ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 04:24

Zaev – Kuik: Partneriteti jonë ekonomik krijojnë përfitime

Zaev – Kuik: Partneriteti jonë ekonomik krijojnë përfitime
Mbështetje e pa rezervë për përforcimin e partneritetit ekonomik me qëllim që të krijohen kushte për hapjen e vendeve të reja të punës, veçanërisht për gjeneratën e re si dhe vullneti, frytet nga miqësia e shprehur e ...
Flaka | 15-Apr-2019 22:47
Mbështetje e pa rezervë për përforcimin e partneritetit ekonomik me qëllim që të krijohen kushte për hapjen e vendeve të reja të punës, veçanërisht për gjeneratën e re si dhe vullneti, frytet nga miqësia e shprehur e ...

Zaev – Kuik: Partneriteti jonë ekonomik dhe projekte në sferën e lidhjes së ndërsjellë do të krijojnë përfitime, veçanërisht për të rinjtë
Shkup, 15 prill 2019 (MEDIAL) – Mbështetje e pa rezervë për përforcimin e partneritetit ekonomik me qëllim që të krijohen kushte për hapjen e vendeve të reja të punës, veçanërisht për gjeneratën e re si dhe vullneti, ...
Medial | 15-Apr-2019 20:55
Shkup, 15 prill 2019 (MEDIAL) – Mbështetje e pa rezervë për përforcimin e partneritetit ekonomik me qëllim që të krijohen kushte për hapjen e vendeve të reja të punës, veçanërisht për gjeneratën e re si dhe vullneti, ...

Zaev-Quick: Partneriteti ynë ekonomik dhe projektet e ardhshme do të krijojnë përfitime dhe të hyra për të rinjtë
Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev së bashku me ministrin e Diasporës, Edmond Ademi dhe zëvendësministrin e MPJ-së Andrej Zhernovski, sot kishin takim me zëvendësministrin e Punëve të Jashtme ...
Telegrafi | 15-Apr-2019 20:36
Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev së bashku me ministrin e Diasporës, Edmond Ademi dhe zëvendësministrin e MPJ-së Andrej Zhernovski, sot kishin takim me zëvendësministrin e Punëve të Jashtme ...

Zaev – Kuik: Partneriteti jonë ekonomik dhe projekte në sferën e lidhjes së ndërsjellë do të krijojnë përfitime, veçanërisht për të rinjtë
Mbështetje e pa rezervë për përforcimin e partneritetit ekonomik me qëllim që të krijohen kushte për hapjen e vendeve të reja të punës, veçanërisht për gjeneratën e re si dhe vullneti, frytet nga miqësia e shprehur e ...
TetovaSot | 15-Apr-2019 20:32
Mbështetje e pa rezervë për përforcimin e partneritetit ekonomik me qëllim që të krijohen kushte për hapjen e vendeve të reja të punës, veçanërisht për gjeneratën e re si dhe vullneti, frytet nga miqësia e shprehur e ...

Dimitrov-Kuik: Greqia do ta mbështes integrimin e Maqedonisë së Veriut në NATO dhe BE
Kënaqësi nga trendi i rritjes me të cilin zhvillohen marrëdhëniet dhe bashkëpunimi mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Greqisë, sipas parimeve të Marrëveshjes së Prespës dhe komunikimi i ...
TetovaSot | 15-Apr-2019 20:25
Kënaqësi nga trendi i rritjes me të cilin zhvillohen marrëdhëniet dhe bashkëpunimi mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Greqisë, sipas parimeve të Marrëveshjes së Prespës dhe komunikimi i ...

Zaev – Kuik: Partneriteti jonë ekonomik krijojnë përfitime
Shkup, 15 prill – Mbështetje e pa rezervë për përforcimin e partneritetit ekonomik me qëllim që të krijohen kushte për hapjen e vendeve të reja të punës, veçanërisht për gjeneratën e re si dhe vullneti, frytet nga ...
Koha.mk | 15-Apr-2019 20:25
Shkup, 15 prill – Mbështetje e pa rezervë për përforcimin e partneritetit ekonomik me qëllim që të krijohen kushte për hapjen e vendeve të reja të punës, veçanërisht për gjeneratën e re si dhe vullneti, frytet nga ...

Mbahet Forumi i dytë ekonomik Kosovë-Greqi
Nën organizimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës dhe asaj të Greqisë me koordinimin e Zyrës Ekonomike dhe Tregtare të Kosovës në Athinë, është mbajtur Forumi i dytë Ekonomik Greqi – Kosovë në Athinë, pas ...
Arbresh | 15-Apr-2019 20:20
Nën organizimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës dhe asaj të Greqisë me koordinimin e Zyrës Ekonomike dhe Tregtare të Kosovës në Athinë, është mbajtur Forumi i dytë Ekonomik Greqi – Kosovë në Athinë, pas ...

Takim Dimitrov-Kuik
Kënaqësi nga trendi i rritjes me të cilin zhvillohen marrëdhëniet dhe bashkëpunimi mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Greqisë, sipas parimeve të Marrëveshjes së Prespës dhe komunikimi i ...
Flaka | 15-Apr-2019 20:17
Kënaqësi nga trendi i rritjes me të cilin zhvillohen marrëdhëniet dhe bashkëpunimi mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Greqisë, sipas parimeve të Marrëveshjes së Prespës dhe komunikimi i ...

Zaev - Kuik: Partneriteti jonë ekonomik do të krijojnë përfitime për të rinjtë
Shkup, 15 prill Mbështetje e pa rezervë për përforcimin e partneritetit ekonomik me qëllim që të krijohen kushte për hapjen e vendeve të reja të punës, veçanërisht për gjeneratën e re si dhe vullneti, frytet nga miqësia ...
Zhurnal | 15-Apr-2019 20:09
Shkup, 15 prill Mbështetje e pa rezervë për përforcimin e partneritetit ekonomik me qëllim që të krijohen kushte për hapjen e vendeve të reja të punës, veçanërisht për gjeneratën e re si dhe vullneti, frytet nga miqësia ...

Takim Dimitrov-Kuik
Shkup, 15 prill 2019 (MEDIAL) – Kënaqësi nga trendi i rritjes me të cilin zhvillohen marrëdhëniet dhe bashkëpunimi mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Greqisë, sipas parimeve të Marrëveshjes së ...
Medial | 15-Apr-2019 20:09
Shkup, 15 prill 2019 (MEDIAL) – Kënaqësi nga trendi i rritjes me të cilin zhvillohen marrëdhëniet dhe bashkëpunimi mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Greqisë, sipas parimeve të Marrëveshjes së ...

Greqia s’e njeh Kosovën, por bashkë organizojnë forum ekonomik në Athinë
Greqia vazhdon të jetë ndër vendet e pakta të Bashkimit Evropian që ende nuk e njeh Kosovën shtet të pavarur dhe sovran, por ky fakt nuk e ka penguar atë që bashkë me Kosovën të organizojnë një forum ekonomik në Athinë. ...
InFokusi | 15-Apr-2019 20:08
Greqia vazhdon të jetë ndër vendet e pakta të Bashkimit Evropian që ende nuk e njeh Kosovën shtet të pavarur dhe sovran, por ky fakt nuk e ka penguar atë që bashkë me Kosovën të organizojnë një forum ekonomik në Athinë. ...

Zhernovski u takua me përfaqësues të Partisë së Gjelbër austriake
Austria ka dhënë mbështetje të fuqishme dhe konstruktive për vendin gjatë kryesimit të saj me Këshillin e Bashkimit Evropian, deklaroi sot zëvendësministri i Punëve të Jashtme Andrej Zhernovski në takim me përfaqësuesit ...
TetovaSot | 15-Apr-2019 19:57
Austria ka dhënë mbështetje të fuqishme dhe konstruktive për vendin gjatë kryesimit të saj me Këshillin e Bashkimit Evropian, deklaroi sot zëvendësministri i Punëve të Jashtme Andrej Zhernovski në takim me përfaqësuesit ...

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme të Greqisë, Terens Nikolaos për vizitë pune në Republikën e Maqedonisë së Veriut
Siç njoftojnë nga MPJ e Maqedonisë së Veriut, më 15 dhe 16 prill për vizitë pune në Republikën e Maqedonisë së Veriut është zëvendësministri i Punëve të Jashtme, i ngarkuar për diasporën greke, Terens Nikolaois. Na ...
Telegrafi | 15-Apr-2019 18:25
Siç njoftojnë nga MPJ e Maqedonisë së Veriut, më 15 dhe 16 prill për vizitë pune në Republikën e Maqedonisë së Veriut është zëvendësministri i Punëve të Jashtme, i ngarkuar për diasporën greke, Terens Nikolaois. Na ...

Mbahet Forumi i dytë ekonomik Kosovë-Greqi
Nën organizimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës dhe asaj të Greqisë me koordinimin e Zyrës Ekonomike dhe Tregtare të Kosovës në Athinë, është mbajtur Forumi i dytë Ekonomik Greqi – Kosovë në Athinë, pas ...
Telegrafi | 15-Apr-2019 18:25
Nën organizimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës dhe asaj të Greqisë me koordinimin e Zyrës Ekonomike dhe Tregtare të Kosovës në Athinë, është mbajtur Forumi i dytë Ekonomik Greqi – Kosovë në Athinë, pas ...

Dimitrov takon zv.shefin e diplomacisë greke
Shkup, 15 prill Kënaqësi nga trendi i rritjes me të cilin zhvillohen marrëdhëniet dhe bashkëpunimi mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Greqisë, sipas parimeve të Marrëveshjes së Prespës dhe ...
Zhurnal | 15-Apr-2019 19:57
Shkup, 15 prill Kënaqësi nga trendi i rritjes me të cilin zhvillohen marrëdhëniet dhe bashkëpunimi mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Greqisë, sipas parimeve të Marrëveshjes së Prespës dhe ...

Zëvendësministri grek i Punëve të Jashtme Kuik për vizitë pune në Shkup
Zëvendësministri për Punë të Jashtme të Greqisë i obliguar për diasporën greke Terens Nikollaos Kuik sot dhe nesër qëndron për vizitë pune që është paraparë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në të cilën parashihet ...
Flaka | 15-Apr-2019 19:38
Zëvendësministri për Punë të Jashtme të Greqisë i obliguar për diasporën greke Terens Nikollaos Kuik sot dhe nesër qëndron për vizitë pune që është paraparë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në të cilën parashihet ...

Greqia s’e njeh Kosovën, por bashkë organizojnë forum ekonomik në Athinë
Greqia vazhdon të jetë ndër vendet e pakta të Bashkimit Evropian që ende nuk e njeh Kosovën shtet të pavarur dhe sovran, por ky fakt nuk e ka penguar atë që bashkë me Kosovën të organizojnë një forum ekonomik në Athinë. ...
Gazeta Express | 15-Apr-2019 19:38
Greqia vazhdon të jetë ndër vendet e pakta të Bashkimit Evropian që ende nuk e njeh Kosovën shtet të pavarur dhe sovran, por ky fakt nuk e ka penguar atë që bashkë me Kosovën të organizojnë një forum ekonomik në Athinë. ...

MPJ e Maqedonisë: Është arritur përparim në bisedimet në mes komiteteve të Maqedonisë dhe Greqisë
Komiteti në mes Shkupit dhe Athinës në takimin e fundit ka arritur përparim rreth bisedimeve për tekstet shkollore, në ndërkohë po vazhdojnë edhe bisedimet në mes Komisionit të përbashkët të ekspertëve nga Maqedonia dhe ...
Telegrafi | 14-Apr-2019 16:28
Komiteti në mes Shkupit dhe Athinës në takimin e fundit ka arritur përparim rreth bisedimeve për tekstet shkollore, në ndërkohë po vazhdojnë edhe bisedimet në mes Komisionit të përbashkët të ekspertëve nga Maqedonia dhe ...

Zhernovski u takua me përfaqësues të Partisë së Gjelbër austriake
Austria ka dhënë mbështetje të fuqishme dhe konstruktive për vendin gjatë kryesimit të saj me Këshillin e Bashkimit Evropian, deklaroi sot zëvendësministri i Punëve të Jashtme Andrej Zhernovski në takim me përfaqësuesit ...
Flaka | 15-Apr-2019 19:30
Austria ka dhënë mbështetje të fuqishme dhe konstruktive për vendin gjatë kryesimit të saj me Këshillin e Bashkimit Evropian, deklaroi sot zëvendësministri i Punëve të Jashtme Andrej Zhernovski në takim me përfaqësuesit ...

Mbahet Forumi i dytë Ekonomik Kosovë-Greqi
Është mbajtur Forumi i dytë Ekonomik Greqi – Kosovë, në Athinë, pas Forumit të parë Ekonomik në mes dy vendeve, që ishte mbajtur në mars të vitit 2017 në Prishtinë nën organizminin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të ...
Gazeta Observer | 15-Apr-2019 18:36
Është mbajtur Forumi i dytë Ekonomik Greqi – Kosovë, në Athinë, pas Forumit të parë Ekonomik në mes dy vendeve, që ishte mbajtur në mars të vitit 2017 në Prishtinë nën organizminin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved