ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/07/2019 07:10

Alarmante, lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet

Alarmante, lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...
Top Channel | 15-May-2019 12:14
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...

Bota, për herë të parë me më shumë njerëz mbi 65 vjeç sesa fëmijë nën 5 vjeç
Për herë të parë në histori, popullsia e përgjithshme botërore ka më shumë njerëz mbi 65 vjeç sesa fëmijë të moshës nën pesë vjeç, sipas Kombeve të Bashkuara. Tani në planet ka rreth 705 milionë veta mbi 65 vjeç, ndërsa ...
Arbresh | 16-May-2019 07:41
Për herë të parë në histori, popullsia e përgjithshme botërore ka më shumë njerëz mbi 65 vjeç sesa fëmijë të moshës nën pesë vjeç, sipas Kombeve të Bashkuara. Tani në planet ka rreth 705 milionë veta mbi 65 vjeç, ndërsa ...

Sociologët: Kombi shqiptar rrezikon të zhduket
Popullsia e Shqipërisë jo vetëm që po plaket, por edhe po tkurret me ritme të shpejta. Ndonëse në fillim të viteve ’90 kishim popullsinë më të re në rajon edhe në Evropë, me moshë mesatare 28 vjeç, sot ajo është 35.4 ...
Gazeta Observer | 15-May-2019 22:43
Popullsia e Shqipërisë jo vetëm që po plaket, por edhe po tkurret me ritme të shpejta. Ndonëse në fillim të viteve ’90 kishim popullsinë më të re në rajon edhe në Evropë, me moshë mesatare 28 vjeç, sot ajo është 35.4 ...

Sociologët: Kombi shqiptar rrezikon të zhduket
Popullsia e Shqipërisë jo vetëm që po plaket, por edhe po tkurret me ritme të shpejta. Ndonëse në fillim të viteve ’90 kishim popullsinë më të re në rajon edhe në Evropë, me moshë mesatare 28 vjeç, sot ajo është 35.4 ...
Gazeta Express | 15-May-2019 22:11
Popullsia e Shqipërisë jo vetëm që po plaket, por edhe po tkurret me ritme të shpejta. Ndonëse në fillim të viteve ’90 kishim popullsinë më të re në rajon edhe në Evropë, me moshë mesatare 28 vjeç, sot ajo është 35.4 ...

Shqipëri, alarmante lindjet barazohen me vdekjet
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...
Telegrafi | 15-May-2019 12:27
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...

Raporti, numri i lindjeve në SHBA më i ulti në tre dekada
Vitin e kaluar numri i lindjeve në Shtetet e Bashkuara ra në nivelin më të ulët të më shumë se tre dekada, sipas një raporti të një agjencie federale të publikuar të mërkurën. Të dhënat e Qendrës për Kontrollin dhe ...
Zeri Amerikes | 15-May-2019 21:16
Vitin e kaluar numri i lindjeve në Shtetet e Bashkuara ra në nivelin më të ulët të më shumë se tre dekada, sipas një raporti të një agjencie federale të publikuar të mërkurën. Të dhënat e Qendrës për Kontrollin dhe ...

Alarmante, lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...
Zeri | 15-May-2019 13:14
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...

Alarmante, lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...
Alsat-M | 15-May-2019 13:00
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...

Alarmante, lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...
Klan Kosova | 15-May-2019 12:58
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...

Alarmante: Lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...
InFokusi | 15-May-2019 12:38
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...

Alarmante, lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet
Sipas INSTAT-it, për periudhën Janar-Mars të këtij viti, në Shqipëri u lindën vetëm 5.986 fëmijë, me një rënie prej 10.1% krahasuar me tremujorin e parë të vitit të kaluar. Për të njëjtën periudhë, numri i vdekjeve në ...
Lajminet | 15-May-2019 12:30
Sipas INSTAT-it, për periudhën Janar-Mars të këtij viti, në Shqipëri u lindën vetëm 5.986 fëmijë, me një rënie prej 10.1% krahasuar me tremujorin e parë të vitit të kaluar. Për të njëjtën periudhë, numri i vdekjeve në ...

Alarmante, lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...
EkonomiaOnline | 15-May-2019 12:28
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...

Shqipëria po shuhet, shtesa e popullsisë drejt zeros
INSTAT/ Situata alarmante, popullsia po tkurret duke shkuar drejt zeros në 2019-n. Emigrimi masiv, largimi i të rinjve dhe të rejave, mungesa e lindjeve dhe shtimi i vdekjeve, rrezik kombëtar. Në dy vitet e fundit ...
Telegraf | 15-May-2019 09:44
INSTAT/ Situata alarmante, popullsia po tkurret duke shkuar drejt zeros në 2019-n. Emigrimi masiv, largimi i të rinjve dhe të rejave, mungesa e lindjeve dhe shtimi i vdekjeve, rrezik kombëtar. Në dy vitet e fundit ...

Lindjet në janar-mars 2019, në minimumin historik
Largimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin e tyre në një prej ...
GazetaTema | 15-May-2019 09:15
Largimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin e tyre në një prej ...

Alarmante, lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...
Albportali | 15-May-2019 12:25
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...

Alarmante, lindjet në Shqipëri barazohen me vdekjet
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...
Kosova Press | 15-May-2019 12:19
Tendenca e treguesve demografik në Shqipëri po shfaq një situatë gjithmonë e më shumë alarmante. Instituti i Statistikave raportoi se, në tremujorin e parë të këtij viti, numri i lindjeve ishte thuajse i barabartë me ...

Lindjet në minimumin historik në Shqipëri, më shumë vdekje se lindje
Me lindjet që bien dhe njerëzit që ikin, popullsia e Shqipërisë po vijon tkurrjen në mënyrë dramatike.
Kosova Press | 15-May-2019 11:07
Me lindjet që bien dhe njerëzit që ikin, popullsia e Shqipërisë po vijon tkurrjen në mënyrë dramatike.

Lindjet në minimumin historik në Shqipëri, më shumë vdekje se lindje
Me lindjet që bien dhe njerëzit që ikin, popullsia e Shqipërisë po vijon tkurrjen në mënyrë dramatike. Të dhënat e INSTAT për tremujorin e parë tregojnë se shtesa e popullsisë ishte më e ulëta të paktën në pesë ...
Alsat-M | 15-May-2019 10:09
Me lindjet që bien dhe njerëzit që ikin, popullsia e Shqipërisë po vijon tkurrjen në mënyrë dramatike. Të dhënat e INSTAT për tremujorin e parë tregojnë se shtesa e popullsisë ishte më e ulëta të paktën në pesë ...

Lindjet në janar-mars, dibranët lindin më shumë, vlonjatët më pak
Largimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin e tyre në një prej ...
BalkanWeb | 15-May-2019 07:25
Largimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin e tyre në një prej ...

Bie sërish me 10% lindja e foshnjeve, rënia më e thellë në Shkodër dhe Gjirokastër
Largimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin e tyre në një prej ...
Lajmi i Fundit | 15-May-2019 09:59
Largimi i të rinjve, tendenca e çifteve për të bërë më pak fëmijë, pasiguria për të ardhmen, të ardhurat e pakta të disponueshme, ndryshimi i stilit të jetesës po e japin gjithnjë e më shumë efektin e tyre në një prej ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved