ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/05/2019 07:21

Protestohet në Mitrovicë, nxënës e mësimdhënës kundër largimit të drejtorit të shkollës

Protestohet në Mitrovicë, nxënës e mësimdhënës kundër largimit të drejtorit të shkollës
Para Komunës së Mitrovicës janë mbledhur një numër I madhe I nxënësve dhe mësimdhënëve të shkollës fillore “Avdullah Shabani” të cilët po protestojnë kundër vendimit të kryetarit të komunës për ta larguar drejtorin e ...
InFokusi | 16-May-2019 12:36
Para Komunës së Mitrovicës janë mbledhur një numër I madhe I nxënësve dhe mësimdhënëve të shkollës fillore “Avdullah Shabani” të cilët po protestojnë kundër vendimit të kryetarit të komunës për ta larguar drejtorin e ...

Protestohet në Mitrovicë, nxënës e mësimdhënës kundër largimit të drejtorit të shkollës
Para Komunës së Mitrovicës janë mbledhur një numër I madhe I nxënësve dhe mësimdhënëve të shkollës fillore “Avdullah Shabani” të cilët po protestojnë kundër vendimit të kryetarit të komunës për ta larguar drejtorin e ...
Zeri | 16-May-2019 12:20
Para Komunës së Mitrovicës janë mbledhur një numër I madhe I nxënësve dhe mësimdhënëve të shkollës fillore “Avdullah Shabani” të cilët po protestojnë kundër vendimit të kryetarit të komunës për ta larguar drejtorin e ...

Mitrovicë: Protestohet kundër largimit të drejtorit të shkollës
Nxënësit e shkollës fillore “Avdullah Shabani” në Mitrovicë po protestojnë para komunës së Mitrovicës kundër vendimit të kryetarit të komunës për ta larguar drejtorin e kësaj shkolle, Haki Shytin, nga pozita e tij. Në ...
Klan Kosova | 16-May-2019 11:46
Nxënësit e shkollës fillore “Avdullah Shabani” në Mitrovicë po protestojnë para komunës së Mitrovicës kundër vendimit të kryetarit të komunës për ta larguar drejtorin e kësaj shkolle, Haki Shytin, nga pozita e tij. Në ...

?Kolegji Riinvest do të ofrojë bursa për nxënësit e Shkollës Digjitale
Kolegji Riinvest ka nënshkruar marrëveshje me Shkollën Digjitale, me qellim që së bashku të synojnë t’i përgatisin të rinjtë në fushën e programimit.
Kosova Press | 15-May-2019 23:17
Kolegji Riinvest ka nënshkruar marrëveshje me Shkollën Digjitale, me qellim që së bashku të synojnë t’i përgatisin të rinjtë në fushën e programimit.

Vajzat rrihen mes vete në shkollën e Prizrenit, djemtë bëjnë tifo
Në shkollën fillore “Haziz Tola” në Prizen, pushimi nga nxënësit u shfrytëzua për t’u kapur mes vete me boksa e shkelma. Këtë herë, në rrahje u përfshinë disa vajza të shkollës që u kapën mes vete. Derisa vajzat po ...
Lajminet | 15-May-2019 14:54
Në shkollën fillore “Haziz Tola” në Prizen, pushimi nga nxënësit u shfrytëzua për t’u kapur mes vete me boksa e shkelma. Këtë herë, në rrahje u përfshinë disa vajza të shkollës që u kapën mes vete. Derisa vajzat po ...

Vajzat rrahen mes vete në shkollën e Prizrenit, djemtë bëjnë tifo sikur nuk po ndodh asgjë (VIDEO)
Një rrahje si në filma ka ndodhur dje në Komunën e Prizrenit. Por, këtë herë, përleshja ndodhi në mes të disa vajzave në oborrin e një shkolle fillore. Në shkollën fillore “Haziz Tola” në Prizen, pushimi nga nxënësit u ...
TetovaSot | 15-May-2019 14:47
Një rrahje si në filma ka ndodhur dje në Komunën e Prizrenit. Por, këtë herë, përleshja ndodhi në mes të disa vajzave në oborrin e një shkolle fillore. Në shkollën fillore “Haziz Tola” në Prizen, pushimi nga nxënësit u ...

Vajzat rrehen mes vete në shkollën e Prizrenit, djemtë bëjnë tifo sikur nuk po ndodh asgjë
Një rrahje si në filma ka ndodhur dje në Komunën e Prizrenit. Por, këtë herë, përleshja ndodhi në mes të disa vajzave në oborrin e një shkolle fillore, raporton Gazeta Express. Në shkollën fillore “Haziz Tola” në ...
Gazeta Monitor | 15-May-2019 14:33
Një rrahje si në filma ka ndodhur dje në Komunën e Prizrenit. Por, këtë herë, përleshja ndodhi në mes të disa vajzave në oborrin e një shkolle fillore, raporton Gazeta Express. Në shkollën fillore “Haziz Tola” në ...

Vajzat rrahen mes vete në shkollën e Prizrenit, djemtë bëjnë tifo sikur nuk po ndodh asgjë (VIDEO)
Një rrahje si në filma ka ndodhur dje në Komunën e Prizrenit. Por, këtë herë, përleshja ndodhi në mes të disa vajzave në oborrin e një shkolle fillore. Në shkollën fillore “Haziz Tola” në Prizen, pushimi nga nxënësit u ...
InFokusi | 15-May-2019 14:30
Një rrahje si në filma ka ndodhur dje në Komunën e Prizrenit. Por, këtë herë, përleshja ndodhi në mes të disa vajzave në oborrin e një shkolle fillore. Në shkollën fillore “Haziz Tola” në Prizen, pushimi nga nxënësit u ...

Vajzat rrihen në një shkollë fillore në Prizren, djemtë bëjnë tifo
Një rrahje si në filma ka ndodhur dje në Komunën e Prizrenit. Por, këtë herë, përleshja ndodhi në mes të disa vajzave në oborrin e një shkolle fillore. Në shkollën fillore “Haziz Tola” në Prizen, pushimi nga nxënësit u ...
Gazeta Observer | 15-May-2019 14:15
Një rrahje si në filma ka ndodhur dje në Komunën e Prizrenit. Por, këtë herë, përleshja ndodhi në mes të disa vajzave në oborrin e një shkolle fillore. Në shkollën fillore “Haziz Tola” në Prizen, pushimi nga nxënësit u ...

Vajzat rrehen mes vete në shkollën e Prizrenit, djemtë bëjnë tifo sikur nuk po ndodh asgjë
Një rrahje si në filma ka ndodhur dje në Komunën e Prizrenit. Por, këtë herë, përleshja ndodhi në mes të disa vajzave në oborrin e një shkolle fillore, raporton Gazeta Express. Në shkollën fillore “Haziz Tola” në ...
Gazeta Express | 15-May-2019 13:58
Një rrahje si në filma ka ndodhur dje në Komunën e Prizrenit. Por, këtë herë, përleshja ndodhi në mes të disa vajzave në oborrin e një shkolle fillore, raporton Gazeta Express. Në shkollën fillore “Haziz Tola” në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved