ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 31/05/2020 01:36

Gjermania jep edhe 2 milionë euro për qeverisje të mirë

Gjermania jep edhe 2 milionë euro për qeverisje të mirë
Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Gjermanisë kanë nënshkruar marrëveshjen implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare. Marrëveshja u nënshkrua nga Ministri i Financave, Bedri Hamza, dhe ...
Telegrafi | 15-May-2019 10:09
Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Gjermanisë kanë nënshkruar marrëveshjen implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare. Marrëveshja u nënshkrua nga Ministri i Financave, Bedri Hamza, dhe ...

Gjermania mbështet Kosovën me 2 milionë euro për Qeverisjen e Mirë Financiare
Qeveria e Republikës së Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë, kanë nënshkruar sot Marrëveshjen Implementuese për Fazën e IV të Projektit të Qeverisjes së Mirë Financiare, në vlerë prej 2 milionë euro. ...
InFokusi | 15-May-2019 18:42
Qeveria e Republikës së Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë, kanë nënshkruar sot Marrëveshjen Implementuese për Fazën e IV të Projektit të Qeverisjes së Mirë Financiare, në vlerë prej 2 milionë euro. ...

Kosova merr edhe 2 milionë euro nga Gjermania për qeverisje të mirë
Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale e Gjermanisë kanë nënshkruar marrëveshjen implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare . Marrëveshja u nënshkrua nga Ministri i Financave ...
AlbInfo | 15-May-2019 13:22
Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale e Gjermanisë kanë nënshkruar marrëveshjen implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare . Marrëveshja u nënshkrua nga Ministri i Financave ...

Gjermania kontribuon me 2 milionë për qeverisje të mirë në Kosovë
Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe ambasadori i Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt kanë nënshkruar marrëveshjen Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së ...
TetovaSot | 15-May-2019 11:07
Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe ambasadori i Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt kanë nënshkruar marrëveshjen Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së ...

Gjermania mbështet Kosovën me 2 milionë euro për Qeverisjen e Mirë Financiare
Qeveria e Republikës së Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë, kanë nënshkruar sot Marrëveshjen Implementuese për Fazën e IV të Projektit të Qeverisjes së Mirë Financiare, në vlerë prej 2 milionë euro. ...
Zeri | 15-May-2019 10:47
Qeveria e Republikës së Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë, kanë nënshkruar sot Marrëveshjen Implementuese për Fazën e IV të Projektit të Qeverisjes së Mirë Financiare, në vlerë prej 2 milionë euro. ...

Gjermania jep edhe 2 milionë euro për Qeverisje të Mirë Financiare në Kosovë
Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale e Gjermanisë kanë nënshkruar marrëveshjen implementuese për Fazën IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare. Marrëveshja u nënshkrua nga Ministri i Financave, ...
Arbresh | 15-May-2019 10:27
Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale e Gjermanisë kanë nënshkruar marrëveshjen implementuese për Fazën IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare. Marrëveshja u nënshkrua nga Ministri i Financave, ...

Gjermania kontribuon me 2 milionë për qeverisje të mirë në Kosovë
Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe ambasadori i Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt kanë nënshkruar marrëveshjen Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së ...
Klan Kosova | 15-May-2019 10:04
Ministri i Financave, Bedri Hamza dhe ambasadori i Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt kanë nënshkruar marrëveshjen Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së ...

Gjermania jep edhe 2 milionë euro për qeverisje të mirë
Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale e Gjermanisë kanë nënshkruar marrëveshjen implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare. Marrëveshja u nënshkrua nga Ministri i Financave, ...
InFokusi | 15-May-2019 09:50
Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale e Gjermanisë kanë nënshkruar marrëveshjen implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare. Marrëveshja u nënshkrua nga Ministri i Financave, ...

Gjermania i jep Kosovës edhe 2 milionë euro për qeverisje të mirë
Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale e Gjermanisë kanë nënshkruar marrëveshjen implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare. Marrëveshja u nënshkrua nga Ministri i Financave, ...
Indeks Online | 15-May-2019 09:49
Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale e Gjermanisë kanë nënshkruar marrëveshjen implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare. Marrëveshja u nënshkrua nga Ministri i Financave, ...

Sot nënshkruhet marrëveshja për Qeverisjen e Mirë Financiare
Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...
Telegrafi | 15-May-2019 07:53
Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...

Gjermania jep edhe 2 milionë euro për qeverisje të mirë
Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale e Gjermanisë kanë nënshkruar marrëveshjen implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare.
Kosova Press | 15-May-2019 09:46
Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Republikës Federale e Gjermanisë kanë nënshkruar marrëveshjen implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare.

Gjermania vazhdon ta përkrahë Kosovën
Sot do të mbahet ceremonia e Nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...
Gazeta Observer | 15-May-2019 08:20
Sot do të mbahet ceremonia e Nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...

Gjermania vazhdon ta përkrahë Kosovën
Sot do të mbahet ceremonia e Nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...
Zeri | 15-May-2019 08:07
Sot do të mbahet ceremonia e Nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...

Sot nënshkruhet marrëveshja për Qeverisjen e Mirë Financiare
Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...
InFokusi | 15-May-2019 07:49
Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...

Gjermania vazhdon ta përkrahë Kosovën
Sot do të mbahet ceremonia e Nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...
Gazeta Express | 15-May-2019 07:45
Sot do të mbahet ceremonia e Nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...

Kosova dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për Qeverisjen e Mirë Financiare
Marrëveshja do të nënshkruhet nga Ministri i Financave Bedri Hamza dhe Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt. Ndërsa, pjesëmarrës do të jenë edhe Drejtori i GIZ-së për Kosovën dhe ...
Lajminet | 15-May-2019 07:44
Marrëveshja do të nënshkruhet nga Ministri i Financave Bedri Hamza dhe Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt. Ndërsa, pjesëmarrës do të jenë edhe Drejtori i GIZ-së për Kosovën dhe ...

Sot nënshkruhet marrëveshja për Qeverisjen e Mirë Financiare
Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...
Kosova Press | 15-May-2019 07:41
Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...

Gjermania vazhdon përkrahjen për Kosovën
Ministri i Punëve të Brendshme Flamur Sefaj, priti ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt. Në takim ambasadori gjerman premtoi se shteti gjerman do të vazhdojë të jetë përkrahës në proceset nëpër të cilat ...
Koha.net | 19-Oct-2017 12:18
Ministri i Punëve të Brendshme Flamur Sefaj, priti ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt. Në takim ambasadori gjerman premtoi se shteti gjerman do të vazhdojë të jetë përkrahës në proceset nëpër të cilat ...

Kosova dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje
Sot do të mbahet ceremonia e Nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...
Indeks Online | 15-May-2019 07:25
Sot do të mbahet ceremonia e Nënshkrimit të Marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës Federale ...

Kosova dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për qeverisjen e mirë financiare
Ministria e Financave organozn ceremonine e nënshkrimit të marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës ...
Arbresh | 15-May-2019 07:06
Ministria e Financave organozn ceremonine e nënshkrimit të marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved