ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/08/2019 19:20

Këto janë përqindjet për zgjedhjet lokale në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë deri në orën 15:00 (Foto)

Këto janë përqindjet për zgjedhjet lokale në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë deri në orën 15:00 (Foto)
Përveç zgjedhjeve presidenciale, në Maqedoni sot mbahen edhe zgjedhje lokale në Komunën e Ohrit, Dibrës dhe Novo Sellës. Siç informuan nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve, dalja e përgjithshme tek këto tre komunat deri ...
Telegrafi | 21-Apr-2019 16:34
Përveç zgjedhjeve presidenciale, në Maqedoni sot mbahen edhe zgjedhje lokale në Komunën e Ohrit, Dibrës dhe Novo Sellës. Siç informuan nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve, dalja e përgjithshme tek këto tre komunat deri ...

Vendbanimet shqiptare aspak të interesuara për zgjedhjet presidenciale
Në konferencën e tretë të Komisioni Shtetëror të Zgjedhjeve (KShZ) thanë se votimi po zhvillohet pa probleme dhe pa pengesa. Dalja deri ora 15:00 sipas KSHZ-së në Maqedoninë e Veriut ka qenë: 28.89% nga 1808131 votues, ...
Telegrafi | 21-Apr-2019 16:03
Në konferencën e tretë të Komisioni Shtetëror të Zgjedhjeve (KShZ) thanë se votimi po zhvillohet pa probleme dhe pa pengesa. Dalja deri ora 15:00 sipas KSHZ-së në Maqedoninë e Veriut ka qenë: 28.89% nga 1808131 votues, ...

Jehona në Kërçovë deri në orën 17 është 28,37 për qind
Në vetëm dy orë pas mbylljes së vendvotimeve në Kërçovë jehona arrin në 28,37 për qind. Deri tani të drejtën e votës në këto zgjedhje presidenciale e kanë realizuar 14.271 prej gjithsej 50.296 personave që kanë pasur të ...
TetovaSot | 21-Apr-2019 18:02
Në vetëm dy orë pas mbylljes së vendvotimeve në Kërçovë jehona arrin në 28,37 për qind. Deri tani të drejtën e votës në këto zgjedhje presidenciale e kanë realizuar 14.271 prej gjithsej 50.296 personave që kanë pasur të ...

Në Kumanovë deri në ora 17 kanë votuar 23.564 persona
Në Komunën e Kumanovës në zgjedhjet presidenciale të vitit 2019 deri në ora 17 kanë votuar 31.74 % prej trupit të përgjithshëm të votuesve, shkruan Almakos. Nga gjithsejtë 92.839 votues deri në ora 17 këtë të drejtë ...
AlMaKos | 21-Apr-2019 18:02
Në Komunën e Kumanovës në zgjedhjet presidenciale të vitit 2019 deri në ora 17 kanë votuar 31.74 % prej trupit të përgjithshëm të votuesve, shkruan Almakos. Nga gjithsejtë 92.839 votues deri në ora 17 këtë të drejtë ...

Zgjedhjet lokale, deri në 17:00 në Dibër votojnë 36.31% e votuesve
Paralelisht me zgjedhjet presidenciale, në tri komuna sot të Maqedonisë Veriore po zhvillohen edhe zgjedhjet lokale.
Kosova Press | 21-Apr-2019 18:02
Paralelisht me zgjedhjet presidenciale, në tri komuna sot të Maqedonisë Veriore po zhvillohen edhe zgjedhjet lokale.

KSHZ publikon të dhënat për daljen në votime deri në orën 17:00
Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka raportuar për daljen në zgjedhjet presidenciale deri në orën 17.00. Deri në KSHZ kanë arritur të dhëna nga 79.73 për qind. Gjithsej kanë votuar 35.13 për qind, gjegjësishtë rreth 600 mijë ...
Shenja | 21-Apr-2019 18:02
Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka raportuar për daljen në zgjedhjet presidenciale deri në orën 17.00. Deri në KSHZ kanë arritur të dhëna nga 79.73 për qind. Gjithsej kanë votuar 35.13 për qind, gjegjësishtë rreth 600 mijë ...

Zgjedhjet Lokale, deri në orën 17:00 në Dibër kanë votuar 36.31%, Ohër 44.77, Novo Sellë 36.31
Shkup, 21 prill – Bashkë me zgjedhjet Presidenciale, në tri komuna sot po zhvillohen edhe Zgjedhjet Lokale. Në Dibër, Ohër dhe Novo Sellë, qytetarët përveç për shef shteti votojnë edhe për të parin e komunës së tyre, ...
Koha.mk | 21-Apr-2019 18:01
Shkup, 21 prill – Bashkë me zgjedhjet Presidenciale, në tri komuna sot po zhvillohen edhe Zgjedhjet Lokale. Në Dibër, Ohër dhe Novo Sellë, qytetarët përveç për shef shteti votojnë edhe për të parin e komunës së tyre, ...

KSHZ publikon të dhënat për daljen në votime deri në orën 17:00
Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka raportuar për daljen në zgjedhjet presidenciale deri në orën 17.00. Deri në KSHZ kanë arritur të dhëna nga 79.73 për qind. Gjithsej kanë votuar 35.13 për qind, gjegjësishtë rreth 600 mijë ...
Albportali | 21-Apr-2019 18:01
Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka raportuar për daljen në zgjedhjet presidenciale deri në orën 17.00. Deri në KSHZ kanë arritur të dhëna nga 79.73 për qind. Gjithsej kanë votuar 35.13 për qind, gjegjësishtë rreth 600 mijë ...

Jehonë e dobët e votuesve krahasuar me zgjedhjet presidenciale të vitit 2014
Televizioni 21 përgatiti një grafik me të cilën bëri një krahasim me zgjedhjet presidenciale të vitit 2014 dhe 2019. Siç mund të shihni në grafikë dalja më e madhe e qytetarëve është pasdite. Në këto zgjedhje ...
Aktuale.MK | 21-Apr-2019 18:01
Televizioni 21 përgatiti një grafik me të cilën bëri një krahasim me zgjedhjet presidenciale të vitit 2014 dhe 2019. Siç mund të shihni në grafikë dalja më e madhe e qytetarëve është pasdite. Në këto zgjedhje ...

Lokalet, deri në orën 17:00 në Dibër kanë votuar 36.31%, Ohër 44.77% dhe në Novo Sellë 36.31%
Paralelisht me Zgjedhjet Presidenciale, në tri komuna sot po zhvillohen edhe Zgjedhjet Lokale. Në Komunën e Dibrës, Komunën e Ohrit dhe Komunën e Novo Sellës qytetarët janë duke votuar për zgjedhjen e kryetarit të ...
Alsat-M | 21-Apr-2019 18:01
Paralelisht me Zgjedhjet Presidenciale, në tri komuna sot po zhvillohen edhe Zgjedhjet Lokale. Në Komunën e Dibrës, Komunën e Ohrit dhe Komunën e Novo Sellës qytetarët janë duke votuar për zgjedhjen e kryetarit të ...

KSHZ: Deri në ora 17:00, jehona e votuesve 35.13 për qind
Komisioni Shtetëror Zgjedhor njoftoi se deri në orën 17:00, në 79.73% të vendvotimeve të përpunuara, kanë votuar 35,13% të votuesve, ose 496 774 votues, njoftojnë në konferencë për media zëdhënësit e KSHZ. Dalja më e ...
Alsat-M | 21-Apr-2019 18:01
Komisioni Shtetëror Zgjedhor njoftoi se deri në orën 17:00, në 79.73% të vendvotimeve të përpunuara, kanë votuar 35,13% të votuesve, ose 496 774 votues, njoftojnë në konferencë për media zëdhënësit e KSHZ. Dalja më e ...

Në Ohër deri në orën 17 kanë votuar 44,6 për qind e qytetarëve me të drejtë vote
Ohër, 21 prill 2019 (MEDIAL) – Prej 52.273 personave të regjistruar gjegjësisht 52.193 qytetarë të Ohrit me të drejtë vote, deri në orën 17 në votim kanë dalë 23.315 qytetarë ose me përqind 44,6 për qind, kumtoi ...
Medial | 21-Apr-2019 17:54
Ohër, 21 prill 2019 (MEDIAL) – Prej 52.273 personave të regjistruar gjegjësisht 52.193 qytetarë të Ohrit me të drejtë vote, deri në orën 17 në votim kanë dalë 23.315 qytetarë ose me përqind 44,6 për qind, kumtoi ...

Lokalet, deri në orën 17:00 në Dibër kanë votuar 36.31%, Ohër 44.77% dhe në Novo Sellë 36.31%
Alsat 2019-04-21T17:49:19+02:00 Paralelisht me Zgjedhjet Presidenciale, në tri komuna sot po zhvillohen edhe Zgjedhjet Lokale. Në Komunën e Dibrës, Komunën e Ohrit dhe Komunën e Novo Sellës qytetarët janë duke votuar ...
AlMaKos | 21-Apr-2019 17:54
Alsat 2019-04-21T17:49:19+02:00 Paralelisht me Zgjedhjet Presidenciale, në tri komuna sot po zhvillohen edhe Zgjedhjet Lokale. Në Komunën e Dibrës, Komunën e Ohrit dhe Komunën e Novo Sellës qytetarët janë duke votuar ...

KSHZ: Deri në ora 17:00, jehona e votuesve 35.13 për qind
Komisioni Shtetëror Zgjedhor njoftoi se deri në ora 17:00 jehona e votuesve ka arritur 35.13 për qind, apo afro 600 mijë qytetarë kanë realizuar të drejtën e votës.
Kosova Press | 21-Apr-2019 17:54
Komisioni Shtetëror Zgjedhor njoftoi se deri në ora 17:00 jehona e votuesve ka arritur 35.13 për qind, apo afro 600 mijë qytetarë kanë realizuar të drejtën e votës.

Këto janë përqindjet për zgjedhjet lokale në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë (Foto)
Përveç zgjedhjeve presidenciale, në Maqedoni sot mbahen edhe zgjedhje lokale për komunat Ohër, Dibër dhe Novo Sellë. Ohri dhe Dibra mbetën pa kryetar për shkak vdekjes së kryetarëve të zgjedhur në zgjedhjet e 2017. ...
Telegrafi | 21-Apr-2019 15:08
Përveç zgjedhjeve presidenciale, në Maqedoni sot mbahen edhe zgjedhje lokale për komunat Ohër, Dibër dhe Novo Sellë. Ohri dhe Dibra mbetën pa kryetar për shkak vdekjes së kryetarëve të zgjedhur në zgjedhjet e 2017. ...

Likovë, garë e ngushtë midis Siljanovkës, Pendarovskit dhe Blerim Rekës, deri më tani kanë votuar 13.55 %
Në Komunën e Likovës në zgjedhjet presidenciale të vitit 2019 deri në ora 17 kanë votuar 13.55 % prej trupit të përgjithshëm të votuesve, shkruan Almakos. Nga gjithsejtë 25.401 votues deri në ora 17 këtë të drejtë vote ...
AlMaKos | 21-Apr-2019 17:54
Në Komunën e Likovës në zgjedhjet presidenciale të vitit 2019 deri në ora 17 kanë votuar 13.55 % prej trupit të përgjithshëm të votuesve, shkruan Almakos. Nga gjithsejtë 25.401 votues deri në ora 17 këtë të drejtë vote ...

KSHZ publikon të dhënat për daljen në votime deri në orën 17:00
Shkup, 21 prill - Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka raportuar për daljen në zgjedhjet presidenciale deri në orën 17.00. Deri në KSHZ kanë arritur të dhëna nga 79.73 për qind. Gjithsej kanë votuar 35.13 për qind, ...
Zhurnal | 21-Apr-2019 17:54
Shkup, 21 prill - Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka raportuar për daljen në zgjedhjet presidenciale deri në orën 17.00. Deri në KSHZ kanë arritur të dhëna nga 79.73 për qind. Gjithsej kanë votuar 35.13 për qind, ...

KSHZ: Deri në ora 17:00 kanë votuar 35.13 për qind
Shkup, 21 prill – Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ), ka njoftuar se deri në ora 17:00 jehona e votuesve ka arritur 35.13 për qind, apo afro 600 mijë qytetarë kanë realizuar të drejtën e tyre të votës, raporton ...
Koha.mk | 21-Apr-2019 17:54
Shkup, 21 prill – Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ), ka njoftuar se deri në ora 17:00 jehona e votuesve ka arritur 35.13 për qind, apo afro 600 mijë qytetarë kanë realizuar të drejtën e tyre të votës, raporton ...

34.52% votues kanë votuar deri në orën 17:00
Në konferencën e tretë për shtyp KSHZ-ja njoftoi se nga 91% e të dhënave të marra deri në orën 17, kanë Pjesëmarrje mbi 50% ka në komunat vijuese: Kriva Pallankë 57,82% Demir Hisar 51% Novaci 53% Demir Kapija 52% Prilep ...
Republika | 21-Apr-2019 17:53
Në konferencën e tretë për shtyp KSHZ-ja njoftoi se nga 91% e të dhënave të marra deri në orën 17, kanë Pjesëmarrje mbi 50% ka në komunat vijuese: Kriva Pallankë 57,82% Demir Hisar 51% Novaci 53% Demir Kapija 52% Prilep ...

KSHZ: 35.13% kanë votuar deri në ora 17.00
Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka dalur me rezultatet e reja për jehonën e votuesve deri në orën 17.00. Sipas zëdhënëses së këtij komisioni, jehona e votuesve deri në ora 17.00 kanë dalur 35.13 për qind apo rreth 600 mijë ...
Ina-Online | 21-Apr-2019 17:50
Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka dalur me rezultatet e reja për jehonën e votuesve deri në orën 17.00. Sipas zëdhënëses së këtij komisioni, jehona e votuesve deri në ora 17.00 kanë dalur 35.13 për qind apo rreth 600 mijë ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved