ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 04:04

Një psikolog na mëson si t’i ndalim kapriçot e fëmijëve me një pyetje të vetme

Një psikolog na mëson si t’i ndalim kapriçot e fëmijëve me një pyetje të vetme
Disa këshilla të vlefshme për edukimin e fëmijëve. Nga të gjitha ndjenjat, zemërimi është më i ndërlikuari për t’u zotëruar. Ai kërkon vetëkontroll dhe për këtë arsye fëmijët – ende shumë të rinj për të pasur mjetet e ...
Koha Jone | 15-Apr-2019 16:00
Disa këshilla të vlefshme për edukimin e fëmijëve. Nga të gjitha ndjenjat, zemërimi është më i ndërlikuari për t’u zotëruar. Ai kërkon vetëkontroll dhe për këtë arsye fëmijët – ende shumë të rinj për të pasur mjetet e ...

Një psikolog na mëson si t’i ndalim kapriçot e fëmijëve tanë, me një pyetje të vetme!
Disa këshilla të vlefshme për edukimin e fëmijëve. Nga të gjitha ndjenjat, zemërimi është më i ndërlikuari për t’u zotëruar. Ai kërkon vetëkontroll dhe për këtë arsye fëmijët – ende shumë të rinj për të pasur mjetet e ...
Bota.al | 15-Apr-2019 10:21
Disa këshilla të vlefshme për edukimin e fëmijëve. Nga të gjitha ndjenjat, zemërimi është më i ndërlikuari për t’u zotëruar. Ai kërkon vetëkontroll dhe për këtë arsye fëmijët – ende shumë të rinj për të pasur mjetet e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved