ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/03/2019 22:34

Mos disiplinë komunikacioni në Gostivar, mbi 100 shoferë janë larguar nga komunikacioni

Mos disiplinë komunikacioni në Gostivar, mbi 100 shoferë janë larguar nga komunikacioni
Në rajonin më të gjerë të Gostivarit, në shkurt të këtij viti gjithsej janë regjistruar 670 lloje të ndryshme të shkeljeve në komunikacion. Sipas SPB Tetovë, në këtë periudhë nga komunikacioni janë larguar 76 automjete, ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 21:52
Në rajonin më të gjerë të Gostivarit, në shkurt të këtij viti gjithsej janë regjistruar 670 lloje të ndryshme të shkeljeve në komunikacion. Sipas SPB Tetovë, në këtë periudhë nga komunikacioni janë larguar 76 automjete, ...

Kontrolle të shumta në trafikun rrugor në Tetovë
Stacioni policorë për siguri në komunikacion dhe rrugë-Tetovë, me intensitet të lartë vazhdon me aktivitetet, për rendë më të madh në rrugët, lidhur me gabim parkimin në pjesën qendrore të qytetit, edhe atë nëpër rrugët ...
Arbresh | 15-Mar-2019 17:11
Stacioni policorë për siguri në komunikacion dhe rrugë-Tetovë, me intensitet të lartë vazhdon me aktivitetet, për rendë më të madh në rrugët, lidhur me gabim parkimin në pjesën qendrore të qytetit, edhe atë nëpër rrugët ...

Kontrolle të shumta në trafikun rrugorë në Tetovë
Stacioni policorë për siguri në komunikacion dhe rrugë-Tetovë, me intensitet të lartë vazhdon me aktivitetet, për rendë më të madh në rrugët, lidhur me gabim parkimin në pjesën qendrore të qytetit, edhe atë nëpër rrugët ...
TetovaSot | 15-Mar-2019 15:56
Stacioni policorë për siguri në komunikacion dhe rrugë-Tetovë, me intensitet të lartë vazhdon me aktivitetet, për rendë më të madh në rrugët, lidhur me gabim parkimin në pjesën qendrore të qytetit, edhe atë nëpër rrugët ...

Gjatë muajit shkurt në rajonin e Gostivarit, janë shkaktuar 670 shkelje në trafikun rrugorë
Në rajonin më të gjërë të Gostivarit, gjatë muajit shkurt janë zbuluar 670 lloje të ndryshme të shkeljeve në trafikun rrugorë. Për këtë shkak, nga trafiku janë shkyçur 76 vetura, numri më i madh për shkak se kanë qenë ...
TetovaSot | 15-Mar-2019 15:50
Në rajonin më të gjërë të Gostivarit, gjatë muajit shkurt janë zbuluar 670 lloje të ndryshme të shkeljeve në trafikun rrugorë. Për këtë shkak, nga trafiku janë shkyçur 76 vetura, numri më i madh për shkak se kanë qenë ...

13 aksidente gjatë 24 orëve të fundit
Gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë sanksionuar 27 shoferë për shpejtësi, pesë kanë qenë nën ndikim të alkoolit, 13 para se të marrin të drejtën për drejtimin e automjetit dhe dy fillestarë, tregojnë të dhënat e ...
Gazeta Observer | 15-Mar-2019 14:51
Gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë sanksionuar 27 shoferë për shpejtësi, pesë kanë qenë nën ndikim të alkoolit, 13 para se të marrin të drejtën për drejtimin e automjetit dhe dy fillestarë, tregojnë të dhënat e ...

SHKUP: 13 aksidente gjatë 24 orëve të fundit
Gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë sanksionuar 27 shoferë për shpejtësi, pesë kanë qenë nën ndikim të alkoolit, 13 para se të marrin të drejtën për drejtimin e automjetit dhe dy fillestarë, tregojnë të dhënat e ...
Medial | 15-Mar-2019 12:04
Gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë sanksionuar 27 shoferë për shpejtësi, pesë kanë qenë nën ndikim të alkoolit, 13 para se të marrin të drejtën për drejtimin e automjetit dhe dy fillestarë, tregojnë të dhënat e ...

Në Shkup 13 aksidente rrugore, dy me lëndime të lehta trupore
Gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë sanksionuar 27 shoferë për shpejtësi, pesë kanë qenë nën ndikim të alkoolit, 13 para se të marrin të drejtën për drejtimin e automjetit dhe dy fillestarë, tregojnë të dhënat e ...
Shenja | 15-Mar-2019 12:00
Gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë sanksionuar 27 shoferë për shpejtësi, pesë kanë qenë nën ndikim të alkoolit, 13 para se të marrin të drejtën për drejtimin e automjetit dhe dy fillestarë, tregojnë të dhënat e ...

Në Shkup 13 aksidente rrugore, dy me lëndime të lehta trupore
Shkup, 15 mars – Gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë sanksionuar 27 shoferë për shpejtësi, pesë kanë qenë nën ndikim të alkoolit, 13 para se të marrin të drejtën për drejtimin e automjetit dhe dy fillestarë, tregojnë ...
Koha.mk | 15-Mar-2019 11:59
Shkup, 15 mars – Gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë sanksionuar 27 shoferë për shpejtësi, pesë kanë qenë nën ndikim të alkoolit, 13 para se të marrin të drejtën për drejtimin e automjetit dhe dy fillestarë, tregojnë ...

Shkup, 13 aksidente trafiku, dy persona rëndë të lënduar
Gjatë ditës së djeshme në rajonin e Shkupit kanë ndodhur gjithsej 13 aksidente, ku në dy prej tyre dy persona kanë marrë lëndime të rënda. Në shtatë aksidente me lëndime të lehta kanë kaluar nëntë persona, ndërsa në ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 10:45
Gjatë ditës së djeshme në rajonin e Shkupit kanë ndodhur gjithsej 13 aksidente, ku në dy prej tyre dy persona kanë marrë lëndime të rënda. Në shtatë aksidente me lëndime të lehta kanë kaluar nëntë persona, ndërsa në ...

Në Shkup 13 aksidente rrugore, dy me lëndime të lehta trupore
Shkup, 15 mars- Gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë sanksionuar 27 shoferë për shpejtësi, pesë kanë qenë nën ndikim të alkoolit, 13 para se të marrin të drejtën për drejtimin e automjetit dhe dy fillestarë, tregojnë ...
Zhurnal | 15-Mar-2019 11:51
Shkup, 15 mars- Gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë sanksionuar 27 shoferë për shpejtësi, pesë kanë qenë nën ndikim të alkoolit, 13 para se të marrin të drejtën për drejtimin e automjetit dhe dy fillestarë, tregojnë ...

Nëntë aksidente dje në Shkup, një person rëndë i lënduar
Nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar kanë ndodhur në rajonin e SPB Shkup, në të cilat një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm material. Nga MPB informojnë se dje policia ...
Telegrafi | 14-Mar-2019 10:21
Nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar kanë ndodhur në rajonin e SPB Shkup, në të cilat një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm material. Nga MPB informojnë se dje policia ...

Shkup, gjatë 24 orëve të fundit regjistrohen 13 aksidente
Gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë sanksionuar 27 shoferë për shpejtësi, pesë kanë qenë nën ndikim të alkoolit, 13 para se të marrin të drejtën për drejtimin e automjetit dhe dy fillestarë, tregojnë të dhënat e ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 11:50
Gjatë 24 orëve të fundit në Shkup janë sanksionuar 27 shoferë për shpejtësi, pesë kanë qenë nën ndikim të alkoolit, 13 para se të marrin të drejtën për drejtimin e automjetit dhe dy fillestarë, tregojnë të dhënat e ...

Dje nëntë aksidente, 120 gjoba për parkim të parregullt
Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm material. Nga MPB ...
Aktuale.MK | 14-Mar-2019 11:46
Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm material. Nga MPB ...

Nëntë aksidente dje në Shkup, 120 automjete të parkuara në mënyrë të parregullt
Shkup, 14 mars - Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm ...
Zhurnal | 14-Mar-2019 10:49
Shkup, 14 mars - Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm ...

Nëntë aksidente dje në Shkup, 120 automjete të parkuara në mënyrë të parregullt
Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm material. Nga MPB ...
Shenja | 14-Mar-2019 10:17
Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm material. Nga MPB ...

SHKUP: Dje nëntë aksidente, 120 gjoba për parkim të parregullt
Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm material. Nga MPB ...
Medial | 14-Mar-2019 10:16
Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm material. Nga MPB ...

Nëntë aksidente dje në Shkup, 120 automjete të parkuara në mënyrë të parregullt
Shkup, 14 mars -Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm ...
Koha.mk | 14-Mar-2019 10:16
Shkup, 14 mars -Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm ...

Nëntë aksidente dje në Shkup, 120 automjete të parkuara në mënyrë të parregullt
14 Mars 2019 / 10:00 Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm ...
AlMaKos | 14-Mar-2019 10:05
14 Mars 2019 / 10:00 Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm ...

Nëntë aksidente dje në Shkup, 120 automjete të parkuara në mënyrë të parregullt
Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm material. Nga MPB ...
Alsat-M | 14-Mar-2019 10:00
Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa lëndime më të lehta në dy nga gjithsej nëntë aksidente gjatë ditës së kaluar në rajonin e SPB Shkup. Në shtatë aksidente është shkaktuar dëm material. Nga MPB ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved