ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/05/2019 07:01

Marrëdhëniet Bosnje-Kosovë: Shansi i humbur i Hashim Thaçit

Marrëdhëniet Bosnje-Kosovë: Shansi i humbur i Hashim Thaçit
Analistët në Sarajevë thonë se raportet mes Bosnje-Hercegovinës dhe Kosovës janë komplikuar për shkak të vendimeve të nxituara të politikanëve. Viktimë janë banorët e këtyre dy vendeve. Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ...
ABCNews | 16-May-2019 09:47
Analistët në Sarajevë thonë se raportet mes Bosnje-Hercegovinës dhe Kosovës janë komplikuar për shkak të vendimeve të nxituara të politikanëve. Viktimë janë banorët e këtyre dy vendeve. Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ...

Marrëdhëniet Bosnje-Kosovë: Shansi i humbur i Hashim Thaçit
Analistët në Sarajevë thonë se raportet mes Bosnje-Hercegovinës dhe Kosovës janë komplikuar për shkak të vendimeve të nxituara të politikanëve. Viktimë janë banorët e këtyre dy vendeve. Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ...
TV Klan | 16-May-2019 09:06
Analistët në Sarajevë thonë se raportet mes Bosnje-Hercegovinës dhe Kosovës janë komplikuar për shkak të vendimeve të nxituara të politikanëve. Viktimë janë banorët e këtyre dy vendeve. Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ...

Marrëdhëniet Bosnje-Kosovë: Shansi i humbur i Hashim Thaçit
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka refuzuar së fundi pjesëmarrjen në konferencën vjetore të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) në Sarajevë, për shkak të masave “rigoroze” të cilat B-H po aplikon ndaj ...
BalkanWeb | 15-May-2019 11:33
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka refuzuar së fundi pjesëmarrjen në konferencën vjetore të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) në Sarajevë, për shkak të masave “rigoroze” të cilat B-H po aplikon ndaj ...

Edhe i vdekuri nuk mund të shkojë në Bosnjë nga Kosova – Thaçi megjithatë kritikohet në Sarajevë
Analistët në Sarajevë thonë se raportet mes Bosnje-Hercegovinës dhe Kosovës janë komplikuar për shkak të vendimeve të nxituara të politikanëve. Viktimë janë banorët e këtyre dy vendeve. Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ...
Gazeta Express | 15-May-2019 11:37
Analistët në Sarajevë thonë se raportet mes Bosnje-Hercegovinës dhe Kosovës janë komplikuar për shkak të vendimeve të nxituara të politikanëve. Viktimë janë banorët e këtyre dy vendeve. Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ...

Marrëdhëniet Bosnje-Kosovë: Shansi i humbur i Hashim Thaçit
Analistët në Sarajevë thonë se raportet mes Bosnje-Hercegovinës dhe Kosovës janë komplikuar për shkak të vendimeve të nxituara të politikanëve. Viktimë janë banorët e këtyre dy vendeve. Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ...
Illyriapress | 15-May-2019 09:35
Analistët në Sarajevë thonë se raportet mes Bosnje-Hercegovinës dhe Kosovës janë komplikuar për shkak të vendimeve të nxituara të politikanëve. Viktimë janë banorët e këtyre dy vendeve. Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ...

Marrëdhëniet Bosnje-Kosovë: Shansi i humbur i Hashim Thaçit
Analistët në Sarajevë thonë se raportet mes Bosnje-Hercegovinës dhe Kosovës janë komplikuar për shkak të vendimeve të nxituara të politikanëve. Viktimë janë banorët e këtyre dy vendeve. Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ...
GazetaTema | 15-May-2019 09:10
Analistët në Sarajevë thonë se raportet mes Bosnje-Hercegovinës dhe Kosovës janë komplikuar për shkak të vendimeve të nxituara të politikanëve. Viktimë janë banorët e këtyre dy vendeve. Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved