ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/04/2019 18:54

KMDLNJ ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut

KMDLNJ ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut
KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin e sotëm ...
Zeri | 15-Apr-2019 16:14
KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin e sotëm ...

Info Magazine: Ballafaqimi në mes të Shyqiri Bytyqit dhe Rrahman Jasharajt
Çështja e kompensimit të orëve të humbura gjatë grevës në arsim do të ballafaqojë sot në studion e Info Magazine në Klan Kosova, ministrin e Arsimit, Shyqiri Bytyqi dhe kryetarin e SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj. ...
Klan Kosova | 15-Apr-2019 15:52
Çështja e kompensimit të orëve të humbura gjatë grevës në arsim do të ballafaqojë sot në studion e Info Magazine në Klan Kosova, ministrin e Arsimit, Shyqiri Bytyqi dhe kryetarin e SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj. ...

KMDLJ: SBAShKU nuk kishte arsye ta lëshojë takimin para kohe!
Në takimin e mbajtur sot midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura, në këtë takim ishte ftuar edhe ...
Medial | 15-Apr-2019 15:49
Në takimin e mbajtur sot midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura, në këtë takim ishte ftuar edhe ...

KMDLNJ: SBASHK nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe
KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin e sotëm ...
AlMaKos | 15-Apr-2019 15:34
KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin e sotëm ...

KMDLNJ: SBASHK nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe
KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin e sotëm ...
Telegrafi | 15-Apr-2019 15:29
KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin e sotëm ...

KMDLNJ: SBASHK nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe
KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin e sotëm ...
InFokusi | 15-Apr-2019 15:18
KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin e sotëm ...

KMDLNj: SBASHK-u nuk kishte arsye ta lëshojë takimin para kohe
Sot u mbajt një takim midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në këtë takim ishte ftuar edhe ...
Klan Kosova | 15-Apr-2019 15:18
Sot u mbajt një takim midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në këtë takim ishte ftuar edhe ...

KMDLNJ: SBASHK nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe
KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin e sotëm ...
Indeks Online | 15-Apr-2019 15:16
KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin e sotëm ...

KMDLNJ: SBASHK nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe
KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura.
Kosova Press | 15-Apr-2019 15:15
KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura.

SBASHK-u refuzon sërish ofertën e MASHT-it, për kompensimin e orëve të humbura
Kryetari i SBASHK-ut, Rrahaman Jasharaj, ka konfirmuar për Telegrafin se kanë braktisur takimin e përbashkët me MASHT-in dhe DKA-të, dhe që nuk kanë arritur asnjë marrëveshje për zëvendësimin e orëve të humbura gjatë ...
Telegrafi | 15-Apr-2019 14:24
Kryetari i SBASHK-ut, Rrahaman Jasharaj, ka konfirmuar për Telegrafin se kanë braktisur takimin e përbashkët me MASHT-in dhe DKA-të, dhe që nuk kanë arritur asnjë marrëveshje për zëvendësimin e orëve të humbura gjatë ...

KMDLNj: “SBASHK nuk kishte arsye ta lëshojë takimin para kohe!”
Në takimin e sotëm që u mbajt midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në këtë takim ishte ftuar ...
EkonomiaOnline | 15-Apr-2019 14:58
Në takimin e sotëm që u mbajt midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në këtë takim ishte ftuar ...

KMDLNj: SBASHK’u nuk kishte arsye ta lëshojë takimin para kohe
Në takimin e sotëm që u mbajt midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në këtë takim ishte ftuar ...
Gazeta Express | 15-Apr-2019 14:57
Në takimin e sotëm që u mbajt midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në këtë takim ishte ftuar ...

Bytyqi: Orët e humbura do të kompensohen edhe pa mbështetjen e SBASHK-ut
Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), Shyqiri Bytyqi tha se orët e humbur gjatë grevës do të kompensohen. Bytyqi pas takimit në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për kompensimin e orëve të humbura, tha ...
Zhurnal | 15-Apr-2019 14:40
Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), Shyqiri Bytyqi tha se orët e humbur gjatë grevës do të kompensohen. Bytyqi pas takimit në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për kompensimin e orëve të humbura, tha ...

DKA-të pajtohen për plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, gjatë një takimi me drejtorët komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBASHK-ut, BSPK-së dhe KMDLNJ-së, ka diskutuar për ...
Gazeta Observer | 15-Apr-2019 14:35
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, gjatë një takimi me drejtorët komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBASHK-ut, BSPK-së dhe KMDLNJ-së, ka diskutuar për ...

Bytyqi: Orët e humbura do të kompensohen edhe pa mbështetjen e SBASHK-ut
Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), Shyqiri Bytyqi tha se orët e humbur gjatë grevës do të kompensohen. Bytyqi pas takimit në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për kompensimin e orëve të humbura, tha ...
Klan Kosova | 15-Apr-2019 14:24
Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), Shyqiri Bytyqi tha se orët e humbur gjatë grevës do të kompensohen. Bytyqi pas takimit në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për kompensimin e orëve të humbura, tha ...

SBASHK-u refuzon sërish ofertën e MASHT-it, për kompensimin e orëve të humbura
Kryetari i SBASHK-ut, Rrahaman Jasharaj, ka konfirmuar për Telegrafin se kanë braktisur takimin e përbashkët me MASHT-in dhe DKA-të, dhe që nuk kanë arritur asnjë marrëveshje për zëvendësimin e orëve të humbura gjatë ...
AlMaKos | 15-Apr-2019 14:22
Kryetari i SBASHK-ut, Rrahaman Jasharaj, ka konfirmuar për Telegrafin se kanë braktisur takimin e përbashkët me MASHT-in dhe DKA-të, dhe që nuk kanë arritur asnjë marrëveshje për zëvendësimin e orëve të humbura gjatë ...

Ky është plani i ri për zëvendësimin e orëve të humbura
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë pjesë në takimin e përbashkët të drejtorëve komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBAShK-ut, BSPK-së dhe KMDLNJ-së. ...
InFokusi | 15-Apr-2019 14:12
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë pjesë në takimin e përbashkët të drejtorëve komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBAShK-ut, BSPK-së dhe KMDLNJ-së. ...

DKA-të pajtohen për plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, gjatë një takimi me drejtorët komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBASHK-ut, BSPK-së dhe KMDLNJ-së, ka diskutuar për ...
Kosova Press | 15-Apr-2019 14:12
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, gjatë një takimi me drejtorët komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBASHK-ut, BSPK-së dhe KMDLNJ-së, ka diskutuar për ...

Ministria e Arsimit dhe DKA pajtohen për një plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë pjesë në takimin e përbashkët të drejtorëve komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBAShK-ut, BSPK-së dhe KMDLNJ-së, ...
Arbresh | 15-Apr-2019 14:12
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë pjesë në takimin e përbashkët të drejtorëve komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBAShK-ut, BSPK-së dhe KMDLNJ-së, ...

Mospajtime për orët e humbura, SBASHK-u lëshon mbledhjen
Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj tha se pas debatit 2 orësh nuk është arritur një marrëveshje sepse Bytyqi kërkon që të zëvendësohen gjitha orët e humbura ndërsa SBASHK-u kërkon që të rritet koeficienti për ...
Lajminet | 15-Apr-2019 14:10
Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj tha se pas debatit 2 orësh nuk është arritur një marrëveshje sepse Bytyqi kërkon që të zëvendësohen gjitha orët e humbura ndërsa SBASHK-u kërkon që të rritet koeficienti për ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved