ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/06/2019 15:31

Guvernatori i BSH-së: Ristrukturimi i bankave nxit konkurrencën

Guvernatori i BSH-së: Ristrukturimi i bankave nxit konkurrencën
Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend. Këtë e ka bërë të ditur kreu i ...
BalkanWeb | 15-Apr-2019 16:39
Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend. Këtë e ka bërë të ditur kreu i ...

Sejko: “Do të nxis konkurrencën dhe kreditimin”
Ristrukturimi i sistemit bankar si dhe hyrja e emrave te rinj ne treg, duket se do te ndikoje pozitivisht ne rritjen e konkurrencës si dhe kreditimit te ekonomisë. Këtë qëndrim ka mbajtur guvernatori i bankës se ...
VizionPlus | 15-Apr-2019 15:41
Ristrukturimi i sistemit bankar si dhe hyrja e emrave te rinj ne treg, duket se do te ndikoje pozitivisht ne rritjen e konkurrencës si dhe kreditimit te ekonomisë. Këtë qëndrim ka mbajtur guvernatori i bankës se ...

Detyrimet potenciale nga PPP, Banka Botërore: Do vazhdojnë të rriten
Banka Botërore ashtu si Fondi Monetar Ndërkombëtar ka theksuar se detyrimet potenciale që mund të lindin nga Partneritetet Publike Private do të rriten në vitin 2019. Në përmbledhjen e shkurtuar për vendin lidhur me ...
Monitor | 15-Apr-2019 23:08
Banka Botërore ashtu si Fondi Monetar Ndërkombëtar ka theksuar se detyrimet potenciale që mund të lindin nga Partneritetet Publike Private do të rriten në vitin 2019. Në përmbledhjen e shkurtuar për vendin lidhur me ...

Zyrtarët botëror të financave zotohen të nxjerrin ekonominë nga ngadalësimi
U mbajt takimi me përfaqësues dhe zyrtarë nga 189 vende të botës i Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore, me qëllim marrjen e masave, në mënyrë që ngadalësimi i zhvillimit ekonomik, që nisi në rang botëror ...
Gazeta Ekonomia | 15-Apr-2019 18:32
U mbajt takimi me përfaqësues dhe zyrtarë nga 189 vende të botës i Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore, me qëllim marrjen e masave, në mënyrë që ngadalësimi i zhvillimit ekonomik, që nisi në rang botëror ...

Guvernatori i BSH-së: Ristrukturimi i bankave nxit konkurrencën
Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend. Këtë e ka bërë të ditur kreu i ...
Gazeta Dita | 15-Apr-2019 18:28
Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend. Këtë e ka bërë të ditur kreu i ...

Tevskovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...
Aktuale.MK | 15-Apr-2019 15:01
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...

Sejko në mbledhjet e pranverës të FMN-së dhe BB-së
“Banka e Shqipërisë duhet të vazhdojë masat për të reduktuar kreditë me probleme, nxitjen e kreditimit dhe stimulimin e përdorimit të monedhës kombëtare”. Janë këto kërkesat e Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës ...
ABCNews | 15-Apr-2019 11:55
“Banka e Shqipërisë duhet të vazhdojë masat për të reduktuar kreditë me probleme, nxitjen e kreditimit dhe stimulimin e përdorimit të monedhës kombëtare”. Janë këto kërkesat e Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës ...

Iniciativa “Belt and Road” – FMN: Do kontribuojë në axhendën e OKB për zhvillimin
Fondi Monetar Ndërkombëtar bëri të ditur se iniciativa “Belt and Road” do të kontribuojë në axhendën e 2030-ës të Kombeve të Bashkuara për një Zhvillim të Qëndrueshëm, nëse realizon objektivat e infrastrukturës dhe ...
ScanTv | 15-Apr-2019 12:41
Fondi Monetar Ndërkombëtar bëri të ditur se iniciativa “Belt and Road” do të kontribuojë në axhendën e 2030-ës të Kombeve të Bashkuara për një Zhvillim të Qëndrueshëm, nëse realizon objektivat e infrastrukturës dhe ...

Mbledhjet e Pranverës të FMN dhe BB-së, Sejko: Ristrukturimi i bankave, do të nxitet konkurrenca dhe ritmi i kreditimit
Gjatë pjesëmarrjes në Mbledhjet e Pranverës të FMN dhe BB-së, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko paraqiti masat e ndërmarra nga Banka e Shqipërisë për të garantuar një sektor bankar të qëndrueshëm, likuid dhe ...
Monitor | 15-Apr-2019 11:24
Gjatë pjesëmarrjes në Mbledhjet e Pranverës të FMN dhe BB-së, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko paraqiti masat e ndërmarra nga Banka e Shqipërisë për të garantuar një sektor bankar të qëndrueshëm, likuid dhe ...

Sektori bankar – Sejko në mbledhjet e FMN-BB: Ristrukturimi është zhvillim pozitiv. Do të ndihmojë në rritjen e konkurrencës
Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend. Këtë e ka bërë të ditur kreu i ...
ScanTv | 15-Apr-2019 12:23
Ristrukturimi i sektorit bankar është zhvillim pozitiv që pritet të ndihmojë në rritjen e konkurrencës dhe krijimin e kushteve të nevojshme për nxitjen e ritmit të kreditimit në vend. Këtë e ka bërë të ditur kreu i ...

TEVDOVSKI: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...
Medial | 15-Apr-2019 12:15
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...

Tevdovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Shkup, 15 prill - Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është ...
Zhurnal | 15-Apr-2019 10:34
Shkup, 15 prill - Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është ...

BB: Në 4 vite, 420 mln dollarë për Maqedoninë
Deri në vitin 2023, në Maqedoni do të hyjnë 420 milionë dollarë për projekte infrastrukturore dhe për investime në resurse njerëzore. Paratë janë nga Banka Botërore (BB) dhe do të tërhiqen në mënyrë periodike, varësisht ...
Monitor | 15-Apr-2019 10:14
Deri në vitin 2023, në Maqedoni do të hyjnë 420 milionë dollarë për projekte infrastrukturore dhe për investime në resurse njerëzore. Paratë janë nga Banka Botërore (BB) dhe do të tërhiqen në mënyrë periodike, varësisht ...

Tevskovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...
Ina-Online | 15-Apr-2019 10:26
Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt është rritur dhe kjo e ...

Tevskovski: Nga Uashingtoni kthehemi me shumë projekte të dakorduara për përshpejtimin e rritjes ekonomike
Uashington, 15 prill – Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt ...
Koha.mk | 15-Apr-2019 10:25
Uashington, 15 prill – Republika e Maqedonisë së Veriut është ekonomi e vogël dhe e hapur, rreziqe ekzistojnë, por edhe FMN e zvogëloi projeksionin për rritje ekonomike për një numë të madh shtetesh, e jona në fakt ...

Bien për 24 milionë euro investimet e huaja direkte në Kosovë
Prishtinë, 15 prill 2019 – Investimet e huaja direkte kanë pësuar një rënie prej 9.2 për qind gjatë vitit 2018. Nga 255.4 milionë euro, sa ishin në vitin 2017, ato kanë rënë në 231.7 milionë euro apo 23.7 milionë euro ...
Illyriapress | 15-Apr-2019 08:41
Prishtinë, 15 prill 2019 – Investimet e huaja direkte kanë pësuar një rënie prej 9.2 për qind gjatë vitit 2018. Nga 255.4 milionë euro, sa ishin në vitin 2017, ato kanë rënë në 231.7 milionë euro apo 23.7 milionë euro ...

Angellovska-Bezhoska: Takimet me grupet e Bankës Botërore dhe FMN-së ishin të suksesshme
Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar një sërë takimesh të ...
Telegrafi | 14-Apr-2019 18:50
Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar një sërë takimesh të ...

Tkurren investimet e huaja për 24 milionë euro
Investimet e huaja direkte kanë pësuar një rënie prej 9.2 për qind gjatë vitit 2018. Nga 255.4 milionë euro sa ishin në vitin 2017 ato kanë rënë në 231.7 milionë euro apo 23.7 milionë euro më pak. Nga kjo rënie është ...
Arbresh | 15-Apr-2019 08:06
Investimet e huaja direkte kanë pësuar një rënie prej 9.2 për qind gjatë vitit 2018. Nga 255.4 milionë euro sa ishin në vitin 2017 ato kanë rënë në 231.7 milionë euro apo 23.7 milionë euro më pak. Nga kjo rënie është ...

Angellovska-Bezhoska: Takimet me grupet e Bankës Botërore dhe FMN-së ishin të suksesshme
Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar një sërë takimesh të ...
Arbresh | 14-Apr-2019 19:47
Dy institucionet kryesore financiare të vendit, Banka Popullore dhe Ministria e Financave, në takimet të pranverës të këtij viti të grupit të Bankës Botërore dhe FMN-së në Uashington, kanë realizuar një sërë takimesh të ...

Delegacioni i BQK-së përfundon pjesëmarrjen në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së
Delegacioni i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore (BB), të cilat u ...
Zeri | 14-Apr-2019 17:09
Delegacioni i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) i udhëhequr nga guvernatori Fehmi Mehmeti, ka përfunduar pjesëmarrjen në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore (BB), të cilat u ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved