ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 04:34

Guvernatori i BSH-së: Ristrukturimi i bankave nxit konkurrencën

Guvernatori i BSH-së: Ristrukturimi i bankave nxit konkurrencën
Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend. Këtë e ka bërë të ditur kreu i ...
BalkanWeb | 15-Apr-2019 16:39
Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend. Këtë e ka bërë të ditur kreu i ...

Sejko: “Do të nxis konkurrencën dhe kreditimin”
Ristrukturimi i sistemit bankar si dhe hyrja e emrave te rinj ne treg, duket se do te ndikoje pozitivisht ne rritjen e konkurrencës si dhe kreditimit te ekonomisë. Këtë qëndrim ka mbajtur guvernatori i bankës se ...
VizionPlus | 15-Apr-2019 15:41
Ristrukturimi i sistemit bankar si dhe hyrja e emrave te rinj ne treg, duket se do te ndikoje pozitivisht ne rritjen e konkurrencës si dhe kreditimit te ekonomisë. Këtë qëndrim ka mbajtur guvernatori i bankës se ...

Tevskovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...
Aktuale.MK | 15-Apr-2019 15:01
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...

Sektori bankar – Sejko në mbledhjet e FMN-BB: Ristrukturimi është zhvillim pozitiv. Do të ndihmojë në rritjen e konkurrencës
Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend. Këtë e ka bërë të ditur kreu i ...
ScanTv | 15-Apr-2019 12:23
Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend. Këtë e ka bërë të ditur kreu i ...

TEVDOVSKI: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...
Medial | 15-Apr-2019 12:15
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...

Sejko në mbledhjet e pranverës të FMN-së dhe BB-së
“Banka e Shqipërisë duhet të vazhdojë masat për të reduktuar kreditë me probleme, nxitjen e kreditimit dhe stimulimin e përdorimit të monedhës kombëtare”. Janë këto kërkesat e Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës ...
ABCNews | 15-Apr-2019 11:55
“Banka e Shqipërisë duhet të vazhdojë masat për të reduktuar kreditë me probleme, nxitjen e kreditimit dhe stimulimin e përdorimit të monedhës kombëtare”. Janë këto kërkesat e Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës ...

Mbledhjet e Pranverës të FMN dhe BB-së, Sejko: Ristrukturimi i bankave, do të nxitet konkurrenca dhe ritmi i kreditimit
Gjatë pjesëmarrjes në Mbledhjet e Pranverës të FMN dhe BB-së, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko paraqiti masat e ndërmarra nga Banka e Shqipërisë për të garantuar një sektor bankar të qëndrueshëm, likuid dhe ...
Monitor | 15-Apr-2019 11:24
Gjatë pjesëmarrjes në Mbledhjet e Pranverës të FMN dhe BB-së, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko paraqiti masat e ndërmarra nga Banka e Shqipërisë për të garantuar një sektor bankar të qëndrueshëm, likuid dhe ...

Tevdovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Shkup, 15 prill - Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është ...
Zhurnal | 15-Apr-2019 10:34
Shkup, 15 prill - Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është ...

Tevskovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...
Ina-Online | 15-Apr-2019 10:26
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...

BB: Në 4 vite, 420 mln dollarë për Maqedoninë
Deri në vitin 2023, në Maqedoni do të hyjnë 420 milionë dollarë për projekte infrastrukturore dhe për investime në resurse njerëzore. Paratë janë nga Banka Botërore (BB) dhe do të tërhiqen në mënyrë periodike, varësisht ...
Monitor | 15-Apr-2019 10:14
Deri në vitin 2023, në Maqedoni do të hyjnë 420 milionë dollarë për projekte infrastrukturore dhe për investime në resurse njerëzore. Paratë janë nga Banka Botërore (BB) dhe do të tërhiqen në mënyrë periodike, varësisht ...

Angellovska-Bezhoska: Takimet me grupet e Bankës Botërore dhe FMN-së ishin të suksesshme
Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar një sërë takimesh të ...
Telegrafi | 14-Apr-2019 18:50
Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar një sërë takimesh të ...

Tevskovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Uashington, 15 prill – Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt ...
Koha.mk | 15-Apr-2019 10:25
Uashington, 15 prill – Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt ...

Delegacioni i BQK-së përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së
Delegacioni i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore (BB), të cilat u ...
Telegrafi | 14-Apr-2019 15:56
Delegacioni i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore (BB), të cilat u ...

Maduro: Populli i Venezuelës do ta mbrojë vendin
Në kryeqytetin e Venezuelës, Caracas, vend i cili është përballë krizës më serioze politike në historinë e saj dhe kërcënohet nga SHBA për okupim, është organizuar ceremoni me rastin 17 vjetorit të shtypjes së grusht ...
Lajminet | 15-Apr-2019 00:01
Në kryeqytetin e Venezuelës, Caracas, vend i cili është përballë krizës më serioze politike në historinë e saj dhe kërcënohet nga SHBA për okupim, është organizuar ceremoni me rastin 17 vjetorit të shtypjes së grusht ...

Angellovska-Bezhoska: Takimet me grupet e Bankës Botërore dhe FMN-së ishin të suksesshme
Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar një sërë takimesh të ...
Arbresh | 14-Apr-2019 19:47
Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar një sërë takimesh të ...

Banka Popullore e Maqedonisë nënshkruan memorandum të ri bashkëpunimi me Bankën Investuese Evropiane
Në takimet e shumta me përfaqësues të lartë të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), delegacioni i udhëhequr nga guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhoska dhe ministri i Financave, Dragan Tevdovski, të ...
Telegrafi | 14-Apr-2019 11:53
Në takimet e shumta me përfaqësues të lartë të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), delegacioni i udhëhequr nga guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska-Bezhoska dhe ministri i Financave, Dragan Tevdovski, të ...

Delegacioni i BQK-së përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së
Delegacioni i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore (BB), të cilat u ...
Zeri | 14-Apr-2019 17:09
Delegacioni i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore (BB), të cilat u ...

Banka investuese Europiane ndihmon kompanitë e vendit tonë
Përmes Bankës Investuese Europiane, javën e ardhshme do të transferohet kësti i parë në vlerë prej 15 milionë euro të kredive të lira për kompanitë e vogla dhe të mesme të vendit tonë, tha Ministrit i Financave, Dragan ...
Aktuale.MK | 14-Apr-2019 17:04
Përmes Bankës Investuese Europiane, javën e ardhshme do të transferohet kësti i parë në vlerë prej 15 milionë euro të kredive të lira për kompanitë e vogla dhe të mesme të vendit tonë, tha Ministrit i Financave, Dragan ...

FMN do të vazhdojë mbështetjen për Kosovën
Delegacioni i BQK-së, i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bankës Botërore në Uashington nga 9 deri 13 prill.
Kosova Press | 14-Apr-2019 16:12
Delegacioni i BQK-së, i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bankës Botërore në Uashington nga 9 deri 13 prill.

Delegacioni i BQK-së përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së
Në ditën e fundit të qëndrimit, Guvernatori Mehmeti ka marrë pjesë në diskutimet e Guvernatorëve dhe Ministrave të Evropës Qendrore dhe Lindore lidhur me Perspektivën Ekonomike Rajonale të Evropës Qendrore dhe ...
Lajminet | 14-Apr-2019 15:39
Në ditën e fundit të qëndrimit, Guvernatori Mehmeti ka marrë pjesë në diskutimet e Guvernatorëve dhe Ministrave të Evropës Qendrore dhe Lindore lidhur me Perspektivën Ekonomike Rajonale të Evropës Qendrore dhe ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved