ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/05/2019 01:42

Osmani: Ndryshimet në Qeveri pas takimit mes Ahmetit dhe Zaevit

Osmani: Ndryshimet në Qeveri pas takimit mes Ahmetit dhe Zaevit
Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani thotë se ndryshimet në Qeveri do të jenë përmirësime të kapaciteteve në përforcimin e politikave lidhur me çështjet ekonomike. Ai përsëri tha se ...
Telegrafi | 16-May-2019 12:08
Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani thotë se ndryshimet në Qeveri do të jenë përmirësime të kapaciteteve në përforcimin e politikave lidhur me çështjet ekonomike. Ai përsëri tha se ...

Arroganca dhe rezultatet janë kriteret kryesore të “fshesës” së kryeministrit Zaev
Arroganca, mospërmbushja e disa pritjeve të caktuara të qytetarëve, nepotizmi, deklarimet e Komisionit Anti-korrupsion do të jenë kriteret në të cilat kryeministrit Zoran Zaev do ta realizojë “fshesën” e paralajmëruar ...
Telegrafi | 16-May-2019 08:53
Arroganca, mospërmbushja e disa pritjeve të caktuara të qytetarëve, nepotizmi, deklarimet e Komisionit Anti-korrupsion do të jenë kriteret në të cilat kryeministrit Zoran Zaev do ta realizojë “fshesën” e paralajmëruar ...

Osmani: Ndryshimet në Qeveri në pajtim me fokusin e çështjeve ekonomike pasi u mbyllën temat politike
Zëvendëskryetari i Qeverisë i angazhuar për Çështje Evropiane Bujar Osmani vlerëson se ndryshimet e paralajmëruara të kuadrit në pushtetin ekzekutiv do të thonë përmirësim i kapaciteteve në lidhje me përforcimin e ...
Albportali | 16-May-2019 16:16
Zëvendëskryetari i Qeverisë i angazhuar për Çështje Evropiane Bujar Osmani vlerëson se ndryshimet e paralajmëruara të kuadrit në pushtetin ekzekutiv do të thonë përmirësim i kapaciteteve në lidhje me përforcimin e ...

Osmani: Ndryshimet në Qeveri në pajtim me fokusin e çështjeve ekonomike pasi u mbyllën temat politike
Zëvendëskryetari i Qeverisë i angazhuar për Çështje Evropiane Bujar Osmani vlerëson se ndryshimet e paralajmëruara të kuadrit në pushtetin ekzekutiv do të thonë përmirësim i kapaciteteve në lidhje me përforcimin e ...
TetovaSot | 16-May-2019 14:51
Zëvendëskryetari i Qeverisë i angazhuar për Çështje Evropiane Bujar Osmani vlerëson se ndryshimet e paralajmëruara të kuadrit në pushtetin ekzekutiv do të thonë përmirësim i kapaciteteve në lidhje me përforcimin e ...

Osmani: Ndryshimet në Qeveri në pajtim me fokusin e çështjeve ekonomike pasi u mbyllën temat politike
Tetovë, 16 maj – Zëvendëskryetari i Qeverisë i angazhuar për Çështje Evropiane Bujar Osmani vlerëson se ndryshimet e paralajmëruara të kuadrit në pushtetin ekzekutiv do të thonë përmirësim i kapaciteteve në lidhje me ...
Koha.mk | 16-May-2019 14:11
Tetovë, 16 maj – Zëvendëskryetari i Qeverisë i angazhuar për Çështje Evropiane Bujar Osmani vlerëson se ndryshimet e paralajmëruara të kuadrit në pushtetin ekzekutiv do të thonë përmirësim i kapaciteteve në lidhje me ...

Osmani: Ndryshimet në Qeveri pas takimit mes Ahmetit dhe Zaevit
Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani thotë se ndryshimet në Qeveri do të jenë përmirësime të kapaciteteve në përforcimin e politikave lidhur me çështjet ekonomike. Ai përsëri tha se ...
Albportali | 16-May-2019 13:36
Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani thotë se ndryshimet në Qeveri do të jenë përmirësime të kapaciteteve në përforcimin e politikave lidhur me çështjet ekonomike. Ai përsëri tha se ...

Osmani: Ndryshimet në Qeveri pas takimit mes Ahmetit dhe Zaevit
Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani thotë se ndryshimet në Qeveri do të jenë përmirësime të kapaciteteve në përforcimin e politikave lidhur me çështjet ekonomike. Ai përsëri tha se ...
Republika | 16-May-2019 13:34
Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani thotë se ndryshimet në Qeveri do të jenë përmirësime të kapaciteteve në përforcimin e politikave lidhur me çështjet ekonomike. Ai përsëri tha se ...

Në Qershor ndryshime në qeverinë “Zaev”
Konceptet e dy partnereve kryesorë të koalicionit janë gati, por ndryshimet assesi të ndodhin. Kryeministri Zoran Zaev, e paralajmëroi “fshesën” para tre javëve, e sot tha se me plan konkret për ndryshimet do të dalë ...
TV Klan | 16-May-2019 08:14
Konceptet e dy partnereve kryesorë të koalicionit janë gati, por ndryshimet assesi të ndodhin. Kryeministri Zoran Zaev, e paralajmëroi “fshesën” para tre javëve, e sot tha se me plan konkret për ndryshimet do të dalë ...

Arroganca dhe rezultatet – kriteret kryesore për “fshesën” e Zaevit
Arroganca, mosplotësimi i disa pritshmërive të caktuara të qytetarëve, marrëdhënia joagjile e disa bartësve të funksioneve të larta, nepotizmi, rekomandimet e Komisionit për Antikorrupsion, do të jenë kriteret në bazë ...
TetovaSot | 16-May-2019 10:48
Arroganca, mosplotësimi i disa pritshmërive të caktuara të qytetarëve, marrëdhënia joagjile e disa bartësve të funksioneve të larta, nepotizmi, rekomandimet e Komisionit për Antikorrupsion, do të jenë kriteret në bazë ...

Arroganca dhe rezultatet – kriteret kryesore për “fshesën” e Zaevit
Shkup, 16 maj – Arroganca, mosplotësimi i disa pritshmërive të caktuara të qytetarëve, marrëdhënia joagjile e disa bartësve të funksioneve të larta, nepotizmi, rekomandimet e Komisionit për Antikorrupsion, do të jenë ...
Koha.mk | 16-May-2019 09:24
Shkup, 16 maj – Arroganca, mosplotësimi i disa pritshmërive të caktuara të qytetarëve, marrëdhënia joagjile e disa bartësve të funksioneve të larta, nepotizmi, rekomandimet e Komisionit për Antikorrupsion, do të jenë ...

Ahmeti dhe Zaev takohen në Tetovë, por çka biseduan?
Kryeministri Zoran Zaev dje gjatë qëndrimit në Tetovë është takuar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti. Sipas burimeve partiake për INA, Zaev i ka shpalosur planin Ahmetit se kë nuk e planifikon në Qeveri dhe poste tjera, si ...
Gazeta Express | 16-May-2019 08:45
Kryeministri Zoran Zaev dje gjatë qëndrimit në Tetovë është takuar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti. Sipas burimeve partiake për INA, Zaev i ka shpalosur planin Ahmetit se kë nuk e planifikon në Qeveri dhe poste tjera, si ...

Zaev është takuar me Ahmetin, detaje për ‘fshesën’ se cilët kush do të largohet?!
Kryeministri Zoran Zaev dje gjatë qëndrimit në Tetovë është takuar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti. Sipas burimeve partiake për INA, Zaev i ka shpalosur planin Ahmetit se kë nuk e planifikon në Qeveri dhe poste tjera, si ...
Ina-Online | 16-May-2019 08:23
Kryeministri Zoran Zaev dje gjatë qëndrimit në Tetovë është takuar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti. Sipas burimeve partiake për INA, Zaev i ka shpalosur planin Ahmetit se kë nuk e planifikon në Qeveri dhe poste tjera, si ...

Presidenti i NDI, Derek Mitchell në Shkup
Presidenti i Institutit Demokratik Kombëtar të Shteteve të Bashkuara, Derek Mitchell ndodhet për vizitë në Maqedoninë e Veriut ku po takohet me zyrtarët e lartë shtetërorë. Zoti Mitchell tha se Maqedonia e Veriut e ka ...
Zeri Amerikes | 15-May-2019 19:47
Presidenti i Institutit Demokratik Kombëtar të Shteteve të Bashkuara, Derek Mitchell ndodhet për vizitë në Maqedoninë e Veriut ku po takohet me zyrtarët e lartë shtetërorë. Zoti Mitchell tha se Maqedonia e Veriut e ka ...

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut paralajmëron ndryshime në Qeveri
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ka paralajmëruar se në dy javët e ardhshme do të merren vendime të mëdha për shtetin. Ai ka thënë se në këtë kohë do të bëhen ndryshime në të gjitha strukturat, duke ...
AlbInfo | 15-May-2019 18:06
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ka paralajmëruar se në dy javët e ardhshme do të merren vendime të mëdha për shtetin. Ai ka thënë se në këtë kohë do të bëhen ndryshime në të gjitha strukturat, duke ...

Zaev pritet të nisë “pastrimin” në fillim të qershorit (Video)
“Pastrimi” në Qeveri do të fillojë në ditët e para të qeshorit. Kryeministri Zoran Zaev ka kohë afro dy javë për të bërë kalkulimet përfundimtare se kush ka dëshpëruar pritjet e qytetarëve dhe kush duhet t’ia lëshojë ...
Shenja | 15-May-2019 18:06
“Pastrimi” në Qeveri do të fillojë në ditët e para të qeshorit. Kryeministri Zoran Zaev ka kohë afro dy javë për të bërë kalkulimet përfundimtare se kush ka dëshpëruar pritjet e qytetarëve dhe kush duhet t’ia lëshojë ...

Zaev flet se deri kur do të ndërrohen ministrat, takimi me Ahmetin?!
Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri Zoran Zaev bëri të ditur ...
Ina-Online | 15-May-2019 17:08
Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri Zoran Zaev bëri të ditur ...

?Zaev: Riformatimi i qeverisë, deri në qershor
Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri i Maqedonisë së Veriut ...
Arbresh | 15-May-2019 15:52
Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri i Maqedonisë së Veriut ...

Zaev: Riformatimi i qeverisë, deri në qershor
Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri i Maqedonisë së Veriut ...
Indeks Online | 15-May-2019 15:50
Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri i Maqedonisë së Veriut ...

Zaev: Riformatimi i qeverisë, deri në qershor
Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen.
Kosova Press | 15-May-2019 15:49
Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen.

Zaev: Riformatimi i qeverisë, deri në qershor
Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri Zoran Zaev bëri të ditur ...
Alsat-M | 15-May-2019 15:37
Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri Zoran Zaev bëri të ditur ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved