ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/04/2019 04:04

Bullgari / Valdis Dombrovskis: Përmirësohet situata ekonomike

Bullgari / Valdis Dombrovskis: Përmirësohet situata ekonomike
Bullgaria po përjeton paqëndrueshmëri. Problemet e sektorit financiar shoqërohen me një nivel të lartë borxhi dhe me një numër të madh kredish me probleme në sektorin e korporatave. Ndërkohë, ekonomia bullgare po ...
Monitor | 22-Mar-2019 22:05
Bullgaria po përjeton paqëndrueshmëri. Problemet e sektorit financiar shoqërohen me një nivel të lartë borxhi dhe me një numër të madh kredish me probleme në sektorin e korporatave. Ndërkohë, ekonomia bullgare po ...

Agrokëshill për zhvillimin e bujqësisë
Qëllimi është që përfaqësuesit e bujqve më lehtë të zgjidhin hallet dhe telashet e fermerëve, duke i adresuar ato në kohë dhe pa vonesa deri tek kompetentët Fisnik PASHOLLI Shkup, 22 mars – Riafirmim të aktiviteteve dhe ...
Koha.mk | 22-Mar-2019 23:18
Qëllimi është që përfaqësuesit e bujqve më lehtë të zgjidhin hallet dhe telashet e fermerëve, duke i adresuar ato në kohë dhe pa vonesa deri tek kompetentët Fisnik PASHOLLI Shkup, 22 mars – Riafirmim të aktiviteteve dhe ...

MBPZHR mbështet projektet bujqësore të Obiliqit
Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...
Telegrafi | 22-Mar-2019 16:31
Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...

MBPZHR në mbështetje të projekteve bujqësore të Obiliqit
Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...
Gazeta Ekonomia | 22-Mar-2019 17:05
Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...

MBPZHR-ja mbështetje për projektet bujqësore të Obiliqit
Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...
Indeks Online | 22-Mar-2019 16:57
Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...

Ministria e Bujqësisë përkrahë projektet bujqësore në Komunën e Obiliqit
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes programeve zhvillimore të këtij viti, do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...
Klan Kosova | 22-Mar-2019 16:42
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes programeve zhvillimore të këtij viti, do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...

MBPZHR-ja mbështetje për projektet bujqësore të Obiliqit
Kështu është shprehur ministrja e MBPZHR-së, Dijana Zivic, gjatë takimit që pati me Kryetarin e Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, të cilin e ka njoftuar më hollësisht për Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për ...
Shprehja | 22-Mar-2019 16:41
Kështu është shprehur ministrja e MBPZHR-së, Dijana Zivic, gjatë takimit që pati me Kryetarin e Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, të cilin e ka njoftuar më hollësisht për Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për ...

MBPZHR-ja mbështetje për projektet bujqësore të Obiliqit
Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...
Kosova Press | 22-Mar-2019 16:31
Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...

BQK-ja dhe BERZH-i diskutuan lidhur me zhvillimin e tregut të kapitalit
Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka takuar sot përfaqësuesit e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH). Guvernatori Mehmeti ka informuar zyrtarët e këtij institucioni ...
Telegrafi | 22-Mar-2019 16:06
Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka takuar sot përfaqësuesit e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH). Guvernatori Mehmeti ka informuar zyrtarët e këtij institucioni ...

MBPZHR-ja i ofron mbështetje Obiliqit në projektet bujqësore
Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...
Koha.net | 22-Mar-2019 16:27
Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...

MBPZhR-ja jep mbështetje për projektet bujqësore të Obiliqit
PPërmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...
EkonomiaOnline | 22-Mar-2019 16:23
PPërmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...

Guvernatori Mehmeti takon zyrtarët e BERZH-it
Guvernatori i Bankës Qendrore i Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka takuar sot përfaqësuesit e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH). Mehmeti ka informuar zyrtarët e këtij institucioni për gjendjen në ...
Klan Kosova | 22-Mar-2019 16:23
Guvernatori i Bankës Qendrore i Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka takuar sot përfaqësuesit e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH). Mehmeti ka informuar zyrtarët e këtij institucioni për gjendjen në ...

MBPZHR-ja mbështetje për projektet bujqësore të Obiliqit
Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...
InFokusi | 22-Mar-2019 16:22
Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë ...

BQK-ja dhe BERZH-i diskutuan lidhur me zhvillimin e tregut të kapitalit
Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka takuar sot përfaqësuesit e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH). Guvernatori Mehmeti ka informuar zyrtarët e këtij institucioni ...
Arbresh | 22-Mar-2019 16:11
Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka takuar sot përfaqësuesit e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH). Guvernatori Mehmeti ka informuar zyrtarët e këtij institucioni ...

Sigurohet mbështetje e Bankës Botërore në projektet e ujitjes
March 21, 2019 Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë në Kosovë në avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Kjo u theksua në takimin që ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ...
Gazeta Ekonomia | 22-Mar-2019 10:21
March 21, 2019 Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë në Kosovë në avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Kjo u theksua në takimin që ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ...

Sigurohet mbështetje e Bankës Botërore në projektet e ujitjes
Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë në Kosovë në avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Kjo u theksua në takimin që Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic ...
Indeks Online | 22-Mar-2019 10:07
Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë në Kosovë në avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Kjo u theksua në takimin që Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic ...

Sigurohet mbështetje e Bankës Botërore në projektet e ujitjes
Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë në Kosovë në avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Kjo u theksua në takimin që Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic ...
InFokusi | 21-Mar-2019 21:49
Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë në Kosovë në avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Kjo u theksua në takimin që Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic ...

Sigurohet mbështetje e Bankës Botërore në projektet e ujitjes
Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Këtë e ka bërë të ditur ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, pas një takimi të zhvilluar ...
Koha.net | 21-Mar-2019 20:40
Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Këtë e ka bërë të ditur ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq, pas një takimi të zhvilluar ...

Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë e Kosovës
Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë në Kosovë në avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Kjo u theksua në takimin që Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic ...
Klan Kosova | 21-Mar-2019 19:12
Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë në Kosovë në avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Kjo u theksua në takimin që Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic ...

Sigurohet mbështetje e Bankës Botërore në projektet e ujitjes
Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë në Kosovë në avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Kjo u theksua në takimin që Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic ...
Arbresh | 21-Mar-2019 18:32
Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë në Kosovë në avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Kjo u theksua në takimin që Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved