ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/05/2019 01:11

Institucionet stërmbushen nga punëtorët me kontrata mbi vepër

Institucionet stërmbushen nga punëtorët me kontrata mbi vepër
Thuajse në të gjitha institucionet qendrore dhe në ato lokale në vend Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur punësime të shumta të punëtorëve me kontratë për shërbime të veçanta. Sipas Auditorit, me kontrata të ...
Telegrafi | 16-May-2019 08:21
Thuajse në të gjitha institucionet qendrore dhe në ato lokale në vend Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur punësime të shumta të punëtorëve me kontratë për shërbime të veçanta. Sipas Auditorit, me kontrata të ...

Institucionet stërmbushen nga punëtorët me kontrata mbi vepër
Thuajse në të gjitha institucionet qendrore dhe në ato lokale në vend Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur punësime të shumta të punëtorëve me kontratë për shërbime të veçanta. Sipas Auditorit, me kontrata të ...
Zeri | 16-May-2019 08:16
Thuajse në të gjitha institucionet qendrore dhe në ato lokale në vend Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur punësime të shumta të punëtorëve me kontratë për shërbime të veçanta. Sipas Auditorit, me kontrata të ...

Komuna e Obiliqit nuk i planifikon si duhet projektet
Zyra Kombëtare e Auditimit shkelje ka gjetur edhe në Komunën e Obiliqit për vitin 2018. , shkruan Gazeta 'Zëri". Sipas kontratës, për projektin “Rregullimi i rrugëve me kubëza- ‘Murat Krasniqi’; ‘Presheva’; ‘Naser ...
Zeri | 15-May-2019 14:22
Zyra Kombëtare e Auditimit shkelje ka gjetur edhe në Komunën e Obiliqit për vitin 2018. , shkruan Gazeta 'Zëri". Sipas kontratës, për projektin “Rregullimi i rrugëve me kubëza- ‘Murat Krasniqi’; ‘Presheva’; ‘Naser ...

Ministria e Drejtësisë bën pagesa të disa faturave në një urdhërpagesë
Shkelje të shuma ka gjetur Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme (MPB). , shkruan Gazeta "Zëri". Shkelje të shumta janë evidentuar ...
Zeri | 15-May-2019 13:03
Shkelje të shuma ka gjetur Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme (MPB). , shkruan Gazeta "Zëri". Shkelje të shumta janë evidentuar ...

Komuna e Obiliqit punësoi 34 persona me kontratë mbi vepër
Komuna e Obiliqit ka angazhuar 34 persona me kontrata mbi vepër në vitin 2018. Angazhimi i tyre ishte bërë përmes procedurave të thjeshtëzuara të rekrutimit. Kjo është nga gjetjet e Zyrës Kombëtare të Auditimit, e cila ...
Gazeta Observer | 15-May-2019 10:55
Komuna e Obiliqit ka angazhuar 34 persona me kontrata mbi vepër në vitin 2018. Angazhimi i tyre ishte bërë përmes procedurave të thjeshtëzuara të rekrutimit. Kjo është nga gjetjet e Zyrës Kombëtare të Auditimit, e cila ...

Veturat e Policisë që presin për riparim që nga viti 2016
Zyra Kombëtare e Auditimit ka vërejtur mangësi në menaxhimin e flotës së automjeteve të Policisë së Kosovës. Sipas rregullave, servisimi dhe riparimi i automjeteve varësisht nga prishjet duhet të kryhet brenda një ...
Indeks Online | 15-May-2019 08:51
Zyra Kombëtare e Auditimit ka vërejtur mangësi në menaxhimin e flotës së automjeteve të Policisë së Kosovës. Sipas rregullave, servisimi dhe riparimi i automjeteve varësisht nga prishjet duhet të kryhet brenda një ...

Veturat e Policisë së Kosovës nuk janë dërguar te automekaniku prej vitit 2016
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon të ketë vonesa të ...
Arbresh | 15-May-2019 08:44
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon të ketë vonesa të ...

Veturat e Policisë presin për riparim që nga viti 2016
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon të ketë vonesa të ...
InFokusi | 15-May-2019 08:35
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon të ketë vonesa të ...

Veturat e Policisë presin për riparim që nga viti 2016
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon të ketë vonesa të ...
Gazeta Observer | 15-May-2019 08:22
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon të ketë vonesa të ...

A e dini se veturat e Policisë së Kosovës nuk janë dërguar te automekaniku prej vitit 2016
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon të ketë vonesa të ...
Gazeta Express | 15-May-2019 08:16
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon të ketë vonesa të ...

Veturat e Policisë presin për riparim që nga viti 2016
Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon të ketë vonesa të stërzgjatura në riparimin e automjeteve dhe një numër i tyre ishin në pritje për riparim që nga viti 2016. Numri i automjeteve, të cilat presin për ...
Lajminet | 15-May-2019 08:14
Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon të ketë vonesa të stërzgjatura në riparimin e automjeteve dhe një numër i tyre ishin në pritje për riparim që nga viti 2016. Numri i automjeteve, të cilat presin për ...

Veturat e Policisë presin për riparim që nga viti 2016
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon të ketë vonesa të ...
Zeri | 15-May-2019 08:03
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje gjatë auditimit të pasqyrave financiare për vitin 2018 te Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas raportit të ZKA-së, Policia e Kosovës vazhdon të ketë vonesa të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved