ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/05/2019 01:32

Gruevski mungesa në Kuvend, ende s’bëhen votat për mandatin e tij

Gruevski mungesa në Kuvend, ende s’bëhen votat për mandatin e tij
MAQEDONI E VERIUT Akoma është e paqartë nëse shumica do të arrijë të sigurojë 80 votat e nevojshme që Gruevski të mos jetë më deputet, meqë tetë deputetët e ndarë të VMRO-DPMNE-së janë të pavendosur se si do të votojnë. ...
BalkanWeb | 16-May-2019 15:52
MAQEDONI E VERIUT Akoma është e paqartë nëse shumica do të arrijë të sigurojë 80 votat e nevojshme që Gruevski të mos jetë më deputet, meqë tetë deputetët e ndarë të VMRO-DPMNE-së janë të pavendosur se si do të votojnë. ...

Xhaferi shkresë që Gruevskit t’i hiqet mandati
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka munguar në seancat e ...
BalkanWeb | 15-May-2019 20:16
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka munguar në seancat e ...

Të hënën Kuvendi debaton për mandatin e ish kryeministrit në arrati, Nikolla Gruevski
Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Kryetari i komisionit kuvendar, Pavle ...
Ina-Online | 16-May-2019 15:50
Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Kryetari i komisionit kuvendar, Pavle ...

Të hënën debat në komision për marrjen e mandatit të Gruevskit
Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Kryetari i komisionit kuvendar, Pavle ...
Telegrafi | 16-May-2019 11:08
Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Kryetari i komisionit kuvendar, Pavle ...

Të hënën Kuvendi debaton për mandatin e ish kryeministrit në arrati, Nikolla Gruevski
Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Kryetari i komisionit kuvendar, Pavle ...
Gazeta Express | 16-May-2019 15:37
Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Kryetari i komisionit kuvendar, Pavle ...

Nuk janë siguruar votat e nevojshme për mandatin e Gruevskit
Akoma është e paqartë nëse shumica do të arrijë të sigurojë 80 votat e nevojshme që Gruevski të mos jetë më deputet, meqë tetë deputetët e ndarë të VMRO-DPMNE-së janë të pavendosur se si do të votojnë. Ata vazhdojnë të ...
Alsat-M | 16-May-2019 15:29
Akoma është e paqartë nëse shumica do të arrijë të sigurojë 80 votat e nevojshme që Gruevski të mos jetë më deputet, meqë tetë deputetët e ndarë të VMRO-DPMNE-së janë të pavendosur se si do të votojnë. Ata vazhdojnë të ...

Të hënën debat në komision për marrjen e mandatit të Gruevskit
Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Kryetari i komisionit kuvendar, Pavle ...
TetovaSot | 16-May-2019 14:27
Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Kryetari i komisionit kuvendar, Pavle ...

Të hënën debat në komision për marrjen e mandatit të Gruevskit
Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Kryetari i komisionit kuvendar, Pavle ...
Shenja | 16-May-2019 14:24
Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Kryetari i komisionit kuvendar, Pavle ...

Të hënën debat në komision për marrjen e mandatit të Gruevskit
Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Kryetari i komisionit kuvendar, Pavle ...
Republika | 16-May-2019 11:29
Të hënën është caktuar seancë e Komisionit për Çështje të Mandatit dhe Imunitetit ku do të disktuohet për marrjen e mandatit të deputetit ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Kryetari i komisionit kuvendar, Pavle ...

Javën e ardhshme mbledhja e Komisionit për mandatin e Gruevskit
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi ka njoftuar Komisionin për Çështja të Rregullores, mandateve dhe imuniteteve se deputeti Nikolla Gruevski ka munguar më tepër se gjashtë muaj pa arsye. Më këtë janë plotësuar kushtet ...
Albportali | 16-May-2019 00:36
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi ka njoftuar Komisionin për Çështja të Rregullores, mandateve dhe imuniteteve se deputeti Nikolla Gruevski ka munguar më tepër se gjashtë muaj pa arsye. Më këtë janë plotësuar kushtet ...

Xhaferi shkresë që Gruevskit t’i hiqet mandati
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka munguar në seancat e ...
Flaka | 15-May-2019 20:59
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka munguar në seancat e ...

Xhaferi do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Mandat që Gruevskit t’i merret mandati
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka munguar në seancat e ...
Gazeta Express | 15-May-2019 18:49
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka munguar në seancat e ...

Gruevski, azilant në Hungari, deputet në Maqedoninë e Veriut
Ish kryeministri i Maqedonisë së Veriut, njëherit deputet në Parlamentin e vendit, Nikolla Gruevski, i arratisur në Hungari për gjashtë muaj, nuk është aktiv në punën e Parlamentit. Shumica parlamentare në Maqedoninë e ...
Radio Evropa e Lire | 15-May-2019 17:08
Ish kryeministri i Maqedonisë së Veriut, njëherit deputet në Parlamentin e vendit, Nikolla Gruevski, i arratisur në Hungari për gjashtë muaj, nuk është aktiv në punën e Parlamentit. Shumica parlamentare në Maqedoninë e ...

Xhaferi do të dërgojë shkresë deri te Komisioni i Mandatit-Imunitetit për mungesën e Gruevskit
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka munguar në seancat e ...
Koha.mk | 15-May-2019 15:29
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të dërgojë shkresë deri te Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit me të cilën do ta njoftojë se deputeti Nikolla Gruevski pa arsye ka munguar në seancat e ...

Për mandatin e Gruevskit do të diskutohet pasi Xhaferi të kthehet nga udhëtimi zyrtar
Deputetët presin të kthehet kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi nga udhëtimi zyrtarë, e më pas të caktojnë seancë në Komisionin për Çështje Mandati dhe Imuniteti, për të diskutuar për mandatin e deputetit Nikolla ...
Telegrafi | 15-May-2019 12:33
Deputetët presin të kthehet kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi nga udhëtimi zyrtarë, e më pas të caktojnë seancë në Komisionin për Çështje Mandati dhe Imuniteti, për të diskutuar për mandatin e deputetit Nikolla ...

Javën e ardhshme mbledhja e Komisionit për mandatin e Gruevskit
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi ka njoftuar Komisionin për Çështja të Rregullores, mandateve dhe imuniteteve se deputeti Nikolla Gruevski ka munguar më tepër se gjashtë muaj pa arsye. Më këtë janë plotësuar kushtet ...
Alsat-M | 15-May-2019 15:01
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi ka njoftuar Komisionin për Çështja të Rregullores, mandateve dhe imuniteteve se deputeti Nikolla Gruevski ka munguar më tepër se gjashtë muaj pa arsye. Më këtë janë plotësuar kushtet ...

Për mandatin e Gruevskit do të diskutohet pasi Xhaferi të kthehet nga udhëtimi zyrtar
Deputetët presin të kthehet kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi nga udhëtimi zyrtarë, e më pas të caktojnë seancë në Komisionin për Çështje Mandati dhe Imuniteti, për të diskutuar për mandatin e deputetit Nikolla ...
Arbresh | 15-May-2019 13:34
Deputetët presin të kthehet kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi nga udhëtimi zyrtarë, e më pas të caktojnë seancë në Komisionin për Çështje Mandati dhe Imuniteti, për të diskutuar për mandatin e deputetit Nikolla ...

Mandati i Gruevskit para deputetëve, pasi të kthehet Xhaferi
Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të dënuarit ...
Ina-Online | 15-May-2019 11:07
Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të dënuarit ...

Mandati i Gruevskit para deputetëve, pasi të kthehet Xhaferi
Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të dënuarit ...
TetovaSot | 15-May-2019 10:25
Deputetët po presin që të kthehet kryeparlamentari, Talat Xhaferi, nga udhëtimi zyrtar, që pastaj të thirret Komisioni – për çështje të imunitetit për të debatuar rreth mandatit të azilantit dhe të dënuarit ...

Gruevski mungon prej 6 muajsh në Kuvend, mund t’i merret mandati
MAQEDONI E VERIUT Përmbushen gjashtë muaj nga arratisja e ish kryeministrit Nikolla Gruevski në Hungari. Ai vazhdon të jetë deputet, edhe pse që në janar nuk e merr më rrogën e deputetit. Nënkryetarja e Kuvendit dhe ...
BalkanWeb | 15-May-2019 07:47
MAQEDONI E VERIUT Përmbushen gjashtë muaj nga arratisja e ish kryeministrit Nikolla Gruevski në Hungari. Ai vazhdon të jetë deputet, edhe pse që në janar nuk e merr më rrogën e deputetit. Nënkryetarja e Kuvendit dhe ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved