ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 04:24

AKP’ja ia jep Qeverisë rreth 107 milionë euro

AKP’ja ia jep Qeverisë rreth 107 milionë euro
106,8 milionë euro të tjera ia ka bartur sot Agjencia Kosovare e Privatizimit, Qeverisë së Kosovës. Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme me qëllim të ...
Gazeta Express | 15-Apr-2019 18:00
106,8 milionë euro të tjera ia ka bartur sot Agjencia Kosovare e Privatizimit, Qeverisë së Kosovës. Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme me qëllim të ...

AKP transferon rreth 107 milionë euro në Buxhetin e Kosovës
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit në mbledhjen e sotme ka miratuar propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të likuidimit në Buxhetin e Republikës së Kosovës në shumën prej 106.800.00 ...
Zeri | 15-Apr-2019 17:44
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit në mbledhjen e sotme ka miratuar propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të likuidimit në Buxhetin e Republikës së Kosovës në shumën prej 106.800.00 ...

AKP transferon rreth 107 milionë euro në Buxhetin e Kosovës
AKP me transferimin e fundit në Buxhetin e Republikës së Kosovës deri më tani ka transferuar në total shumën prej 326 milion euro. Bordi gjithashtu shqyrtoi dhe miratoi transaksionet e Shitjes së Aseteve me Likuidim ...
Lajminet | 15-Apr-2019 17:23
AKP me transferimin e fundit në Buxhetin e Republikës së Kosovës deri më tani ka transferuar në total shumën prej 326 milion euro. Bordi gjithashtu shqyrtoi dhe miratoi transaksionet e Shitjes së Aseteve me Likuidim ...

AKP transferon rreth 107 milionë euro në Buxhetin e Kosovës
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit në mbledhjen e sotme ka miratuar propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të likuidimit në Buxhetin e Republikës së Kosovës në shumën prej 106.800.00 ...
Klan Kosova | 15-Apr-2019 17:10
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit në mbledhjen e sotme ka miratuar propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të likuidimit në Buxhetin e Republikës së Kosovës në shumën prej 106.800.00 ...

AKP transferon 106.8 milionë euro në buxhetin e Kosovës
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme për shitjet e planifikuara. Në këtë takim, Bordi miratoi propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të ...
Arbresh | 15-Apr-2019 16:45
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme për shitjet e planifikuara. Në këtë takim, Bordi miratoi propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të ...

AKP ia shton buxhetit 106 milionë euro
Agjencia Kosovare e Privatizimit ka transformuar në buxhetin e vendit 106.800.00 milion euro. Kështu ka bërë të ditur AKP-ja përmes një njoftimi shkruan gazeta inFokus. “Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të ...
InFokusi | 15-Apr-2019 16:45
Agjencia Kosovare e Privatizimit ka transformuar në buxhetin e vendit 106.800.00 milion euro. Kështu ka bërë të ditur AKP-ja përmes një njoftimi shkruan gazeta inFokus. “Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të ...

AKP miraton transferimin e 106 milionë eurove në Buxhetin e Kosovës
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme me qëllim të optimizimit dhe arritjes së shitjeve të planifikuara me 15 prill 2019. Në këtë takim Bordi miratoi ...
Gazeta Observer | 15-Apr-2019 16:45
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme me qëllim të optimizimit dhe arritjes së shitjeve të planifikuara me 15 prill 2019. Në këtë takim Bordi miratoi ...

AKP transferon 106.8 milionë euro në buxhetin e Kosovës
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme për shitjet e planifikuara. Në këtë takim, Bordi miratoi propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të ...
Telegrafi | 15-Apr-2019 15:40
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme për shitjet e planifikuara. Në këtë takim, Bordi miratoi propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të ...

106 milionë të AKP-së do të transferohen në buxhetin e shtetit
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit ka miratoi propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të likuidimit në Buxhetin e Republikës së Kosovës në shumën prej 106.800.00 milionë eurove.
Kosova Press | 15-Apr-2019 16:38
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit ka miratoi propozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të likuidimit në Buxhetin e Republikës së Kosovës në shumën prej 106.800.00 milionë eurove.

AKP miraton transferimin e 106 milion eurove në Buxhetin e Kosovës
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme me qëllim të optimizimit dhe arritjes së shitjeve të planifikuara me 15 prill 2019. Në këtë takim Bordi miratoi ...
Indeks Online | 15-Apr-2019 16:23
Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme me qëllim të optimizimit dhe arritjes së shitjeve të planifikuara me 15 prill 2019. Në këtë takim Bordi miratoi ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved