ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/04/2019 13:58

Rreth 30 për qind e popullatës, e papunë

Rreth 30 për qind e popullatës, e papunë
Arjeta Kastrati është një nga numri i madh i qytetarëve të Kosovës, të cilët janë në kërkim të një vendi pune. Ajo është 25-vjeçare, nga Prishtina dhe ka përfunduar studimet master në Fakultetin e Shkencave Sociale në ...
Monitor | 22-Mar-2019 13:17
Arjeta Kastrati është një nga numri i madh i qytetarëve të Kosovës, të cilët janë në kërkim të një vendi pune. Ajo është 25-vjeçare, nga Prishtina dhe ka përfunduar studimet master në Fakultetin e Shkencave Sociale në ...

Rreth 30 për qind e kosovarëve janë të papunë
Arjeta Kastrati është një nga numri i madh i qytetarëve të Kosovës, të cilët janë në kërkim të një vendi pune. Është 25-vjeçare, nga Prishtina dhe ka përfunduar studimet master në Fakultetin e Shkencave Sociale në ...
Gazeta Ekonomia | 22-Mar-2019 09:03
Arjeta Kastrati është një nga numri i madh i qytetarëve të Kosovës, të cilët janë në kërkim të një vendi pune. Është 25-vjeçare, nga Prishtina dhe ka përfunduar studimet master në Fakultetin e Shkencave Sociale në ...

Rreth 30 për qind e popullatës, e papunë
Arjeta Kastrati është një nga numri i madh i qytetarëve të Kosovës, të cilët janë në kërkim të një vendi pune. Ajo është 25-vjeçare, nga Prishtina dhe ka përfunduar studimet master në Fakultetin e Shkencave Sociale në ...
Radio Evropa e Lire | 21-Mar-2019 19:53
Arjeta Kastrati është një nga numri i madh i qytetarëve të Kosovës, të cilët janë në kërkim të një vendi pune. Ajo është 25-vjeçare, nga Prishtina dhe ka përfunduar studimet master në Fakultetin e Shkencave Sociale në ...

Femrat kosovare të sukseshme në fushën e Shkencave kompjuterike dhe Inxhinierisë
Me qëllim të zhvillimit të shkathtësive teknike dhe aftësimit e gatishmërisë për të sjellë inovacione teknologjike, një numër i madh i vajzave në Kosovë kanë zgjedhur të mposhtin stereotipat gjinorë duke studiuar në një ...
Indeks Online | 21-Mar-2019 13:51
Me qëllim të zhvillimit të shkathtësive teknike dhe aftësimit e gatishmërisë për të sjellë inovacione teknologjike, një numër i madh i vajzave në Kosovë kanë zgjedhur të mposhtin stereotipat gjinorë duke studiuar në një ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved