ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/04/2019 18:08

Pesë shenjat më egoiste të ZODIAKUT!

Pesë shenjat më egoiste të ZODIAKUT!
Egoistë, arrogant dhe mendjemëdhenj, duket se shenjat e mëposhtme të zodiakut nuk njohin përemër tjetër vetor veç “Unë” ! Ndonjëherë, mund të mendoni: e ç’të keqe ka të mendosh për veten para të gjithëve? por të qenët ...
Bota.al | 15-Apr-2019 17:25
Egoistë, arrogant dhe mendjemëdhenj, duket se shenjat e mëposhtme të zodiakut nuk njohin përemër tjetër vetor veç “Unë” ! Ndonjëherë, mund të mendoni: e ç’të keqe ka të mendosh për veten para të gjithëve? por të qenët ...

5 shenjat më egoiste të horoskopit
Egoistë, arrogant dhe mendjemëdhenj, duket se shenjat e mëposhtme të zodiakut nuk njohin përemër tjetër vetor veç “Unë” ! Ndonjëherë, mund të mendoni: e ç’të keqe ka të mendosh për veten para të gjithëve? por të qenët ...
Koha Jone | 15-Apr-2019 09:55
Egoistë, arrogant dhe mendjemëdhenj, duket se shenjat e mëposhtme të zodiakut nuk njohin përemër tjetër vetor veç “Unë” ! Ndonjëherë, mund të mendoni: e ç’të keqe ka të mendosh për veten para të gjithëve? por të qenët ...

Këto janë 5 shenjat më egoiste të HOROSKOPIT!
Egoistë, arrogant dhe mendjemëdhenj, duket se shenjat e mëposhtme të zodiakut nuk njohin përemër tjetër vetor veç “Unë” ! Ndonjëherë, mund të mendoni: e ç’të keqe ka të mendosh për veten para të gjithëve? por të qenët ...
Lexo | 15-Apr-2019 09:44
Egoistë, arrogant dhe mendjemëdhenj, duket se shenjat e mëposhtme të zodiakut nuk njohin përemër tjetër vetor veç “Unë” ! Ndonjëherë, mund të mendoni: e ç’të keqe ka të mendosh për veten para të gjithëve? por të qenët ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved