ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/05/2019 01:52

Pas përcaktimit të fatit të PSP-së, pritet të fillojë gjykimi për “Pallatin e Bardhë”

Pas përcaktimit të fatit të PSP-së, pritet të fillojë gjykimi për “Pallatin e Bardhë”
Për asnjërën nga aktakuzat për rastet “Talir” dhe “Talir 2”, të cilat i ka ngritur Prokuroria Speciale më 22 nëntor të vitit 2018, nuk ka filluar akoma gjykimi. Në lëndën “Talir” për shkak të mungesës së avokatëve akoma ...
Telegrafi | 16-May-2019 15:05
Për asnjërën nga aktakuzat për rastet “Talir” dhe “Talir 2”, të cilat i ka ngritur Prokuroria Speciale më 22 nëntor të vitit 2018, nuk ka filluar akoma gjykimi. Në lëndën “Talir” për shkak të mungesës së avokatëve akoma ...

Gjykimi për “Talir” është shtyrë për më 28 maj
Shkup, 16 maj – Gjykatësi Osman Shabani, me kërkesë të avokatit të të akuzuarve Donço Nakov, e shtyu seancën e sotme për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin joligjor të ...
Koha.mk | 16-May-2019 14:14
Shkup, 16 maj – Gjykatësi Osman Shabani, me kërkesë të avokatit të të akuzuarve Donço Nakov, e shtyu seancën e sotme për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin joligjor të ...

Seancë e re për “Talir” të PSP-së
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së. Seanca e kaluar ishte shtyrë për ...
Republika | 16-May-2019 11:08
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së. Seanca e kaluar ishte shtyrë për ...

Seancë e re për “Talir” të PSP-së
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së. Seanca e kaluar ishte shtyrë për ...
Albportali | 16-May-2019 11:08
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së. Seanca e kaluar ishte shtyrë për ...

Seancë e re për “Talir” të PSP-së
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së. Seanca e kaluar ishte shtyrë për ...
TetovaSot | 16-May-2019 10:48
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së. Seanca e kaluar ishte shtyrë për ...

Seanca e re për rastin “Talir” të PSP-së
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së. Seanca e kaluar ishte shtyrë për ...
Arbresh | 16-May-2019 10:23
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së. Seanca e kaluar ishte shtyrë për ...

Seancë e re për rastin “Talir” në Gjykatën Penale
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së. Seanca e kaluar ishte shtyrë për ...
Gazeta Express | 16-May-2019 09:58
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së. Seanca e kaluar ishte shtyrë për ...

Seancë e re për rastin “Talir” të PSP-së
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së. Seanca e kaluar ishte shtyrë për ...
Alsat-M | 16-May-2019 09:37
Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së. Seanca e kaluar ishte shtyrë për ...

Seancë e re për “Talir” të PSP-së
Shkup, 16 maj – Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së, njofton Koha.mk ...
Koha.mk | 16-May-2019 09:18
Shkup, 16 maj – Në Gjykatën Penale në Shkup sot duhet të mbahet seancë për lëndën “Talir” të Prokurorisë Speciale Publike, e cila ka të bëjë me financimin e kundërligjshëm të partisë të VMRO-DPMNE-së, njofton Koha.mk ...

Gjykata Penale nuk komenton deklaratën e Janevës për zvarritjen e lëndëve
Rasti Titanik, i PSP-së, ku të akuzuar janë disa nga ish funksionarët partiak dhe qeveritarë të VMRO-DPMNE-së, për veprime kundër zgjedhjeve dhe akteve të tjera, është një nga rastet e rralla për të cilën në Gjykatën ...
Flaka | 15-May-2019 20:55
Rasti Titanik, i PSP-së, ku të akuzuar janë disa nga ish funksionarët partiak dhe qeveritarë të VMRO-DPMNE-së, për veprime kundër zgjedhjeve dhe akteve të tjera, është një nga rastet e rralla për të cilën në Gjykatën ...

Gjykata Penale nuk komenton deklaratën e Janevës për zvarritjen e lëndëve
Rasti Titanik, i PSP-së, ku të akuzuar janë disa nga ish funksionarët partiak dhe qeveritarë të VMRO-DPMNE-së, për veprime kundër zgjedhjeve dhe akteve të tjera, është një nga rastet e rralla për të cilën në Gjykatën ...
Albportali | 15-May-2019 16:29
Rasti Titanik, i PSP-së, ku të akuzuar janë disa nga ish funksionarët partiak dhe qeveritarë të VMRO-DPMNE-së, për veprime kundër zgjedhjeve dhe akteve të tjera, është një nga rastet e rralla për të cilën në Gjykatën ...

Gjykata Penale nuk komenton deklaratën e Janevës për zvarritjen e lëndëve
Rasti Titanik, i PSP-së, ku të akuzuar janë disa nga ish funksionarët partiak dhe qeveritarë të VMRO-DPMNE-së, për veprime kundër zgjedhjeve dhe akteve të tjera, është një nga rastet e rralla për të cilën në Gjykatën ...
TetovaSot | 15-May-2019 15:39
Rasti Titanik, i PSP-së, ku të akuzuar janë disa nga ish funksionarët partiak dhe qeveritarë të VMRO-DPMNE-së, për veprime kundër zgjedhjeve dhe akteve të tjera, është një nga rastet e rralla për të cilën në Gjykatën ...

Gjykata Penale nuk komenton deklaratën e Janevës për zvarritjen e lëndëve
Rasti Titanik, i PSP-së, ku të akuzuar janë disa nga ish funksionarët partiak dhe qeveritarë të VMRO-DPMNE-së, për veprime kundër zgjedhjeve dhe akteve të tjera, është një nga rastet e rralla për të cilën në Gjykatën ...
Alsat-M | 15-May-2019 15:35
Rasti Titanik, i PSP-së, ku të akuzuar janë disa nga ish funksionarët partiak dhe qeveritarë të VMRO-DPMNE-së, për veprime kundër zgjedhjeve dhe akteve të tjera, është një nga rastet e rralla për të cilën në Gjykatën ...

Anulohet sërish seanca gjyqësore kur merr pjesë PSP-ja
Në Gjykatën Penale sot përsëri është anuluar seanca gjyqësore e Prokurorisë Speciale Publike. Gjykimi për lëndën “Dhuna në Qendër” që duhej të mbahet në orën 10:00 është anuluar për shkak të gjykimit për rastin “T.N.T” ...
Arbresh | 15-May-2019 12:58
Në Gjykatën Penale sot përsëri është anuluar seanca gjyqësore e Prokurorisë Speciale Publike. Gjykimi për lëndën “Dhuna në Qendër” që duhej të mbahet në orën 10:00 është anuluar për shkak të gjykimit për rastin “T.N.T” ...

Anulohet sërish seanca gjyqësore kur merr pjesë PSP-ja
Në Gjykatën Penale sot përsëri është anuluar seanca gjyqësore e Prokurorisë Speciale Publike. Gjykimi për lëndën “Dhuna në Qendër” që duhej të mbahet në orën 10:00 është anuluar për shkak të gjykimit për rastin “T.N.T” ...
Republika | 15-May-2019 11:35
Në Gjykatën Penale sot përsëri është anuluar seanca gjyqësore e Prokurorisë Speciale Publike. Gjykimi për lëndën “Dhuna në Qendër” që duhej të mbahet në orën 10:00 është anuluar për shkak të gjykimit për rastin “T.N.T” ...

Anulohet sërish seanca gjyqësore kur merr pjesë PSP-ja
Në Gjykatën Penale sot përsëri është anuluar seanca gjyqësore e Prokurorisë Speciale Publike. Gjykimi për lëndën “Dhuna në Qendër” që duhej të mbahet në orën 10:00 është anuluar për shkak të gjykimit për rastin “T.N.T” ...
Albportali | 15-May-2019 11:35
Në Gjykatën Penale sot përsëri është anuluar seanca gjyqësore e Prokurorisë Speciale Publike. Gjykimi për lëndën “Dhuna në Qendër” që duhej të mbahet në orën 10:00 është anuluar për shkak të gjykimit për rastin “T.N.T” ...

Anulohet sërish seanca gjyqësore kur merr pjesë PSP-ja
Në Gjykatën Penale sot përsëri është anuluar seanca gjyqësore e Prokurorisë Speciale Publike. Gjykimi për lëndën “Dhuna në Qendër” që duhej të mbahet në orën 10:00 është anuluar për shkak të gjykimit për rastin “T.N.T” ...
Telegrafi | 15-May-2019 11:24
Në Gjykatën Penale sot përsëri është anuluar seanca gjyqësore e Prokurorisë Speciale Publike. Gjykimi për lëndën “Dhuna në Qendër” që duhej të mbahet në orën 10:00 është anuluar për shkak të gjykimit për rastin “T.N.T” ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved