshirë në rastet e mëdha të korrupsionit nuk do të mund të marrin viza për të udhëtuar në Amerikë. ...

Të përfshirë në krim e korrupsion në Kosovë, SHBA iu heqin vizat
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovës ka njoftuar se nuk do t’iu lëshojë viza biznesi apo turizmi, individëve nga Kosova që janë të përfshirë në raste të mëdha të krimit dhe korrupsionit. “ Qytetarët e Kosovës ...
Gazeta Dita | 16-May-2019 19:22
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovës ka njoftuar se nuk do t’iu lëshojë viza biznesi apo turizmi, individëve nga Kosova që janë të përfshirë në raste të mëdha të krimit dhe korrupsionit. “ Qytetarët e Kosovës ...

SHBA i ndalon hyrjen ministrit të Kosovës
Ministri i Inovacionit, Besim Beqaj nuk do të mund të udhëtojë më për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Vendimi është komunikuar nga ambasada e SHBA-ve në Prishtinë. Aty thuhet se zyrtarët e Kosovës që janë të ...
Gazeta Monitor | 16-May-2019 19:16
Ministri i Inovacionit, Besim Beqaj nuk do të mund të udhëtojë më për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Vendimi është komunikuar nga ambasada e SHBA-ve në Prishtinë. Aty thuhet se zyrtarët e Kosovës që janë të ...

Ambasada Amerikane vendos sanksione ndaj zyrtarëve të PDK-së dhe të korruptuarve tjerë
Nëpërmjet një njoftimi për media ambasada e Shteteve të bashkuara të Amerikës ka bërë me dije se personat që janë të përfshirë në rastet e mëdha të korrupsionit nuk do të mund të marrin viza për të udhëtuar në Amerikë. ...
TetovaSot | 16-May-2019 19:14
Nëpërmjet një njoftimi për media ambasada e Shteteve të bashkuara të Amerikës ka bërë me dije se personat që janë të përfshirë në rastet e mëdha të korrupsionit nuk do të mund të marrin viza për të udhëtuar në Amerikë. ...

Kush janë zyrtarët dhe personat që nuk do të pajisen me vizë amemrikane?
Prishtinë, 16 maj 2019 – Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë filluar sanksionet kundër kosovarëve, atyre të dyshuar e që janë në procese gjyqësore për disa nga rastet më të mëdha të korrupsionit e krimit të organizuar, ...
Illyriapress | 16-May-2019 19:06
Prishtinë, 16 maj 2019 – Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë filluar sanksionet kundër kosovarëve, atyre të dyshuar e që janë në procese gjyqësore për disa nga rastet më të mëdha të korrupsionit e krimit të organizuar, ...

SHBA: Nuk ka viza për ata që janë të përfshirë në korrupsion në Kosovë
Ambasada amerikane në Prishtinë tha të enjten se nuk do të ketë viza udhëtimi për në Shtetet e Bashkuara për personat e përfshirë në korrupsion. Në një komunikatë të kësaj ambasade thuhet se “qytetarët e Kosovës ...
Illyriapress | 16-May-2019 19:06
Ambasada amerikane në Prishtinë tha të enjten se nuk do të ketë viza udhëtimi për në Shtetet e Bashkuara për personat e përfshirë në korrupsion. Në një komunikatë të kësaj ambasade thuhet se “qytetarët e Kosovës ...

ShBA i ndalon hyrjen ministrit të Kosovës
Ministri i Inovacionit, Besim Beqaj nuk do të mund të udhëtojë më për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Vendimi është komunikuar nga ambasada e SHBA-ve në Prishtinë. Aty thuhet se zyrtarët e Kosovës që janë të ...
Gazeta Observer | 16-May-2019 18:43
Ministri i Inovacionit, Besim Beqaj nuk do të mund të udhëtojë më për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Vendimi është komunikuar nga ambasada e SHBA-ve në Prishtinë. Aty thuhet se zyrtarët e Kosovës që janë të ...

Amerika ua ka bërë bllok – këta janë zyrtarët e PDK’së dhe individë tjerë që s’do të marrin vizë
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë filluar sanksionet kundër kosovarëve, atyre të dyshuar e që janë në procese gjyqësore për disa nga rastet më të mëdha të korrupsionit pas luftës. Këtu përfshihen fytyra të njohura të ...
IliriaNews | 16-May-2019 18:43
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë filluar sanksionet kundër kosovarëve, atyre të dyshuar e që janë në procese gjyqësore për disa nga rastet më të mëdha të korrupsionit pas luftës. Këtu përfshihen fytyra të njohura të ...

ShBA i ndalon hyrjen ministrit të Kosovës
Ministri i Inovacionit, Besim Beqaj nuk do të mund të udhëtojë më për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Vendimi është komunikuar nga ambasada e SHBA-ve në Prishtinë. Aty thuhet se zyrtarët e Kosovës që janë të ...
Zeri | 16-May-2019 18:35
Ministri i Inovacionit, Besim Beqaj nuk do të mund të udhëtojë më për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Vendimi është komunikuar nga ambasada e SHBA-ve në Prishtinë. Aty thuhet se zyrtarët e Kosovës që janë të ...

Amerika ua ka bërë bllok – këta janë zyrtarët e PDK’së dhe individë tjerë që s’do të marrin vizë
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë filluar sanksionet kundër kosovarëve, atyre të dyshuar e që janë në procese gjyqësore për disa nga rastet më të mëdha të korrupsionit pas luftës. Këtu përfshihen fytyra të njohura të ...
Zeri | 16-May-2019 18:20
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë filluar sanksionet kundër kosovarëve, atyre të dyshuar e që janë në procese gjyqësore për disa nga rastet më të mëdha të korrupsionit pas luftës. Këtu përfshihen fytyra të njohura të ...

Amerika ua ka bërë bllok – këta janë zyrtarët e PDK’së dhe individë tjerë që s’do të marrin vizë
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë filluar sanksionet kundër kosovarëve, atyre të dyshuar e që janë në procese gjyqësore për disa nga rastet më të mëdha të korrupsionit pas luftës. Këtu përfshihen fytyra të njohura të ...
Gazeta Express | 16-May-2019 18:04
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë filluar sanksionet kundër kosovarëve, atyre të dyshuar e që janë në procese gjyqësore për disa nga rastet më të mëdha të korrupsionit pas luftës. Këtu përfshihen fytyra të njohura të ...

Ambasada amerikane në Kosovë nuk do të lëshoj më viza për të korruptuarit
Personat e korruptuar në Kosovë, nuk do të kenë më mundësi që të udhëtojnë as si turistë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ambasada amerikane në Prishtinë, përmes një komunikate ka treguar se nuk do të lëshojë më viza ...
InFokusi | 16-May-2019 17:31
Personat e korruptuar në Kosovë, nuk do të kenë më mundësi që të udhëtojnë as si turistë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ambasada amerikane në Prishtinë, përmes një komunikate ka treguar se nuk do të lëshojë më viza ...

SHBA merr masa ndaj zyrtarëve të korruptuar e të dënuarve për krime lufte në Kosovë
Prishtinë, 16 maj 2019 – Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë bën të ditur se do të ndërmarrë masa kundër zyrtarëve të korruptuar dhe personave të dënuar për krime lufte dhe për krim të organizuar. ...
Illyriapress | 16-May-2019 17:20
Prishtinë, 16 maj 2019 – Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë bën të ditur se do të ndërmarrë masa kundër zyrtarëve të korruptuar dhe personave të dënuar për krime lufte dhe për krim të organizuar. ...

Ambasada amerikane nuk do t’u japë vizë personave të korruptuar
Ambasada Amerikane në Kosovë ka thënë se nuk do t’u japë vizë personave të korruptuar. Këtë njoftim ambasada e ka bërë përmes një komunikate, duke thënë se qytetarët e Kosovës meritojnë një sistem drejtësie që mban ...
Albportali | 16-May-2019 16:58
Ambasada Amerikane në Kosovë ka thënë se nuk do t’u japë vizë personave të korruptuar. Këtë njoftim ambasada e ka bërë përmes një komunikate, duke thënë se qytetarët e Kosovës meritojnë një sistem drejtësie që mban ...

SHBA: Nuk ka viza amerikane për individët nga Kosova të përfshirë në krim dhe korrupsion
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovës ka njoftuar se po ndërmerr hapa për të mos ju lëshuar viza biznesi apo turizmi individëve nga Kosova që janë të përfshirë në raste të mëdha të krimit dhe korrupsionit, ...
Portalb | 16-May-2019 16:55
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovës ka njoftuar se po ndërmerr hapa për të mos ju lëshuar viza biznesi apo turizmi individëve nga Kosova që janë të përfshirë në raste të mëdha të krimit dhe korrupsionit, ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved