ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/03/2019 22:34

Xhaferi: Ivanov ka bërë shkelje të kushtetutës

Xhaferi: Ivanov ka bërë shkelje të kushtetutës
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, ka ripërsëritur qëndrimin e tij se presidenti në ikje, Gjorge Ivanov, ka bërë shkelje të kushtetutës me mosdekretimin e ligjeve prioritare. Sipas tij, ligjet që nuk miratohen me ...
Albportali | 15-Mar-2019 20:08
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, ka ripërsëritur qëndrimin e tij se presidenti në ikje, Gjorge Ivanov, ka bërë shkelje të kushtetutës me mosdekretimin e ligjeve prioritare. Sipas tij, ligjet që nuk miratohen me ...

Xhaferi: Ivanov ka bërë shkelje të kushtetutës
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, ka ripërsëritur qëndrimin e tij se presidenti në ikje, Gjorge Ivanov, ka bërë shkelje të kushtetutës me mosdekretimin e ligjeve prioritare. Sipas tij, ligjet që nuk miratohen me ...
TetovaSot | 15-Mar-2019 19:42
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, ka ripërsëritur qëndrimin e tij se presidenti në ikje, Gjorge Ivanov, ka bërë shkelje të kushtetutës me mosdekretimin e ligjeve prioritare. Sipas tij, ligjet që nuk miratohen me ...

Xhaferi: Ivanov ka bërë shkelje të kushtetutës
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, ka ripërsëritur qëndrimin e tij se presidenti në ikje, Gjorge Ivanov, ka bërë shkelje të kushtetutës me mosdekretimin e ligjeve prioritare. Sipas tij, ligjet që nuk miratohen me ...
Flaka | 15-Mar-2019 19:11
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, ka ripërsëritur qëndrimin e tij se presidenti në ikje, Gjorge Ivanov, ka bërë shkelje të kushtetutës me mosdekretimin e ligjeve prioritare. Sipas tij, ligjet që nuk miratohen me ...

(VIDEO) Refuzimi i ligjeve, Ivanov mund t’i lë pa pushim deputetët
Presidenti në largim, Gjorgji Ivanov mund ti lë pa pushim deputetët të cilët zakonisht gjatë fushatës parazgjedhore të çdo cikli zgjedhor pushojnë aktivitetet. Ivanov ka kthyer mbrapa në Kuvend dhe ka refuzuar të ...
Shenja | 15-Mar-2019 16:38
Presidenti në largim, Gjorgji Ivanov mund ti lë pa pushim deputetët të cilët zakonisht gjatë fushatës parazgjedhore të çdo cikli zgjedhor pushojnë aktivitetet. Ivanov ka kthyer mbrapa në Kuvend dhe ka refuzuar të ...

Xhaferi: Ligjet me shumicë prej dy të tretave do të konsiderohen të miratuara
Shkup, 15 mars – Ligjet që nuk morën nënshkrim prej presidentit Gjorge Ivanov, ndërsa u miratuan me shumicë prej dy të tretave do të konsiderohen të miratuara, ndërsa ligjet tjera do të kthehen në procedurë kuvendore, ...
Koha.mk | 15-Mar-2019 16:01
Shkup, 15 mars – Ligjet që nuk morën nënshkrim prej presidentit Gjorge Ivanov, ndërsa u miratuan me shumicë prej dy të tretave do të konsiderohen të miratuara, ndërsa ligjet tjera do të kthehen në procedurë kuvendore, ...

Xhaferi: Ligjet me shumicë prej dy të tretave do të konsiderohen të miratuara, të tjerat kthehen në procedurë kuvendore
Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Ligjet që nuk morën nënshkrim prej presidentit Gjorge Ivanov, ndërsa u miratuan me shumicë prej dy të tretave do të konsiderohen të miratuara, ndërsa ligjet tjera do të kthehen në ...
Medial | 15-Mar-2019 15:49
Shkup, 15 mars 2019 (MEDIAL) – Ligjet që nuk morën nënshkrim prej presidentit Gjorge Ivanov, ndërsa u miratuan me shumicë prej dy të tretave do të konsiderohen të miratuara, ndërsa ligjet tjera do të kthehen në ...

Ivanovi vazhdon të kthejë ligjet e miratuara nga Kuvendi
Shkup, 15 mars - Presidenti Gjorge Ivanov vazhdon të kthejë të padekretuara ligjet e miratuara nga Kuvendi për shkak të mbishkrimeve me emrin e ri të ligjvënësit, pas ndryshimit të emrit të shtetit. Numri i ligjeve ka ...
Zhurnal | 15-Mar-2019 15:38
Shkup, 15 mars - Presidenti Gjorge Ivanov vazhdon të kthejë të padekretuara ligjet e miratuara nga Kuvendi për shkak të mbishkrimeve me emrin e ri të ligjvënësit, pas ndryshimit të emrit të shtetit. Numri i ligjeve ka ...

Ivanovi vazhdon të kthejë ligjet e miratuara nga Kuvendi
Presidenti Gjorge Ivanov vazhdon të kthejë të padekretuara ligjet e miratuara nga Kuvendi për shkak të mbishkrimeve me emrin e ri të ligjvënësit, pas ndryshimit të emrit të shtetit. Numri i ligjeve ka arritur në 15, tre ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 14:56
Presidenti Gjorge Ivanov vazhdon të kthejë të padekretuara ligjet e miratuara nga Kuvendi për shkak të mbishkrimeve me emrin e ri të ligjvënësit, pas ndryshimit të emrit të shtetit. Numri i ligjeve ka arritur në 15, tre ...

Xhaferi për mos-dekretimin e ligjeve: Në zgjedhjet presidenciale, do të zgjidhet ky problem
Kreut i Kuvendit Talat Xhaferi, në lidhje me 11 ligjet që nuk u dekretuan nga presidenti Ivanov tha se ligjet të cilat janë votuar me 2/3 e votave nuk kanë nevojë të rivotohen dhe se të njejtat presidenti është i ...
Telegrafi | 15-Mar-2019 14:04
Kreut i Kuvendit Talat Xhaferi, në lidhje me 11 ligjet që nuk u dekretuan nga presidenti Ivanov tha se ligjet të cilat janë votuar me 2/3 e votave nuk kanë nevojë të rivotohen dhe se të njejtat presidenti është i ...

Xhaferi për mos-dekretimin e ligjeve: Në zgjedhjet presidenciale, do të zgjidhet ky problem
Kreut i Kuvendit Talat Xhaferi, në lidhje me 11 ligjet që nuk u dekretuan nga presidenti Ivanov tha se ligjet të cilat janë votuar me 2/3 e votave nuk kanë nevojë të rivotohen dhe se të njejtat presidenti është i ...
Arbresh | 15-Mar-2019 14:20
Kreut i Kuvendit Talat Xhaferi, në lidhje me 11 ligjet që nuk u dekretuan nga presidenti Ivanov tha se ligjet të cilat janë votuar me 2/3 e votave nuk kanë nevojë të rivotohen dhe se të njejtat presidenti është i ...

Xhaferi për mos-dekretimin e ligjeve: Në zgjedhjet presidenciale, do të zgjidhet ky problem
Kreut i Kuvendit Talat Xhaferi, në lidhje me 11 ligjet që nuk u dekretuan nga presidenti Ivanov tha se ligjet të cilat janë votuar me 2/3 e votave nuk kanë nevojë të rivotohen dhe se të njejtat presidenti është i ...
Republika | 15-Mar-2019 14:15
Kreut i Kuvendit Talat Xhaferi, në lidhje me 11 ligjet që nuk u dekretuan nga presidenti Ivanov tha se ligjet të cilat janë votuar me 2/3 e votave nuk kanë nevojë të rivotohen dhe se të njejtat presidenti është i ...

Xhaferi për mos-dekretimin e ligjeve: Në zgjedhjet presidenciale, do të zgjidhet ky problem
Kreut i Kuvendit Talat Xhaferi, në lidhje me 11 ligjet që nuk u dekretuan nga presidenti Ivanov tha se ligjet të cilat janë votuar me 2/3 e votave nuk kanë nevojë të rivotohen dhe se të njejtat presidenti është i ...
TetovaSot | 15-Mar-2019 14:08
Kreut i Kuvendit Talat Xhaferi, në lidhje me 11 ligjet që nuk u dekretuan nga presidenti Ivanov tha se ligjet të cilat janë votuar me 2/3 e votave nuk kanë nevojë të rivotohen dhe se të njejtat presidenti është i ...

Zaev: Mosrespektim i Kushtetutës është edhe nëse nuk përdoret emri i ri
Mosrespektim i Kushtetutës është edhe nëse nuk përdoret emri i ri kushtetues i Republikës së Maqedonisë së Veriut, ka deklaruar mbrëmë kryeministri Zoran Zaev, duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve për procedurat e ...
EkonomiaOnline | 15-Mar-2019 13:43
Mosrespektim i Kushtetutës është edhe nëse nuk përdoret emri i ri kushtetues i Republikës së Maqedonisë së Veriut, ka deklaruar mbrëmë kryeministri Zoran Zaev, duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve për procedurat e ...

Zaev kundërshton Ivanov : Mospërdorimi i emrit të ri të shtetit është mosrespektim i Kushtetutës
Kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur për procedurat e mëtutjeshme me ligjet që nuk u nënshkruan nga kryetari Gjorge Ivanov tha se “mosrespektim i Kushtetutës është edhe nëse nuk ndërrohet emri i ri i Republikës së ...
Java News | 15-Mar-2019 13:34
Kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur për procedurat e mëtutjeshme me ligjet që nuk u nënshkruan nga kryetari Gjorge Ivanov tha se “mosrespektim i Kushtetutës është edhe nëse nuk ndërrohet emri i ri i Republikës së ...

Zaev: Mospërdorimi i emrit të ri është mosrespektim i Kushtetutës
Kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur për procedurat e mëtutjeshme me ligjet që nuk u nënshkruan nga kryetari Gjorge Ivanov tha se “mosrespektim i Kushtetutës është edhe nëse nuk ndërrohet emri i ri i Republikës së ...
Telegrafi | 14-Mar-2019 22:00
Kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur për procedurat e mëtutjeshme me ligjet që nuk u nënshkruan nga kryetari Gjorge Ivanov tha se “mosrespektim i Kushtetutës është edhe nëse nuk ndërrohet emri i ri i Republikës së ...

Mos dekretimi i Ligjeve, Xhaferi: Përzgjedhja e radhës, zgjidhja e kësaj çështje
Kreut i Kuvendit Talat Xhaferi, në lidhje me 11 ligjet që nuk u dekretuan nga presidenti Ivanov tha se ligjet të cilat janë votuar me 2/3 e votave nuk kanë nevojë të rivotohen dhe se të njejtat presidenti është i ...
AlMaKos | 15-Mar-2019 13:20
Kreut i Kuvendit Talat Xhaferi, në lidhje me 11 ligjet që nuk u dekretuan nga presidenti Ivanov tha se ligjet të cilat janë votuar me 2/3 e votave nuk kanë nevojë të rivotohen dhe se të njejtat presidenti është i ...

Mos dekretimi i Ligjeve, Xhaferi: Përzgjedhja e radhës, zgjidhja e kësaj çështje
Kreut i Kuvendit Talat Xhaferi, në lidhje me 11 ligjet që nuk u dekretuan nga presidenti Ivanov tha se ligjet të cilat janë votuar me 2/3 e votave nuk kanë nevojë të rivotohen dhe se të njejtat presidenti është i ...
Alsat-M | 15-Mar-2019 13:13
Kreut i Kuvendit Talat Xhaferi, në lidhje me 11 ligjet që nuk u dekretuan nga presidenti Ivanov tha se ligjet të cilat janë votuar me 2/3 e votave nuk kanë nevojë të rivotohen dhe se të njejtat presidenti është i ...

Zaev kundërshton Ivanov : Mospërdorimi i emrit të ri të shtetit është mosrespektim i Kushtetutës
Kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur për procedurat e mëtutjeshme me ligjet që nuk u nënshkruan nga kryetari Gjorge Ivanov tha se “mosrespektim i Kushtetutës është edhe nëse nuk ndërrohet emri i ri i Republikës së ...
Lexo | 15-Mar-2019 12:53
Kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur për procedurat e mëtutjeshme me ligjet që nuk u nënshkruan nga kryetari Gjorge Ivanov tha se “mosrespektim i Kushtetutës është edhe nëse nuk ndërrohet emri i ri i Republikës së ...

Zaev: Mosrespektim i Kushtetutës është edhe nëse nuk përdoret emri i ri
Shkup, 15 mars - Mosrespektim i Kushtetutës është edhe nëse nuk përdoret emri i ri kushtetues i Republikës së Maqedonisë së Veriut, ka deklaruar mbrëmë kryeministri Zoran Zaev, duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve ...
Zhurnal | 15-Mar-2019 11:22
Shkup, 15 mars - Mosrespektim i Kushtetutës është edhe nëse nuk përdoret emri i ri kushtetues i Republikës së Maqedonisë së Veriut, ka deklaruar mbrëmë kryeministri Zoran Zaev, duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve ...

DUELI TELEVIZIV: Zaev dhe Mickoski pranojnë sfidën
Lidhur me pyetjen se kur pret të mbahet dueli televiziv me liderin opozitar të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski, kryeministri Zoran Zaev ka thënë se do të ndodhë kur të jetë gati mediumi, ndërsa si mundësi ka përmendur ...
Medial | 15-Mar-2019 10:05
Lidhur me pyetjen se kur pret të mbahet dueli televiziv me liderin opozitar të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski, kryeministri Zoran Zaev ka thënë se do të ndodhë kur të jetë gati mediumi, ndërsa si mundësi ka përmendur ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved