ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/04/2019 18:08

Tevskovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike

Tevskovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...
Aktuale.MK | 15-Apr-2019 15:01
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...

Iniciativa “Belt and Road” – FMN: Do kontribuojë në axhendën e OKB për zhvillimin
Fondi Monetar Ndërkombëtar bëri të ditur se iniciativa “Belt and Road” do të kontribuojë në axhendën e 2030-ës të Kombeve të Bashkuara për një Zhvillim të Qëndrueshëm, nëse realizon objektivat e infrastrukturës dhe ...
ScanTv | 15-Apr-2019 12:41
Fondi Monetar Ndërkombëtar bëri të ditur se iniciativa “Belt and Road” do të kontribuojë në axhendën e 2030-ës të Kombeve të Bashkuara për një Zhvillim të Qëndrueshëm, nëse realizon objektivat e infrastrukturës dhe ...

Sektori bankar – Sejko në mbledhjet e FMN-BB: Ristrukturimi është zhvillim pozitiv. Do të ndihmojë në rritjen e konkurrencës
Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend. Këtë e ka bërë të ditur kreu i ...
ScanTv | 15-Apr-2019 12:23
Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend. Këtë e ka bërë të ditur kreu i ...

TEVDOVSKI: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...
Medial | 15-Apr-2019 12:15
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...

Sejko në mbledhjet e pranverës të FMN-së dhe BB-së
“Banka e Shqipërisë duhet të vazhdojë masat për të reduktuar kreditë me probleme, nxitjen e kreditimit dhe stimulimin e përdorimit të monedhës kombëtare”. Janë këto kërkesat e Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës ...
ABCNews | 15-Apr-2019 11:55
“Banka e Shqipërisë duhet të vazhdojë masat për të reduktuar kreditë me probleme, nxitjen e kreditimit dhe stimulimin e përdorimit të monedhës kombëtare”. Janë këto kërkesat e Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës ...

Mbledhjet e Pranverës të FMN dhe BB-së, Sejko: Ristrukturimi i bankave, do të nxitet konkurrenca dhe ritmi i kreditimit
Gjatë pjesëmarrjes në Mbledhjet e Pranverës të FMN dhe BB-së, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko paraqiti masat e ndërmarra nga Banka e Shqipërisë për të garantuar një sektor bankar të qëndrueshëm, likuid dhe ...
Monitor | 15-Apr-2019 11:24
Gjatë pjesëmarrjes në Mbledhjet e Pranverës të FMN dhe BB-së, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko paraqiti masat e ndërmarra nga Banka e Shqipërisë për të garantuar një sektor bankar të qëndrueshëm, likuid dhe ...

Tevdovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Shkup, 15 prill - Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është ...
Zhurnal | 15-Apr-2019 10:34
Shkup, 15 prill - Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është ...

Tevskovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...
Ina-Online | 15-Apr-2019 10:26
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...

BB: Në 4 vite, 420 mln dollarë për Maqedoninë
Deri në vitin 2023, në Maqedoni do të hyjnë 420 milionë dollarë për projekte infrastrukturore dhe për investime në resurse njerëzore. Paratë janë nga Banka Botërore (BB) dhe do të tërhiqen në mënyrë periodike, varësisht ...
Monitor | 15-Apr-2019 10:14
Deri në vitin 2023, në Maqedoni do të hyjnë 420 milionë dollarë për projekte infrastrukturore dhe për investime në resurse njerëzore. Paratë janë nga Banka Botërore (BB) dhe do të tërhiqen në mënyrë periodike, varësisht ...

Angellovska-Bezhoska: Takimet me grupet e Bankës Botërore dhe FMN-së ishin të suksesshme
Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar një sërë takimesh të ...
Telegrafi | 14-Apr-2019 18:50
Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar një sërë takimesh të ...

Tevskovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Uashington, 15 prill – Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt ...
Koha.mk | 15-Apr-2019 10:25
Uashington, 15 prill – Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt ...

Delegacioni i BQK-së përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së
Delegacioni i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore (BB), të cilat u ...
Telegrafi | 14-Apr-2019 15:56
Delegacioni i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore (BB), të cilat u ...

Angellovska-Bezhoska: Takimet me grupet e Bankës Botërore dhe FMN-së ishin të suksesshme
Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar një sërë takimesh të ...
Arbresh | 14-Apr-2019 19:47
Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar një sërë takimesh të ...

Banka Popullore e Maqedonisë nënshkruan memorandum të ri bashkëpunimi me Bankën Investuese Evropiane
Në takimet e shumta me përfaqësues të lartë të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), delegacioni i udhëhequr nga guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhoska dhe ministri i Financave, Dragan Tevdovski, të ...
Telegrafi | 14-Apr-2019 11:53
Në takimet e shumta me përfaqësues të lartë të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), delegacioni i udhëhequr nga guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhoska dhe ministri i Financave, Dragan Tevdovski, të ...

Delegacioni i BQK-së përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së
Delegacioni i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore (BB), të cilat u ...
Zeri | 14-Apr-2019 17:09
Delegacioni i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore (BB), të cilat u ...

FMN do të vazhdojë mbështetjen për Kosovën
Delegacioni i BQK-së, i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bankës Botërore në Uashington nga 9 deri 13 prill.
Kosova Press | 14-Apr-2019 16:12
Delegacioni i BQK-së, i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bankës Botërore në Uashington nga 9 deri 13 prill.

Delegacioni i BQK-së përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së
Në ditën e fundit të qëndrimit, Guvernatori Mehmeti ka marrë pjesë në diskutimet e Guvernatorëve dhe Ministrave të Evropës Qendrore dhe Lindore lidhur me Perspektivën Ekonomike Rajonale të Evropës Qendrore dhe ...
Lajminet | 14-Apr-2019 15:39
Në ditën e fundit të qëndrimit, Guvernatori Mehmeti ka marrë pjesë në diskutimet e Guvernatorëve dhe Ministrave të Evropës Qendrore dhe Lindore lidhur me Perspektivën Ekonomike Rajonale të Evropës Qendrore dhe ...

BQK përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së
Delegacioni i BQK-së përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së Delegacioni i BQK-së i udhëhequr nga Guvernatori i BQK-së Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit ...
Indeks Online | 14-Apr-2019 15:27
Delegacioni i BQK-së përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së Delegacioni i BQK-së i udhëhequr nga Guvernatori i BQK-së Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit ...

Takimi i FMN dhe Bankës Botërore – Tensionet tregtare kanë zbehur perspektivën për ekonominë botërore
Zyrtarët botërorë të financave deklaruan se konfliktet tregtare dhe kushtet e tkurrura financiare janë kthyer në kërcënimet kryesore ndaj ekonomisë. Rimëkëmbja ekonomike botërore, që ndodhet tashmë në periudhën më të ...
ScanTv | 14-Apr-2019 13:54
Zyrtarët botërorë të financave deklaruan se konfliktet tregtare dhe kushtet e tkurrura financiare janë kthyer në kërcënimet kryesore ndaj ekonomisë. Rimëkëmbja ekonomike botërore, që ndodhet tashmë në periudhën më të ...

Politika monetare në vend është e përshtatshme, vlerëson FMN
Në takimet e shumta me përfaqësues të lartë të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) që delegacioni i kryesuar nga guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhoska dhe ministrit të Financave, Dragan Tevdovski i ...
Aktuale.MK | 14-Apr-2019 13:46
Në takimet e shumta me përfaqësues të lartë të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) që delegacioni i kryesuar nga guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhoska dhe ministrit të Financave, Dragan Tevdovski i ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved