ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/04/2019 18:19

Llamkosi shitet përmes ankandit publik

Llamkosi shitet përmes ankandit publik
Ndërmarrja për prodhimin dhe përpunimin e llamarinës “Llamoks” në Vushtrri u shit për 6 milionë euro të hënën përmes një ankandi publik. Këtë e konfirmoi për Radion Evropa e Lirë kryetari i sindikatës së punëtorëve ...
InFokusi | 15-Apr-2019 18:16
Ndërmarrja për prodhimin dhe përpunimin e llamarinës “Llamoks” në Vushtrri u shit për 6 milionë euro të hënën përmes një ankandi publik. Këtë e konfirmoi për Radion Evropa e Lirë kryetari i sindikatës së punëtorëve ...

“Llamkos” shitet 6 milionë euro, përmes ankandit publik
Prishtinë, 15 prill 2019 – Ndërmarrja për prodhimin dhe përpunimin e llamarinës “Llamoks” në Vushtrri u shit për 6 milionë euro të hënën përmes një ankandi publik. Këtë e konfirmoi për Radion Evropa e Lirë kryetari i ...
Illyriapress | 15-Apr-2019 18:08
Prishtinë, 15 prill 2019 – Ndërmarrja për prodhimin dhe përpunimin e llamarinës “Llamoks” në Vushtrri u shit për 6 milionë euro të hënën përmes një ankandi publik. Këtë e konfirmoi për Radion Evropa e Lirë kryetari i ...

“Llamkos”-i shitet përmes ankandit publik
Këtë e konfirmoi për Radion Evropa e Lirë kryetari i sindikatës së punëtorëve Ragip Hasani. Hasani tha se blerësi është një kompani vendore dhe se ende nuk është e qartë nëse do të ndërrohet destinimi i ndërmarrjes. ...
Lajminet | 15-Apr-2019 16:50
Këtë e konfirmoi për Radion Evropa e Lirë kryetari i sindikatës së punëtorëve Ragip Hasani. Hasani tha se blerësi është një kompani vendore dhe se ende nuk është e qartë nëse do të ndërrohet destinimi i ndërmarrjes. ...

“Llamkos”-i shitet përmes ankandit publik
Ndërmarrja për prodhimin dhe përpunimin e llamarinës “Llamoks” në Vushtrri u shit për 6 milionë euro të hënën përmes një ankandi publik. Këtë e konfirmoi për Radion Evropa e Lirë kryetari i sindikatës së punëtorëve ...
Radio Evropa e Lire | 15-Apr-2019 16:00
Ndërmarrja për prodhimin dhe përpunimin e llamarinës “Llamoks” në Vushtrri u shit për 6 milionë euro të hënën përmes një ankandi publik. Këtë e konfirmoi për Radion Evropa e Lirë kryetari i sindikatës së punëtorëve ...

Llamkos shitet për 6 milionë euro
Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar administratorin e falimentimit ...
Arbresh | 15-Apr-2019 14:00
Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar administratorin e falimentimit ...

Fabrika e llamarinës “Llamkos”  shitet për 6 milionë euro
Fabrika për prodhimin e llamarinës “Llamkos” e Vushtrrisë është shitur sot. Blerjen e kësaj fabrike e kë barë kompania “Emona”. Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për ...
Monitor | 15-Apr-2019 13:42
Fabrika për prodhimin e llamarinës “Llamkos” e Vushtrrisë është shitur sot. Blerjen e kësaj fabrike e kë barë kompania “Emona”. Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për ...

Ja sa është shitur Fabrika e Llamkosit
Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar administratorin e falimentimit ...
InFokusi | 15-Apr-2019 13:26
Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar administratorin e falimentimit ...

Llamkos shitet për 6 milionë euro
Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar administratorin e falimentimit ...
Telegrafi | 15-Apr-2019 12:34
Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar administratorin e falimentimit ...

Fabrika e Llamkosit shitet për 6 milionë euro përmes ankandit
Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar administratorin e falimentimit ...
Gazeta Express | 15-Apr-2019 13:11
Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar administratorin e falimentimit ...

Sot shitet Llamkosi
4.8 milionë euro është çmimi minimal për asetet e fabrikws “Llamkos” në Vushtrri, që ka në pronësi rreth 18 hektarë tokë, ndërtesa, linjën e prodhimit, si dhe makineri e pajisje. Në ankandin publik që do të mbahet sot ...
Telegrafi | 15-Apr-2019 08:56
4.8 milionë euro është çmimi minimal për asetet e fabrikws “Llamkos” në Vushtrri, që ka në pronësi rreth 18 hektarë tokë, ndërtesa, linjën e prodhimit, si dhe makineri e pajisje. Në ankandin publik që do të mbahet sot ...

Llamkos shitet për 6 milionë euro
Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar administratorin e falimentimit ...
Zeri | 15-Apr-2019 13:01
Në mbledhjen e 8 shkurtit, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, kishte nisur procedurën e falimentimit të ndërmarrjes Llamkos, duke e udhëzuar administratorin e falimentimit ...

“Llamkos” shkon në likuidim, punëtorët kërkojnë të mos i ndërrohet destinimi
Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, në mbledhjen e 8 shkurtit kishte nisur procedurën e falimentimit të Ndërmarrjes “Llamkos”, duke e udhëzuar administratorin e falimentimit ...
Telegrafi | 14-Apr-2019 12:26
Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për çështje Ekonomike, në mbledhjen e 8 shkurtit kishte nisur procedurën e falimentimit të Ndërmarrjes “Llamkos”, duke e udhëzuar administratorin e falimentimit ...

Sot shitet 'Llamkosi'
4.8 milionë euro është çmimi minimal për asetet e shoqërisë “Corestel”, fabrika e llamarinës “Llamkos” në Vushtrri, që ka në pronësi rreth 18 hektarë tokë, ndërtesa, linjën e prodhimit, si dhe makineri e pajisje. Në ...
Zeri | 15-Apr-2019 08:27
4.8 milionë euro është çmimi minimal për asetet e shoqërisë “Corestel”, fabrika e llamarinës “Llamkos” në Vushtrri, që ka në pronësi rreth 18 hektarë tokë, ndërtesa, linjën e prodhimit, si dhe makineri e pajisje. Në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved