ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/05/2019 01:32

Guvernatori Mehmeti: Fondi për Garanci Kreditore ka lehtësuar qasjen në financim

Guvernatori Mehmeti: Fondi për Garanci Kreditore ka lehtësuar qasjen në financim
Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka vlerësuar lartë angazhimin e deritashëm të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore. Në shënimin e trevjetorit të lansimit zyrtar të këtij fondi dhe nënshkrimit të ...
Telegrafi | 16-May-2019 16:39
Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka vlerësuar lartë angazhimin e deritashëm të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore. Në shënimin e trevjetorit të lansimit zyrtar të këtij fondi dhe nënshkrimit të ...

Kreditë e garantuar krijuan mijëra vende të reja pune
Në përvjetorin e tretë të themelimit të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK), u tha se për këtë periudhë janë dhënë 2 mijë e 560 kredi të garantuara për biznese të vogla dhe të mesme, në vlerë rreth 100 milionë ...
Telegrafi | 16-May-2019 16:09
Në përvjetorin e tretë të themelimit të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK), u tha se për këtë periudhë janë dhënë 2 mijë e 560 kredi të garantuara për biznese të vogla dhe të mesme, në vlerë rreth 100 milionë ...

Kreditë e garantuar krijojnë 3 mijë e 740 vende të reja pune
Në përvjetorin e tretë të themelimit të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK), u tha se për këtë periudhë janë dhënë 2 mijë e 560 kredi të garantuara për biznese të vogla dhe të mesme, në vlerë rreth 100 milionë ...
Kosova Press | 16-May-2019 16:00
Në përvjetorin e tretë të themelimit të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK), u tha se për këtë periudhë janë dhënë 2 mijë e 560 kredi të garantuara për biznese të vogla dhe të mesme, në vlerë rreth 100 milionë ...

Për tre vjet FKGK ka dhënë 100 milionë euro kredi për biznese të vogla dhe të mesme
Në përvjetorin e tretë të themelimit të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore(FKGK), u tha se për këtë periudhë janë dhënë 2 mijë e 560 kredi për biznese të vogla dhe të mesme, në vlerë rreth 100 milionë euro, që krijuan ...
Indeks Online | 16-May-2019 14:18
Në përvjetorin e tretë të themelimit të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore(FKGK), u tha se për këtë periudhë janë dhënë 2 mijë e 560 kredi për biznese të vogla dhe të mesme, në vlerë rreth 100 milionë euro, që krijuan ...

Për tre vjet FKGK ka dhënë 100 milionë euro kredi për biznese të vogla dhe të mesme
Në përvjetorin e tretë të themelimit të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore(FKGK), u tha se për këtë periudhë janë dhënë 2 mijë e 560 kredi për biznese të vogla dhe të mesme, në vlerë rreth 100 milionë euro, që krijuan ...
Kosova Press | 16-May-2019 14:14
Në përvjetorin e tretë të themelimit të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore(FKGK), u tha se për këtë periudhë janë dhënë 2 mijë e 560 kredi për biznese të vogla dhe të mesme, në vlerë rreth 100 milionë euro, që krijuan ...

FKGK nënshkruan marrëveshje me Fondin Evropian
Fondi Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK) sot shënon trevjetorin e lansimit zyrtar. Me këtë rast nënshkruhet marrëveshja me Fondin Evropian për Investime lidhur me Programin COSME. Marrëveshja nënshkruhet në ora ...
Indeks Online | 16-May-2019 08:25
Fondi Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK) sot shënon trevjetorin e lansimit zyrtar. Me këtë rast nënshkruhet marrëveshja me Fondin Evropian për Investime lidhur me Programin COSME. Marrëveshja nënshkruhet në ora ...

Bizneset e vogla në Kosovë, qasje më të mirë në financa falë Bankës Botërore
Bordi i Drejtorëve Ekzekutivë të Bankës Botërore ka miratuar Projektin e Fuqizimit të Sektorit Financiar në Kosovë, për të përmirësuar qasjen në financa për Ndërmarrjet Mikro, të Vogla dhe të Mesme (NMVM), duke ...
EkonomiaOnline | 15-May-2019 21:05
Bordi i Drejtorëve Ekzekutivë të Bankës Botërore ka miratuar Projektin e Fuqizimit të Sektorit Financiar në Kosovë, për të përmirësuar qasjen në financa për Ndërmarrjet Mikro, të Vogla dhe të Mesme (NMVM), duke ...

Bizneset e vogla në Kosovë me qasje më të mirë në financa falë Bankës Botërore
Bordi i Drejtorëve Ekzekutivë të Bankës Botërore ka miratuar Projektin e Fuqizimit të Sektorit Financiar në Kosovë, për të përmirësuar qasjen në financa për Ndërmarrjet Mikro, të Vogla dhe të Mesme (NMVM), duke ...
Kosova Press | 15-May-2019 19:19
Bordi i Drejtorëve Ekzekutivë të Bankës Botërore ka miratuar Projektin e Fuqizimit të Sektorit Financiar në Kosovë, për të përmirësuar qasjen në financa për Ndërmarrjet Mikro, të Vogla dhe të Mesme (NMVM), duke ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved