ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/05/2019 07:52

MBPZHR do të vazhdojë mbështetjen për Komunën e Malishevës

MBPZHR do të vazhdojë mbështetjen për Komunën e Malishevës
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, gjatë një takimi sot me kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj, biseduan për zhvillimet e deritanishme në sektorin e bujqësisë në këtë komunë, si dhe ...
InFokusi | 16-May-2019 18:02
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, gjatë një takimi sot me kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj, biseduan për zhvillimet e deritanishme në sektorin e bujqësisë në këtë komunë, si dhe ...

Ministrja Ziviq siguron përkrahje për zhvillimin e sektorit të bujqësisë
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Ziviq, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të projektit “G2G US$ MI TYPE Funding”, përmes bankës HSBC të Londrës dhe fondeve nga ...
Telegrafi | 16-May-2019 16:00
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Ziviq, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të projektit “G2G US$ MI TYPE Funding”, përmes bankës HSBC të Londrës dhe fondeve nga ...

MBPZHR do të vazhdojë mbështetjen për Komunën e Malishevës
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, gjatë një takimi sot me kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj, biseduan për zhvillimet e deritanishme në sektorin e bujqësisë në këtë komunë, si dhe ...
Kosova Press | 16-May-2019 17:13
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, gjatë një takimi sot me kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj, biseduan për zhvillimet e deritanishme në sektorin e bujqësisë në këtë komunë, si dhe ...

Ministrja Ziviq pret në takim kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Ziviq, gjatë ditës së sotme priti në takim kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e deritanishme në sektorin ...
Gazeta Ekonomia | 16-May-2019 17:02
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Ziviq, gjatë ditës së sotme priti në takim kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e deritanishme në sektorin ...

Ministria e Bujqësisë ndihmon në ndërtimin e sistemit të ujitjes në Malishevë
Ministrja e Bujqësisë, Dijana Zivic është takuar të enjten kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Beqaj, ku kanë diskutuar për zhvillimet në sektorin e bujqësisë si dhe për projektin e ndërtimit të sistemit te ujitjes ...
InFokusi | 16-May-2019 16:20
Ministrja e Bujqësisë, Dijana Zivic është takuar të enjten kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Beqaj, ku kanë diskutuar për zhvillimet në sektorin e bujqësisë si dhe për projektin e ndërtimit të sistemit te ujitjes ...

Ministrja siguron përkrahje për zhvillimin e sektorit të bujqësisë
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të Projektit “G2G US$ MI TYPE Funding”, përmes Bankës HSBC-s të Londrës dhe fondeve nga ...
InFokusi | 16-May-2019 15:58
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të Projektit “G2G US$ MI TYPE Funding”, përmes Bankës HSBC-s të Londrës dhe fondeve nga ...

Ministrja Zhiviq premton mbështetje ndaj fermerëve të Malishevës
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, gjatë ditës së sotme priti në takim Kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e deritanishme në ...
Klan Kosova | 16-May-2019 15:55
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, gjatë ditës së sotme priti në takim Kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e deritanishme në ...

Ministrja Ziviq pret në takim kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Ziviq, gjatë ditës së sotme priti në takim kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e deritanishme në sektorin ...
Telegrafi | 16-May-2019 15:46
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Ziviq, gjatë ditës së sotme priti në takim kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e deritanishme në sektorin ...

Ministrja siguron përkrahje për zhvillimin e sektorit të bujqësisë
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të Projektit “G2G US$ MI TYPE Funding”, përmes Bankës HSBC-s të Londrës dhe fondeve nga ...
Gazeta Express | 16-May-2019 15:52
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të Projektit “G2G US$ MI TYPE Funding”, përmes Bankës HSBC-s të Londrës dhe fondeve nga ...

Ministrja Ziviq pret në takim Kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj
Ministrja Zivic e njoftoi kryetarin Begaj për format dhe mundësitë e përkrahjes dhe gjithashtu diskutuan për bashkëpunimin mes Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe Komunës së Malishevës në favor ...
Lajminet | 16-May-2019 15:46
Ministrja Zivic e njoftoi kryetarin Begaj për format dhe mundësitë e përkrahjes dhe gjithashtu diskutuan për bashkëpunimin mes Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe Komunës së Malishevës në favor ...

Ministrja Zivic pret në takim Kryetarin e Malishevës, Ragip Begaj
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës së sotme priti në takim Kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e deritanishme në sektorin ...
Arbresh | 16-May-2019 15:46
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës së sotme priti në takim Kryetarin e Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e deritanishme në sektorin ...

Ministrja Ziviq siguron përkrahje për zhvillimin e sektorit të bujqësisë
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Ziviq, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të projektit ‘G2G US$ MI TYPE Funding’, përmes bankës HSBC të Londrës dhe fondeve nga ...
Gazeta Ekonomia | 16-May-2019 15:02
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Ziviq, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të projektit ‘G2G US$ MI TYPE Funding’, përmes bankës HSBC të Londrës dhe fondeve nga ...

Ministrja Zivic siguron përkrahje për zhvillimin e sektorit të bujqësisë
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të Projektit “G2G US$ MI TYPE Funding”, përmes Bankës HSBC-s të Londrës dhe fondeve nga ...
EkonomiaOnline | 16-May-2019 14:54
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të Projektit “G2G US$ MI TYPE Funding”, përmes Bankës HSBC-s të Londrës dhe fondeve nga ...

Ministrja Ziviq siguron përkrahje për zhvillimin e sektorit të bujqësisë
Në takim u diskutua për mundësinë e përfitimit të fondeve për projektin e zhvillimit të bujqësisë, projekt ky i hartuar nga Zëvendësministri i MBPZHR-së, Prof. Asoc. Dr. Shukri Maxhuni. Pas elaborimit të projektit nga ...
Lajminet | 16-May-2019 14:33
Në takim u diskutua për mundësinë e përfitimit të fondeve për projektin e zhvillimit të bujqësisë, projekt ky i hartuar nga Zëvendësministri i MBPZHR-së, Prof. Asoc. Dr. Shukri Maxhuni. Pas elaborimit të projektit nga ...

Zhiviq siguron përkrahje për zhvillimin e sektorit të bujqësisë
?Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të Projektit “G2G US$ MI TYPE Funding”, përmes Bankës HSBC-s të Londrës dhe fondeve nga ...
Kosova Press | 16-May-2019 14:32
?Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të Projektit “G2G US$ MI TYPE Funding”, përmes Bankës HSBC-s të Londrës dhe fondeve nga ...

Ministrja Zivic siguron përkrahje për zhvillimin e sektorit të bujqësisë
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të Projektit “G2G US$ MI TYPE Funding”, përmes Bankës HSBC-s të Londrës dhe fondeve nga ...
Indeks Online | 16-May-2019 14:29
Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës së sotme priti në takim përfaqësuesit e fondit të Projektit “G2G US$ MI TYPE Funding”, përmes Bankës HSBC-s të Londrës dhe fondeve nga ...

Rumunët ‘interes’ për Shqipërinë – Prezantohen me mundësitë e investimeve
Agjencia Shqiptare e Zhvillimit dhe Investimit, AIDA njoftoi se në datat 15 – 16 Maj, një delegacion i përbërë nga biznesmenë rumunë vizituan Shqipërinë. Biznesmenët rumunë, sipas njoftimit patën mundësinë të zhvillonin ...
ScanTv | 16-May-2019 10:58
Agjencia Shqiptare e Zhvillimit dhe Investimit, AIDA njoftoi se në datat 15 – 16 Maj, një delegacion i përbërë nga biznesmenë rumunë vizituan Shqipërinë. Biznesmenët rumunë, sipas njoftimit patën mundësinë të zhvillonin ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved