ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 26/05/2019 22:59

Ngjarje e vërtetë: Pas ndarjes nga i fejuari mora vesh se isha shtatëzënë (3) - Hajde, të lutem, sikur kjo do të të takojë ty? - E, pse jo? Tanimë i kam marrë dy shpërblime! Dëshiron të thuash se fotografitë e mia nuk janë kualitative? - Jo, jo! P

Ngjarje e vërtetë: Pas ndarjes nga i fejuari mora vesh se isha shtatëzënë (3) - Hajde, të lutem, sikur kjo do të të takojë ty? - E, pse jo? Tanimë i kam marrë dy shpërblime! Dëshiron të thuash se fotografitë e mia nuk janë kualitative? - Jo, jo! P
- Hajde, të lutem, sikur kjo do të të takojë ty? - E, pse jo? Tanimë i kam marrë dy shpërblime! Dëshiron të thuash se fotografitë e mia nuk janë kualitative? - Jo, jo! Por, ky shpërblim megjithatë ka një domethënie më ...
Kosova Sot | 16-May-2019 15:30
- Hajde, të lutem, sikur kjo do të të takojë ty? - E, pse jo? Tanimë i kam marrë dy shpërblime! Dëshiron të thuash se fotografitë e mia nuk janë kualitative? - Jo, jo! Por, ky shpërblim megjithatë ka një domethënie më ...

Ngjarje e vërtetë: Pas ndarjes nga i fejuari, mora vesh se isha shtatzënë (2) Jemi njoftuar në mënyrë elegante dhe shumë të mirë, kur i kam thënë se ish të dashurin e braktis për faktin se është i brishtë, nuk kujdeset për veten dhe nuk pranon...
Jemi njoftuar në mënyrë elegante dhe shumë të mirë, kur i kam thënë se ish të dashurin e braktis për faktin se është i brishtë, nuk kujdeset për veten dhe nuk pranon mënyrën e sjelljes dhe veshjes moderne. Mendoj se më ...
Kosova Sot | 15-May-2019 15:16
Jemi njoftuar në mënyrë elegante dhe shumë të mirë, kur i kam thënë se ish të dashurin e braktis për faktin se është i brishtë, nuk kujdeset për veten dhe nuk pranon mënyrën e sjelljes dhe veshjes moderne. Mendoj se më ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved