ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/04/2019 14:39

80 shtetet më me ndikim në kulturën botërore; në Ballkan vetëm shqiptarët mbeten jashtë

80 shtetet më me ndikim në kulturën botërore; në Ballkan vetëm shqiptarët mbeten jashtë
Universiteti i Pensilvanisë dhe BAV Group kanë renditur 80 shtetet që kanë ndikimin më të madh në kulturën botërore. Influenca në kulturë është një faktorët kryesorë në kur bëhen llogaritë për shtetet më të mira për të ...
Politiko | 22-Mar-2019 17:29
Universiteti i Pensilvanisë dhe BAV Group kanë renditur 80 shtetet që kanë ndikimin më të madh në kulturën botërore. Influenca në kulturë është një faktorët kryesorë në kur bëhen llogaritë për shtetet më të mira për të ...

Kosova e ‘varur’ nga dërgesat e mërgimtarëve
Dërgesat e mërgimtarëve vazhdojnë të jenë një burim i rëndësishëm i të ardhurave në Kosovë, e në të njëjtën kohë edhe burim i rritjes ekonomike në vend. Qytetarët e Kosovës, të cilët jetojnë nëpër vende të Evropës dhe ...
AlbInfo | 22-Mar-2019 11:14
Dërgesat e mërgimtarëve vazhdojnë të jenë një burim i rëndësishëm i të ardhurave në Kosovë, e në të njëjtën kohë edhe burim i rritjes ekonomike në vend. Qytetarët e Kosovës, të cilët jetojnë nëpër vende të Evropës dhe ...

Kosova e varur nga diaspora, mbi 800 milionë euro të dërguara në 2018
Paratë e ardhura nga mërgimtarët që jetojnë nëpër vende të Europës dhe botës vazhdojnë të jenë burim i rëndësishëm i mbijetesës dhe zhvillimit ekonomik në Kosovë. Të dhënat e fundit të Bankës Qendrore të Kosovës, ...
Alsat-M | 21-Mar-2019 17:11
Paratë e ardhura nga mërgimtarët që jetojnë nëpër vende të Europës dhe botës vazhdojnë të jenë burim i rëndësishëm i mbijetesës dhe zhvillimit ekonomik në Kosovë. Të dhënat e fundit të Bankës Qendrore të Kosovës, ...

Qytetarët e Kosovës të varur nga diaspora, mbi 800 milionë euro remitenca
Paratë e ardhura nga mërgimtarët që jetojnë nëpër vende të ndryshme të Evropës dhe botës vazhdojnë të jenë burim i rëndësishëm i mbijetesës dhe zhvillimit ekonomik në Kosovë. Të dhënat e fundit të Bankës Qendrore të ...
Monitor | 21-Mar-2019 10:34
Paratë e ardhura nga mërgimtarët që jetojnë nëpër vende të ndryshme të Evropës dhe botës vazhdojnë të jenë burim i rëndësishëm i mbijetesës dhe zhvillimit ekonomik në Kosovë. Të dhënat e fundit të Bankës Qendrore të ...

Banka e Shqipërisë! Shqiptarët po varfërohen!
Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me PBB-në ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për herë të parë nga Banka e Shqipërisë tregon se ...
Standard | 21-Mar-2019 13:14
Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me PBB-në ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për herë të parë nga Banka e Shqipërisë tregon se ...

Shqiptarët po varfërohen! Në rënie të ndjeshme pasuria që nga viti 2014
Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me PBB-në ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për herë të parë nga Banka e Shqipërisë tregon se ...
Gazeta55 | 21-Mar-2019 09:31
Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me PBB-në ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për herë të parë nga Banka e Shqipërisë tregon se ...

Shqiptarët po varfërohen!
Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me PBB-në ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për herë të parë nga Banka e Shqipërisë tregon se ...
AlMaKos | 21-Mar-2019 08:40
Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me PBB-në ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për herë të parë nga Banka e Shqipërisë tregon se ...

Shqiptarët po varfërohen! Bie pasuria në raport me …
Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me Prodhimin e Brendshëm Bruto të vendit ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për herë të parë nga ...
Lapsi | 21-Mar-2019 08:36
Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me Prodhimin e Brendshëm Bruto të vendit ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për herë të parë nga ...

Shqiptarët po varfërohen! Bie pasuria në raport me Produktin e Brendshëm Bruto
Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me PBB-në ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për herë të parë nga Banka e Shqipërisë tregon se ...
Koha Jone | 21-Mar-2019 08:36
Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me PBB-në ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për herë të parë nga Banka e Shqipërisë tregon se ...

Shqiptarët po varfërohen!
Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me PBB-në ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për herë të parë nga Banka e Shqipërisë tregon se ...
Telegrafi | 21-Mar-2019 08:29
Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me PBB-në ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për herë të parë nga Banka e Shqipërisë tregon se ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved