ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/09/2019 12:45

Më shumë se 400 policë sigurojnë zgjedhjet në veri

Më shumë se 400 policë sigurojnë zgjedhjet në veri
Shefi i Operacioneve të Policisë së Kosovës në Rajonin Verior, Zheljko Bojic, ka thënë se do të jenë mbi 400 oficerë policie që do të angazhohen në ditën e zgjedhjeve për kryetarët e katër komunave veriore të Kosovës, ...
InFokusi | 16-May-2019 15:02
Shefi i Operacioneve të Policisë së Kosovës në Rajonin Verior, Zheljko Bojic, ka thënë se do të jenë mbi 400 oficerë policie që do të angazhohen në ditën e zgjedhjeve për kryetarët e katër komunave veriore të Kosovës, ...

Gjuriq: Politikanët shqiptarë nuk u interesuan fare për dialogun
Drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën, Marko Gjuriq u takua sot me ambasadorin e Sllovenisë në Beograd, Iztok Jarc me të cilin ka biseduar për situatën politike dhe atë të sigurisë në Kosovë. Gjuriq e ...
EkonomiaOnline | 16-May-2019 14:24
Drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën, Marko Gjuriq u takua sot me ambasadorin e Sllovenisë në Beograd, Iztok Jarc me të cilin ka biseduar për situatën politike dhe atë të sigurisë në Kosovë. Gjuriq e ...

Gjuriq: Politikanët shqiptarë nuk u interesuan fare për dialogun
Drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën, Marko Gjuriq u takua sot me ambasadorin e Sllovenisë në Beograd, Iztok Jarc me të cilin ka biseduar për situatën politike dhe atë të sigurisë në Kosovë. Gjuriq e ...
Klan Kosova | 16-May-2019 14:05
Drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën, Marko Gjuriq u takua sot me ambasadorin e Sllovenisë në Beograd, Iztok Jarc me të cilin ka biseduar për situatën politike dhe atë të sigurisë në Kosovë. Gjuriq e ...

Gjuriq ka një thirrje për serbët para zgjedhjeve në veri
Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të tregojnë unitet politik në zgjedhjet në katër komunat veriore të Kosovës. Ai ka thënë se këto zgjedhje për serbët ...
Gazeta Observer | 16-May-2019 09:37
Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të tregojnë unitet politik në zgjedhjet në katër komunat veriore të Kosovës. Ai ka thënë se këto zgjedhje për serbët ...

Numri i policëve që do të angazhohen në zgjedhjet e së dielës në veri
Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më shumë se 58 mijë votues, ...
Gazeta Observer | 16-May-2019 09:34
Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më shumë se 58 mijë votues, ...

Kërcënimet e Listës Serbe para zgjedhjeve në veri
Këtë të diel (19 maj) pritet të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri të Kosovës, ku do të garojnë tri parti politike, PDK-ja, LVV-ja dhe Lista Serbe. Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë deklaruar tashmë se në rast ...
Gazeta Observer | 16-May-2019 09:28
Këtë të diel (19 maj) pritet të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri të Kosovës, ku do të garojnë tri parti politike, PDK-ja, LVV-ja dhe Lista Serbe. Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë deklaruar tashmë se në rast ...

Thirrja e Gjuriqit për serbët para zgjedhjeve në veri të Kosovës
Marko Gjuriq ka ftuar serbët të tregojnë unitet politik në zgjedhjet e së dielës në komunat veriore të Kosovës. Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të ...
InFokusi | 16-May-2019 09:24
Marko Gjuriq ka ftuar serbët të tregojnë unitet politik në zgjedhjet e së dielës në komunat veriore të Kosovës. Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të ...

Kërcënimet e Listës Serbe para zgjedhjeve në veri
Këtë të diel (19 maj) pritet të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri të Kosovës, ku do të garojnë tri parti politike, PDK-ja, LVV-ja dhe Lista Serbe. Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë deklaruar tashmë se në rast ...
InFokusi | 16-May-2019 09:18
Këtë të diel (19 maj) pritet të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri të Kosovës, ku do të garojnë tri parti politike, PDK-ja, LVV-ja dhe Lista Serbe. Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë deklaruar tashmë se në rast ...

Thirrja e Gjuriqit për serbët para zgjedhjeve në veri të Kosovës
Marko Gjuriq ka ftuar serbët të tregojnë unitet politik në zgjedhjet e së dielës në komunat veriore të Kosovës. Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të ...
Zeri | 16-May-2019 08:57
Marko Gjuriq ka ftuar serbët të tregojnë unitet politik në zgjedhjet e së dielës në komunat veriore të Kosovës. Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të ...

Kaq policë do të angazhohen për zgjedhjet në veri
Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më shumë se 58 mijë votues, ...
Gazeta Express | 16-May-2019 08:57
Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më shumë se 58 mijë votues, ...

Thirrja e Gjuriqit për serbët para zgjedhjeve në veri të Kosovës
Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të tregojnë unitet politik në zgjedhjet në katër komunat veriore të Kosovës. Ai ka thënë se këto zgjedhje për serbët ...
Lajminet | 16-May-2019 08:54
Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të tregojnë unitet politik në zgjedhjet në katër komunat veriore të Kosovës. Ai ka thënë se këto zgjedhje për serbët ...

Gjuriq: Zgjedhjet në veri kanë karakter të referendumit
Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të tregojnë unitet politike në zgjedhjet në katër komunat veriore të Kosovës. Ai ka thënë se këto zgjedhje për ...
Arbresh | 16-May-2019 08:53
Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të tregojnë unitet politike në zgjedhjet në katër komunat veriore të Kosovës. Ai ka thënë se këto zgjedhje për ...

Gjuriq: Zgjedhjet në veri kanë karakter të referendumit
Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të tregojnë unitet politike në zgjedhjet në katër komunat veriore të Kosovës. Ai ka thënë se këto zgjedhje për ...
EkonomiaOnline | 16-May-2019 08:48
Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të tregojnë unitet politike në zgjedhjet në katër komunat veriore të Kosovës. Ai ka thënë se këto zgjedhje për ...

Gjuriq: Zgjedhjet në veri kanë karakter të referendumit
Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të tregojnë unitet politike në zgjedhjet në katër komunat veriore të Kosovës. Ai ka thënë se këto zgjedhje për ...
Klan Kosova | 16-May-2019 08:41
Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të tregojnë unitet politike në zgjedhjet në katër komunat veriore të Kosovës. Ai ka thënë se këto zgjedhje për ...

400 policë angazhohen për mbarëvajtjen e zgjedhjeve në veri
Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më shumë se 58 mijë votues, ...
Indeks Online | 16-May-2019 08:41
Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më shumë se 58 mijë votues, ...

Kërcënimet e Listës Serbe para zgjedhjeve në veri
Këtë të diel (19 maj) pritet të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri të Kosovës, ku do të garojnë tri parti politike, PDK-ja, LVV-ja dhe Lista Serbe. Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë deklaruar tashmë se në rast ...
Gazeta Express | 16-May-2019 08:33
Këtë të diel (19 maj) pritet të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri të Kosovës, ku do të garojnë tri parti politike, PDK-ja, LVV-ja dhe Lista Serbe. Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë deklaruar tashmë se në rast ...

Prej vitit 2010 komunat veriore të Kosovës përfituan 100 milionë euro
Prej nënshkrimit të Marrëveshjes së Brukselit në prillin e vitit 2013 deri në vitin 2016 për komunat veriore të Kosovës, Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok, janë ndarë 32 milionë euro për 249 ...
Zeri | 16-May-2019 08:21
Prej nënshkrimit të Marrëveshjes së Brukselit në prillin e vitit 2013 deri në vitin 2016 për komunat veriore të Kosovës, Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok, janë ndarë 32 milionë euro për 249 ...

Zgjedhjet, akreditohen mbi 450 vëzhgues për komunat veriore
KOSOVE Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen më 19 maj. Sipas ...
BalkanWeb | 15-May-2019 14:54
KOSOVE Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen më 19 maj. Sipas ...

Kërcënimet e Listës Serbe para zgjedhjeve në veri
Këtë të diel (19 maj) pritet të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri të Kosovës, ku do të garojnë tri parti politike, PDK-ja, LVV-ja dhe Lista Serbe. Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë deklaruar tashmë se në rast ...
Arbresh | 16-May-2019 08:18
Këtë të diel (19 maj) pritet të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri të Kosovës, ku do të garojnë tri parti politike, PDK-ja, LVV-ja dhe Lista Serbe. Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë deklaruar tashmë se në rast ...

Kërcënimet e Listës Serbe para zgjedhjeve në veri
Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë deklaruar tashmë se në rast fitoreje do të veprojnë në përputhje me politikat e Beogradit, rrjedhimisht kundër interesave të Republikës së Kosovës, shkruan Gazeta “zëri”. Kanë mbetur ...
Lajminet | 16-May-2019 08:13
Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë deklaruar tashmë se në rast fitoreje do të veprojnë në përputhje me politikat e Beogradit, rrjedhimisht kundër interesave të Republikës së Kosovës, shkruan Gazeta “zëri”. Kanë mbetur ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved