ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/05/2019 01:11

Hajni vodhi para një viti në Klinë, por ja çfarë i ndodhë tash

Hajni vodhi para një viti në Klinë, por ja çfarë i ndodhë tash
Gjykata Themelore në Pejë ka caktuar një muaj paraburgim për të dyshuarin A.B për shkak të një grabitje. Sipas Gjykatës i dyshuari më 4 maj 2018 rreth orës 20:30 min, në fshatin Grabanicë, të komunës së Klinës me ...
InFokusi | 16-May-2019 17:38
Gjykata Themelore në Pejë ka caktuar një muaj paraburgim për të dyshuarin A.B për shkak të një grabitje. Sipas Gjykatës i dyshuari më 4 maj 2018 rreth orës 20:30 min, në fshatin Grabanicë, të komunës së Klinës me ...

Kosovari dënohet me shtatë vjet burg për vjedhje
Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni Penal, ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit F.A. për veprat penale “vjedhje e rëndë”. Sipas njoftimit për media, i akuzuari F.A. është ...
Zeri | 16-May-2019 16:34
Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni Penal, ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit F.A. për veprat penale “vjedhje e rëndë”. Sipas njoftimit për media, i akuzuari F.A. është ...

Tentoi të kryente grabitje të armatosur, një muaj paraburgim për të dyshuarin
A.B në fshatin Grabanicë të komunës së Klinës me përdorimin e forcës ka tentuar të përvetësoj pasurinë e luajtshme të tjetrit me qëllim që t’i sjellë vetes dobi pasurore të kundërligjshme, përcjell . Të pandehurit i ...
Lajminet | 16-May-2019 16:28
A.B në fshatin Grabanicë të komunës së Klinës me përdorimin e forcës ka tentuar të përvetësoj pasurinë e luajtshme të tjetrit me qëllim që t’i sjellë vetes dobi pasurore të kundërligjshme, përcjell . Të pandehurit i ...

Paraburgim ndaj katër të pandehurve në Gjakovë
Gjykata Themelore në Gjakovë – Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, për caktimin e masës së paraburgimit ndaj katër (4) të pandehurve S.P., J.P., B.N. shtetas të ...
Arbresh | 16-May-2019 16:20
Gjykata Themelore në Gjakovë – Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, për caktimin e masës së paraburgimit ndaj katër (4) të pandehurve S.P., J.P., B.N. shtetas të ...

Nga një muaj paraburgim ndaj katër personave për grabitje
Gjykata Themelore në Gjakovë – Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, për caktimin e masës së paraburgimit ndaj katër (4) të pandehurve S.P., J.P., B.N. shtetas të ...
Klan Kosova | 16-May-2019 16:03
Gjykata Themelore në Gjakovë – Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, për caktimin e masës së paraburgimit ndaj katër (4) të pandehurve S.P., J.P., B.N. shtetas të ...

Paraburgim ndaj katër të dyshuarve në Gjakovë, i vodhën 2500 € një personi
Gjykata Themelore në Gjakovë – Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, për caktimin e masës së paraburgimit ndaj katër (4) të pandehurve S.P., J.P., B.N. shtetas të ...
Indeks Online | 16-May-2019 15:52
Gjykata Themelore në Gjakovë – Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, për caktimin e masës së paraburgimit ndaj katër (4) të pandehurve S.P., J.P., B.N. shtetas të ...

Dënohet me shtatë vite burg për vjedhje një person
I akuzuari F.A. është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim unik me burg në kohëzgjatje prej 7 (shtatë) vitesh ku do t’i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim, si dhe dënim me gjobë në shumën prej 3000 ...
Lajminet | 16-May-2019 15:40
I akuzuari F.A. është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim unik me burg në kohëzgjatje prej 7 (shtatë) vitesh ku do t’i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim, si dhe dënim me gjobë në shumën prej 3000 ...

Kosovari dënohet me shtatë vjet burg për vjedhje
Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni Penal, ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit F.A. për veprat penale “vjedhje e rëndë”. Sipas njoftimit për media, i akuzuari F.A. është ...
Gazeta Express | 16-May-2019 15:33
Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni Penal, ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit F.A. për veprat penale “vjedhje e rëndë”. Sipas njoftimit për media, i akuzuari F.A. është ...

Dënohet me shtatë vite burg për vjedhje një person
Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni Penal ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit F.A. për veprat penale “Vjedhje e rëndë”. I akuzuari F.A. është shpallur fajtor dhe është dënuar ...
Klan Kosova | 16-May-2019 15:26
Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni Penal ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit F.A. për veprat penale “Vjedhje e rëndë”. I akuzuari F.A. është shpallur fajtor dhe është dënuar ...

Themelorja dënon një person me shtatë vite burg për vjedhje
Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni Penal ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit F.A. për veprat penale Vjedhje e rëndë. Sipas njoftimit, i akuzuari F.A. është shpallur ...
Indeks Online | 16-May-2019 15:18
Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni Penal ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit F.A. për veprat penale Vjedhje e rëndë. Sipas njoftimit, i akuzuari F.A. është shpallur ...

Ekstradohet një person nga Mali i Zi në Kosovë
Prokuroria e shtetit njofton se janë ndaluar dy persona për 48 orë, nën dyshimin se njëri ka kryer veprën penale “kanosje”, kurse personi tjetër për veprën penale “Deklarim i rrem”. Kërkesat për caktimin e ...
Gazeta Express | 16-May-2019 12:11
Prokuroria e shtetit njofton se janë ndaluar dy persona për 48 orë, nën dyshimin se njëri ka kryer veprën penale “kanosje”, kurse personi tjetër për veprën penale “Deklarim i rrem”. Kërkesat për caktimin e ...

Prokuroria në aksion, 65 aktakuza të ngritura brenda 24 orëve
Kjo është bërë e ditur përmes një komunikate për media nga kjo Prokurori, raporton . “Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë e Kosovës, janë ngritur 65 aktakuza për vepra të ...
Lajminet | 16-May-2019 11:18
Kjo është bërë e ditur përmes një komunikate për media nga kjo Prokurori, raporton . “Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë e Kosovës, janë ngritur 65 aktakuza për vepra të ...

Grabitje nën kërcënimin e armeve, kërkohet paraburgim për katër persona
Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...
Alsat-M | 16-May-2019 10:04
Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...

Grabitje nën kërcënimin e armëve, kërkohet paraburgim për katër persona
Prokuroria Themelore në Gjakovë ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P., B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...
Gazeta Express | 16-May-2019 10:04
Prokuroria Themelore në Gjakovë ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P., B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...

Grabitje nën kërcënimin e armëve, kërkohet paraburgim për katër persona
Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...
Gazeta Observer | 16-May-2019 09:58
Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...

Grabitje nën kërcënimin e armeve, kërkohet paraburgim për katër persona
Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...
InFokusi | 16-May-2019 09:53
Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...

Grabitje nën kërcënimin e armeve, kërkohet paraburgim për katër persona
Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...
Zeri | 16-May-2019 09:53
Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...

Grabitje nën kërcënimin e armeve, kërkohet paraburgim për katër persona
Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...
Kosova Press | 16-May-2019 09:50
Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...

Gjakovë: Një muaj paraburgim për katër persona që kryen grabitje
Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...
Klan Kosova | 16-May-2019 09:47
Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Gjakovë, kundër katër të pandehurve, G.V., S.P., J.P.,B.N., me dyshimin se në bashkëkryerje, kanë kryer veprën ...

Iu grabitën 2 mijë e 500€ kur shkoi për të blerë narkotikë në Gjakovë, paraburgim për të dyshuarit
Nën kërcënimin e armës tre persona kanë grabitur 2 mijë e 500 euro nga një qytetar i Gjakovës, para dy ditësh. Të njëjtit u arrit të arrestohen dy orë më vonë. Ndërsa Prokuroria Themelore në Gjakovë ka bërë sot kërkesë ...
Indeks Online | 16-May-2019 09:41
Nën kërcënimin e armës tre persona kanë grabitur 2 mijë e 500 euro nga një qytetar i Gjakovës, para dy ditësh. Të njëjtit u arrit të arrestohen dy orë më vonë. Ndërsa Prokuroria Themelore në Gjakovë ka bërë sot kërkesë ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved